Krūtinės didinimasNemanau kad maitinti galima. Daktarai tau patars kad nereikia ir tt.
Be to, iš kur tu gali žinoti, kad turėsi pinigų pakeisti po tiek metų. ; D Ir su krūtimis visą laiką reikės būti atsargiai, nes neudok dieve sprogs ar dar ką, ar skaudėt labai pradės. Brr, dar kai pagalvoju apie krūtų vėžį.. Vakar kaip tik rodė per rusišką kanalą apie šitas operacijas, tai didelė tikimybė kad bus komplikacijų. Tiesiog, aš esu prieš tokį rizikavimą, kad ir kaip norėčiau. ![]() visi siekia tobulumo. aš tai už saikingą didinimą. bet esmė ne dydis, o forma aišku, būna ir labai gražių papukų mažų, bet būna tokie kaip sakau, lenta su dviem aspirino tabletėm...
čia nuo kiekvienos priklauso požiūrio, aš tai ir nejaukiai tarkim eičiau su mažais papais, o šalia praeina kokia su belekokiais gerais ir visi bx į ją žiūri, čia gal ir pavydas daro savo nežinia ;D pvz kaip pas mane :shy: o btw maitinti galima viskas ok, juk nu bl tas pats, kas į .. prideda šratukų, kad didesnis malonumas būtų ;D bet tai neįtakoja, kad jis negali pamyžt ar iššaut
ai arba tas apts kas norint pamyžt reiktų nusiimt batus, va du palyginimai ;d Paskutinį kartą redagavo Vykst 2010 Bir 18, 13:58. Iš viso redaguota 1 kartą.
žinok būna, pati tokia ne stambi, nu normalios figūros, o papai nemaži ;d retas atvejis, bet jau jei ledinė tai .. būna ;D o man tai apkūnesnės dar labiau patinka, nesakau, kad kur rinkės krenta per džinsus, o va nu kaip sakai, mėsytės turi tai liuks gi ;d ruriukas, papukai, kojos, pilvukas ;D
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |