Diskusijos Grožis ir sveikata

Krūtinės didinimas

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:33

Tai žinau, aš apie tą patį šneku ką ir tu. Bet kad visiškai tokia super kūda ir papai huge, nebūna. Nebent liemenuką tokį nusipirko kur papus suspaudžia ir padidina dviem dydžiais. : D
Žinoma, kad nepatinka niekam labai kūdos, reikia, kad būtų mėsytės. ; D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:34

nu bet kad pačios mergos durnos, kūdinas ir bla bla bla, tipo storos, nros vapše pagaliukai vaikšto. turi būt už ko paimt gi. blm dabar čia pakalbėjom pradėsiu fantazuot ir boner'is atsiras :( :( :oops: :oops:
vo http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles ... 581460.jpg

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:38

Pas ją ant liaškų celiulitas. : DD Bet ir pas mane yra, nu ne taip kad labai matytusi, bet kai suspaudi tai truputį matosi. ;x
Nu ok, mes apie krūtinę. Tai va, man liemenukas pvz irgi padidina krūtinę, nes aš mėgstu pirkti su paralonu. Ir maudymuką irgi. Ber ar taip ar kitap, B dydis. Gal didesnis šiek tiek.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:40

ane?hm, reiktų įvertint, gal gali atsiust foto man asmenine žinute, na žinoma, be liemenėlių, būdama nuoga ;PPP~~~~?

;D ne celiulitas, čia kaip tik, perfect figura ;d
va pvž ir tokios irgi unreal

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:42

Na taip, turi būti už ko paimti. Bet jeigu panelė negerai jaučiasi turėdama tos "mėsytės"? Tai ima ir kūdinasi. Suprantat tos visos jūsų fantazijos ir griauna mums nervus. Prisisvajojat apie kūdas, fantazuojat apie ledines, o mes negerai jaučiamės su tokiomis figūromis (truputį gal mėsytės per daug, krūtinė per maža, užpakalis kažkokios keistos formos, kojos irgi negražios) tai ir paskui kūdinamės.

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:44

Naa, tokia figūra bus kai ją tiksliai prižiūrėsi, žiūrėsi ką valgyti ir tt. Ir dar visokių kremų pirksi.
Panos, jei norit gražių stangrių krūtų ir kojų, tai pirkit iš Eurokos (bet nžn ar dbr parduoda) tokį kremą SLIM, ten jo įvairių rūšių, jis labai šaldo, bet po mėnesio naudojimo labai padeda. Kaina iki 20Lt. : D

Vykst, būtinai. : D

saulė.pasaulio rašė:Na taip, turi būti už ko paimti. Bet jeigu panelė negerai jaučiasi turėdama tos "mėsytės"? Tai ima ir kūdinasi. Suprantat tos visos jūsų fantazijos ir griauna mums nervus. Prisisvajojat apie kūdas, fantazuojat apie ledines, o mes negerai jaučiamės su tokiomis figūromis (truputį gal mėsytės per daug, krūtinė per maža, užpakalis kažkokios keistos formos, kojos irgi negražios) tai ir paskui kūdinamės.

Aš irgi anksčiau visada labai pergyvendavau. Ir dabar šiek tiek, bet labai mažai. Kai turiu vaikiną (draugaujam apie metus), jis man beveik kiekvieną dieną sako, kad figūra superinė, jo skonio, įrodinėja, kad yra už ko paimti kad aš ne lenta ir tt ir kad nereik nieko tobulint nes ir taip perfect, ir jis taip įtikinamai man viską skako, kad aš pamirštu tiesiog apie tai ir jaučiuosi sau graži. : )

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:46

Saule, aš tai niekad panom nesakau nk apie jų figūra, ypač neigiamo, nes jos net pajuokavimą priima ir prikišinėja po to kaip už rimtą ;d jei sako, kad numest kokius 4kg, tai sakau priauk 5 greičiau tik džiusna ;D

MuOn, rhar, laukiu :lick: :lick: pažėsim kaip tau tas kremas padėjo :twisted:

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:51

Nu tai ir aš iš bernų nesu nieko girdėjusi, kad tipo negera figūra. Tiesiog kai žinau, kad vaikinai ten alpsta dėl tų ledinių ir, kad mano figūra tokia tikrai nėra, tai kartais ir susinervinu. Pati draugauju su vaikinu jau daugiau nei 3 metus ir tikrai niekada nieko nėra sakęs apie mano figūra blogo. Jam šiaip patinka sportuoti, tai kažkada bandė ir mane kalbinti prisijungti, bet aij... ; D nekenčiu sporto. ; D
Man tai irgi net ant juoko negalima sakyti, kad va čia žiek lašinukas ar šiaip, kad apsimesti, kad nepakelia. Ne duok dieve tam bernui taip sakyti.. ; D jaučiu, kad prisiminsiu visą gyvenimą ir kankinsiuos dėl to. ; DD

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 14:55

Vykst, aš jo šią vasarą nepirkau. x DD
Saule, naa, kai mano vaikinas pasako pajuokaudamas "Fuu, žiūrėk koks storas pilvas pas tave" tai aš net nepykstu, nes jis šaiposi, nes aš jam visada sakau "Nu blemba, tu pažiūrėk koks pilvas" :D

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:01

Man tai žiauriausia kai storos merginos labai savimi pasitiki ir vaidina, kad jų krūtinė yra perfect ir kiekvienas vaikinas turi jų norėt. Tarkim kai laidoj kitas dalyvauja kokia begemotė (sorry už išsireiškimą;D) ji visad kalba apie savo saldainiukus, nors ten tik riebalų maišai xD Žinoma pasitikėjimas savimi nėra blogai, bet tokia perdėta nuomonė apie save yra sick;D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:03

Paveikslėlis

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:04

Fu, kažkokie kabantys papai.
Gražu, kai būna strangrios krūtys. :sweeet: Ir B dydis pats geriausias tokioms jaunoms kaip mes. x D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:08

aš tai už C

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:08

Aš tai B dydžio turiu, bet man mažos ; /

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Bir 18, 15:12

Nu aišku dar žiūrint, koks kūno sudėjimas. Man ant mano kūno krūtinė atrodo tikrai didelė, nu normali. O jei kokia stambesnė ir B tai mažos atrodys.

Ir dar, jeigu bent kartą į savaitę turi lytinių santykių, tai krūtinė visada strangri ir atrodo didelė.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias