Įvairūs Studijos, mokykla

Kur kas žadat stoti?

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

2,949.43 Lt

Standartinė » 2011 Gru 05, 12:18

Euthanasia rašė:žadėjau stot į Škotiją, Robert Gordon university, MPharm programą.
Bet tėvų "dėka" su užsieniu nieko gero nesigaus.
Tikriausiai liksiu kaune, LSMU, farmaciją, ar mediciną, ar odontologiją. Dar tiksliai nežinau.

Tai Tu tik džiaukis tada, kad tėvai neišleidžia. Medicinos studijos pas mus aukšto lygio. Jei būčiau norėjusi į mediciną, būčiau likusi Lietuvoje studijuoti. Vargu ar dėl RGU būtų verta pabėgti.

Mažas patarimas, kadangi matau daug norinčių lėkti užsienin: labai gerai pagalvokit. Neseniai kalbėjau su kolegomis, tai jei būtume žinoję, kiek sunkumų laukia, kažin ar būtume pasiryžę tiesiai po mokyklos stoti į užsienio univerus. Šiknon tuos mano puikius egzų pažymius, kai reikia realiai susidoroti su universitetinio lygio darbais, tenka viską iš naujo pergalvoti. Ir atsargiai su kalba, yra žmonių, kurie čia labai vargsta :) aišku, tai priklauso nuo specialybės.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

li94na

Dalyvis

1,971.10 Lt

Standartinė » 2011 Gru 05, 14:11

Aš irgi pritariu Passion :) Lietuvoje išties stiprus medikų ar biochemikų parengimas, o, be to, ir pragyvenimas nekainuoja, jeigu su tėvais gyveni ;))

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,916.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 08, 21:35

Aš tai tikriausiai į lenkija :D ten bent jau egzaminu nereikia,o aš nežmogiškai anglų kalbos egzo bijau, kaži ar priimtu kur kitur užsienį jeigu laikyčiau istorijos, lietuvių ir ietels egzus ir valstybinio anglu nebelaikyčiau? nes daugiau tokiu vietu, kur reiktu tik atestatu nezinau :D mokausi gan neblogai vidurkis nuo 7 iki 7.5, bet bijau su anglu iskaita, tai todel ir bijau laikyti anglu kalbos egza D:

null

Aktyvus dalyvis

5,203.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 09, 12:58

kodėl ielts nebijai o anglų mokyklinio bijai.

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,916.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 21:08

nu ne pačio mokyklinio,o kalbėjimo, nes kiek pasižiūrėjau užduotis per egzaminai.lt, tai su tom schemom nieko nesuprantu, bet vistiek laikysiu, ką jau čia apsileisti :D

Vartotojo avataras

meowolf

Forumo gyventojas

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2012 Sau 12, 14:57

Architektūrą VGTU :up:

Vartotojo avataras

kavamanija

Patyręs forumietis

Autostrada Vilnius- Panevėžys

992.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 14, 16:19

Akuyukai-chan rašė:nu ne pačio mokyklinio,o kalbėjimo, nes kiek pasižiūrėjau užduotis per egzaminai.lt, tai su tom schemom nieko nesuprantu, bet vistiek laikysiu, ką jau čia apsileisti :D

Tg IELTS'e irgi yra kalbėjimas, pokalbis 15min :cha: + nėra ko bijoti tų mokyklinių kalbėjimų, vertina jūsų mokyklos mokytojos, jūsų mokytoja klauso, padeda, jei užsikerti, nesuprantu, ko ten bijot :cha: aš tai atsipūtus į tas įskaitas ėjau ; D dar su klasioku per dialogą nusišnekėjom, nes kalbėjom apie europos kalbų savaitę ir pamiršom, kad apie europos, galvojom pasaulio :cha: mokytojos juoktis pradėjo, bet net pažymio nenumušė

Vartotojo avataras

Milaga.

Lankytojas

578.26 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 15:51

Aš planuoju lietuvių filologiją Vilniuje. :lovegif:

Vartotojo avataras

darkman

®espect

39,012.17 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 11:35

Tavo vietoje rimtai apgalvočiau savo planus. :)

Vartotojo avataras

Tėja

Įsijaučiantis

1,515.69 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 13:47

O kuo negerai lietuvių filologija?

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

6,836.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 13, 18:00

Svajojau studijuot acheologiją, bet kiek pasidomėjau, tai darbą paskui rast baisiai sunku. Tai linkstu prie informatikos. Bet laiko dar daug, tai gal dar penkiasdešimt kartų persigalvosiu.
Gal yra planuojančių studijuoti užsieny?

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,617.55 Lt

Standartinė » 2012 Vas 14, 17:41

Planuot nieko nenoriu,mano planai turi polinkį neišsipildyt,jei per daug užsiplanuoju:/ Šiaip, norėčiau labai studijuot užsieny,bet kol 100%nežinau studijuočiau,tai nesižiūrėjau ir universitetų grynai. Tu planuoji?

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

6,902.19 Lt

Standartinė » 2012 Vas 14, 21:58

Siųlau, tokį dalyką vis dėlto planuot, nes kai reikia rinktis ką laikyt, ko nelaikyt, pažiūri: "aha.. to noriu, bet neturiu egzo" ir t..t Labai daug problemų iškyla, kalbu iš patirties. Kad ir kaip sunku, reikia tvirtai ieškot ko nori būt, ir spręst, paskutinei akimirkai nepasilikit. :)

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,617.55 Lt

Standartinė » 2012 Vas 15, 20:47

lol,man dar nė lygių rinktis nereik,nenoriu sau užkvaršint taip galvos, kad naktim miegot negalėčiau.

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

6,836.70 Lt

Standartinė » 2012 Vas 15, 21:46

illuminated rašė:Planuot nieko nenoriu,mano planai turi polinkį neišsipildyt,jei per daug užsiplanuoju:/ Šiaip, norėčiau labai studijuot užsieny,bet kol 100%nežinau studijuočiau,tai nesižiūrėjau ir universitetų grynai. Tu planuoji?

Iš tikrųjų, tai labai noriu studijuot Škotijoj. Universitetai geri, o ir už mokslą nieko mokėt nereik. Tik gąsdina ta mintis, kad tektų būti vienai tarp žmonių kurių visai nepažįsti, visi artimieji toli ir bla bla bla. Žodž, esu gana prieraiši. : |

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias