Tai žinau, aš apie tą patį šneku ką ir tu. Bet kad visiškai tokia super kūda ir papai huge, nebūna. Nebent liemenuką tokį nusipirko kur papus suspaudžia ir padidina dviem dydžiais. : D
Žinoma, kad nepatinka niekam labai kūdos, reikia, kad būtų mėsytės. ; D
Krūtinės didinimasnu bet kad pačios mergos durnos, kūdinas ir bla bla bla, tipo storos, nros vapše pagaliukai vaikšto. turi būt už ko paimt gi. blm dabar čia pakalbėjom pradėsiu fantazuot ir boner'is atsiras
![]() ![]() ![]() ![]() vo http://media.ebaumsworld.com/mediaFiles ... 581460.jpg Pas ją ant liaškų celiulitas. : DD Bet ir pas mane yra, nu ne taip kad labai matytusi, bet kai suspaudi tai truputį matosi. ;x
Nu ok, mes apie krūtinę. Tai va, man liemenukas pvz irgi padidina krūtinę, nes aš mėgstu pirkti su paralonu. Ir maudymuką irgi. Ber ar taip ar kitap, B dydis. Gal didesnis šiek tiek. Na taip, turi būti už ko paimti. Bet jeigu panelė negerai jaučiasi turėdama tos "mėsytės"? Tai ima ir kūdinasi. Suprantat tos visos jūsų fantazijos ir griauna mums nervus. Prisisvajojat apie kūdas, fantazuojat apie ledines, o mes negerai jaučiamės su tokiomis figūromis (truputį gal mėsytės per daug, krūtinė per maža, užpakalis kažkokios keistos formos, kojos irgi negražios) tai ir paskui kūdinamės.
Naa, tokia figūra bus kai ją tiksliai prižiūrėsi, žiūrėsi ką valgyti ir tt. Ir dar visokių kremų pirksi.
Panos, jei norit gražių stangrių krūtų ir kojų, tai pirkit iš Eurokos (bet nžn ar dbr parduoda) tokį kremą SLIM, ten jo įvairių rūšių, jis labai šaldo, bet po mėnesio naudojimo labai padeda. Kaina iki 20Lt. : D Vykst, būtinai. : D
Aš irgi anksčiau visada labai pergyvendavau. Ir dabar šiek tiek, bet labai mažai. Kai turiu vaikiną (draugaujam apie metus), jis man beveik kiekvieną dieną sako, kad figūra superinė, jo skonio, įrodinėja, kad yra už ko paimti kad aš ne lenta ir tt ir kad nereik nieko tobulint nes ir taip perfect, ir jis taip įtikinamai man viską skako, kad aš pamirštu tiesiog apie tai ir jaučiuosi sau graži. : ) Saule, aš tai niekad panom nesakau nk apie jų figūra, ypač neigiamo, nes jos net pajuokavimą priima ir prikišinėja po to kaip už rimtą ;d jei sako, kad numest kokius 4kg, tai sakau priauk 5 greičiau tik džiusna ;D
MuOn, rhar, laukiu ![]() ![]() ![]() Nu tai ir aš iš bernų nesu nieko girdėjusi, kad tipo negera figūra. Tiesiog kai žinau, kad vaikinai ten alpsta dėl tų ledinių ir, kad mano figūra tokia tikrai nėra, tai kartais ir susinervinu. Pati draugauju su vaikinu jau daugiau nei 3 metus ir tikrai niekada nieko nėra sakęs apie mano figūra blogo. Jam šiaip patinka sportuoti, tai kažkada bandė ir mane kalbinti prisijungti, bet aij... ; D nekenčiu sporto. ; D
Man tai irgi net ant juoko negalima sakyti, kad va čia žiek lašinukas ar šiaip, kad apsimesti, kad nepakelia. Ne duok dieve tam bernui taip sakyti.. ; D jaučiu, kad prisiminsiu visą gyvenimą ir kankinsiuos dėl to. ; DD Man tai žiauriausia kai storos merginos labai savimi pasitiki ir vaidina, kad jų krūtinė yra perfect ir kiekvienas vaikinas turi jų norėt. Tarkim kai laidoj kitas dalyvauja kokia begemotė (sorry už išsireiškimą;D) ji visad kalba apie savo saldainiukus, nors ten tik riebalų maišai
![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |