Diskusijos Grožis ir sveikata

Kosmetikos gamintojai

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 17, 16:06

Kokiems kosmetikos gamintojams teikiat pirmenybę? kokie mėgstamiausi? nu ir šiaip belekas, nuomonės apie įvairias firmas. :D

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

43,428.84 Lt

Standartinė » 2011 Bir 18, 12:18

Noriu surast normalią kosmetikos firmą,kuri nedarytų bandymų su gyvūnais ir kosmetikos sudėtyje nebūtų jokių gyvūninės kilmės likučių. Ir ,žinoma, kad būtų kokybiška:D
Girdėjau,kad body shop'as nedaro bandymų ir gaminiai geri, bet kas te žino. Bet kainos tai normalios...
Gal patarsit ką?

Vartotojo avataras

JustuShe

®espect

0.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 18, 12:20

dažniausiai viską iš body shop'o perku ;>>> o šiaip pas mane kosmetikos tai minimaliai. turiu, kiek reikia pagrindinius poreikius patenkinti. Tik blizgesių ir lūpdažių turiu nenormaliai daug.

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,584.61 Lt

Standartinė » 2011 Bir 18, 16:55

vienintelis mano kosmetikoj nusistovėjęs dalykas tai akių tušas - L'Oreal telescopic explosion.Kitų vis dar ieškau :/

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 19, 20:35

body shop'as tikrai nėra geriausias variantas, nors esu apie jų tonikus lb gerų atsiliepimų girdėjus, bet ten sudėtį paskaičius tai ne kažką.. kažkur buvau radus saitą, kuriame buvo surašyti kosmetikos gamintojai pagal kenksmingą kosmetikos sudėtį, tai prisimenu tik, kad L'Occitane žyymiai mažiau kenksminga, o body shopas tikrai ne kažką.. bet vistiek mane ten labai vilioja. :D o šiaip manau Lumene kosmetika natūralesnė turėtų būt, bet nesu tikra, nes nelabai ką iš ten perku, turiu tik veido šveitiklį, dieninį kremą ir concealer'į, bet šiaip mane gąsdina natūralus dalykai. :D

man tai mėgstami gamintojai priklauso nuo to, kokio produkto ieškau. pudroms pirmenybę teikiu Gosh ir Rimmel, Maybelline žiauriai nemėgstu, kas link pudrų, nors daug kam tinka, man netinka jos, kad ir kaip norėčiau, o tris turėjau (dvi kreminės konsistencijos, viena suflė/putų) ir visos žiauriai netiko, bet geriausias akių pieštukas, kokį esu turėjus, yra Maybelline, ir nors jau baiginėjas, niekur neberandu tokio pat, tai liūdesėlis. :D liquid eyeliner'is vienintelis patikęs ir tikęs yra iš Bourjois, kiti kažkaip neprilipo man, nors nemažai išbandžiau.. tušus tai keičiu gan dažnai, neužsistoviu niekad, bet joo, L'Oreal neblogi, mama MaxFactor turi, tai ir tas neblogas, tik tiek, kad ne visai norimą efektą suteikia. šešėlius tai praktiškai visur perku, bet MaxFactor nusivylus esu, kažkaip nesidirba man su jais, MakeUpFactory labai smagūs, Manhattan esu bandžius, bet įspūdžio didelio nepaliko (kaip ir pieštukas, dailus atrodo, bet žiauriai kietas ;l), ArtDeco patinka, lūpų blizgiai vėl MakeUpFactory labai patinka, o šiaip kas link pigesnės kosmetikos, tai Catrice visai nebloga firma, nors rimtesnių gaminių nepirkčiau, bet turiu šešėlių ir vieną brush'ą, tai tikrai visai neblogai, ir kaina nedidelė. :D

veido priežiūrai dažniausiai Garnier renkuos, geriausiai tinka mano odai, ypač toniku džiaugiuos. ;}

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

43,428.84 Lt

Standartinė » 2011 Bir 19, 21:30

Nežinau, tos garsios firmos kaip L'oreal tai nevilioja manęs, nes pagal sudėtį irgi nelabai ten jau kažkąą.
Šiaip papigiai pirkdavau tas makiažo priemones, kas labiausiai tikėtina, dar labiau sugadino ir taip nedailų mano veidelį :|
Mano šios vasaros užduotis yra susižinoti ką iš tikro tepu ant veido, su kuo prausiuosi, galvą plaunu ir pan.
: D
Skamba juokingai, bet rimtai,reik žiūrėt, nes veidas luptis pradės, plaukai nuslinks.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 13:51

žinau, kad L'Oreal tikrai testuoja gyvūnus, nors dauguma kitų firmų jau seniai to nebedaro.. o dėl nedailaus veidelio tai baik juokus, dar ir kaip dailus! :D

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,113.39 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 18:02

Laaaabai patenkinta esu Bourjois Paris tušu. :)
Greitai nesudžiūva, gražiai padažo blakstes- tik reikia įprasti juo naudotis.. Pirmą kartą naudodamasis apsipeckiojau truputį akis. :)

Vartotojo avataras

devilish

®espect

8,051.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 18:25

Maxfactor ir garnier firmos atlieka bandymus su gyvūnais daug daugiau yra garsių firmų kankinančių gyvūnus, bet nebepamenu. Kai reikėjo daryt chemijai projektuką apie kosmetikos priemones buvau radus sąrašiuką kurios firmos atlieka tokius bandymus ir kurios ne. Veet man rodos irgi prie bandymų priskiriama.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

43,428.84 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 19:50

ou,ačiū bent už tiek info. Reiks naršyt naršyt nete.
Norėčiau nieko nenaudot, ot fainai būtų!
Bet yra kaip yra:D

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,584.61 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 22:03

jėzau,testuoja netestuoja,tų gyvūnų vistiek neišgelbėsi,viskas čia daroma dėl savo sažinės patenkinimo,o naudos tiem gyvūnams - nulis.Į kažkokius rėmus save įmest,bijot testuotu su gyvūnais tušu pasitept,a taip a taip,tas gyvūnas jau ištestuotas,tai bent panaudok jo kančią.

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

43,428.84 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 22:21

nusišneki absoliučiai.
protinguolę vaidini kiekvienoj temoj.
nenoriu remti firmų,testuojančių su gyvūnais.
ačiū už dėmesį.

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 22:25

Atsiprašau, pasirodysiu neišmanėle, bet kokiu būdu pvz tušą pratestuoja ant kokio gyvūno? ;D Tipo kur nors užtepa ir žiūri ar nepadvesė? :D Nes nelabai įsivaizduoju, atsiprašau jei kaip nors įžeidžiau ar dar kažką gyvūnų mylėtojus, bet aš tiesiog domiuosi

Vartotojo avataras

meowolf

Forumo gyventojas

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 22:26

jo, aš irgi manau taip. gal žiūri ar odos nesudirgino ir pan.

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,584.61 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 22:33

nenoriu remti firmų,testuojančių su gyvūnais.

pagirtina,tik gaila kad nėra naudos nuo to nei gyvūnams,nei Tau,nei toms firmoms.
protinguolę vaidini kiekvienoj temoj.

kartais pikta man,kai žmonės nuolat dairos ar elgias pagal savo kažkokias normas ir apsimeta,kad yra super laimingi.Tiksliai nežinau,bet man tai tokie asmenys niekada neatrodo visiškai patenkinti.Esi vegetarė,maistą atsargiai renkiesi,kosmetiką atsargiai renkiesi,ar nenusibosta?Šiaip tik įdomu.
Atsiprašau, pasirodysiu neišmanėle, bet kokiu būdu pvz tušą pratestuoja ant kokio gyvūno? ;D

odą nudiria gyvūnams,į akis trina ir t.t.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių