Diskusijos Grožis ir sveikata

Kosmetikos gamintojai

Vartotojo avataras

meowolf

Forumo gyventojas

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 22:37

pagirtina,tik gaila kad nėra naudos nuo to nei gyvūnams,nei Tau,nei toms firmoms.

Kaip tai jokios naudos? Kuo daugiau vartotojų atsižvelgs į tai, tuo mažiau naudosis tų firmų produkcija. O firmos į tai atsižvelgs, nes pelnas yra už viską svarbesnis ;)

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,584.61 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 22:40

Kaip tai jokios naudos? Kuo daugiau vartotojų atsižvelgs į tai, tuo mažiau naudosis tų firmų produkcija. O firmos į tai atsižvelgs, nes pelnas yra už viską svarbesnis

vistiek vartotojų bus daugiau nei priešininkų ir nežlugs niekad tos firmos.Kova su vėjo malūnais.Bet reikia visokių matyt :/

Vartotojo avataras

Irresponsible

Dalyvis

Vilnius

2,937.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 22:46

odą nudiria gyvūnams,į akis trina ir t.t.

Tu čia šaipaisi ar rimtai sakai?

O dėl tų vėjo malūnų - tai va, kad žmonės visada galvoja, kad vienas žmogus nieko nepakeis, ir dėl to nieko ir nesiima. Bet juk jei visi taip nusiteikę bus, tai niekas niekada ir nepasikeis. Reikia nuo savęs pradėti ir kitus agituoti, ir gal ir kiti tavo pavyzdžiu paseks

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,584.61 Lt

Standartinė » 2011 Bir 20, 22:53

Tu čia šaipaisi ar rimtai sakai?

rimtai.
O dėl tų vėjo malūnų - tai va, kad žmonės visada galvoja, kad vienas žmogus nieko nepakeis, ir dėl to nieko ir nesiima. Bet juk jei visi taip nusiteikę bus, tai niekas niekada ir nepasikeis. Reikia nuo savęs pradėti ir kitus agituoti, ir gal ir kiti tavo pavyzdžiu paseks

na taip,bet aš kai kažkaip nelinkus į tas kovas veltis,neturiu tiek valios.Gal geriau savo gyvenimą gyvent laimingai,dabar tokiu principu gyvenama,kad kiekvienas kovoja už save,nebėra bendrumo tarp žmonių,o gal niekad ir nebuvo. :)

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

43,428.84 Lt

Standartinė » 2011 Bir 21, 16:54

Nu va, viską pasakė už mane, ką norėjau:D;P
O šiaip žinok man visiškai neatsibosta "taip gyvent" (velniai griebtų-ir kaip tai gali atsibosti?!).
Man TAI patinka,aš tuo gyvenu,toks mano gyvenimo būdas!

Vartotojo avataras

Ugg*

Aktyvus dalyvis

Vilnius

1,232.28 Lt

Standartinė » 2011 Bir 29, 20:44

Iš visokių kremų, tonikų, užsisakau iš kosmetologės, net gamintojo nežinau, tiesiog dabar tepuosi toniku ir kremu sausai odai, kadangi man jie ilgą laiką puikiai tarnavo, užsisakinėju ir toliau.
Makiažo dar nelabai naudoju, bet jei perku, nors retai, tai essence, turiu catrice porą daiktelių, įskaitant mėgstamiausią blizgį :D , Gabrielle Salvete, kai ką iš Oriflame, bet mažai kuo naudojuosi.

Net nežinojau kad taip žiauriai su gyvūnais tuos bandymus daro :cry: .

Vartotojo avataras

starlight^

Aktyvus dalyvis

Vilnius

43.03 Lt

Standartinė » 2011 Bir 29, 20:57

As turiu tusa is Faberlic. Tikrai neblogas. Tada ...tonika ir dar kazkoki valikli mama nupirko ale ekologiska. Siaip Faberlic uzsiimineja vieni giminaiciai tai nemazai ka zinau apie ta firma ir jos produktus tai sako, kad labai geri, bet dar kol kas nedaug is jos produktu turiu.

null

Aktyvus dalyvis

5,203.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 29, 22:46

ko negali suvalgyt, to nesveika ant veido tept. visai nustojau naudot, net neturiu nieko, gal dėl to, kad čia, amerikoj, labai mažas procentas dažosi moteriškių.
Lyg ir į madą grįžta natūralumas.

Vartotojo avataras

applePIE

Patyręs forumietis

166.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 19:32

L'Oreal labiausiai mėgstu tušus, nekeičiu į nieką. Nivea kreminę pudrą, Ikos Egipto žemę, The Body Shop kūno priežiūros priemones :-) Iš pigesnių - kažkada turėjau nerealų Eveline lūpų blizgesį, bet niekur jo neberandu pirkti.
Be to, aš labai prieš Maxfactor. Tik iš vienos draugės esu girdėjusi teigiamų atsiliepimų. O kiek skaičiau kosmetologų atsiliepimų tai ši kosmetika neskirta kasdienai - tiesiog joje per daug chemijos, ar nežinau kaip pavadinti... Ji labiau tinka pasirodymams ar panašiai. Nuolat tik ir skaitau kaip blakstienos nuo Maxfactor tušų krenta arba oda nesąmones krečia... ;]

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,617.55 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 21:40

Umh, visur girdžiu apie Maxfactor vien tik blogus atsiliepimus :/ Šiaip, kosmetikos labai daug nenaudoju, o jei ir naudoju - labai įvarių firmų, kažkokių simpatijų nekeliu, nors pvz. apie Nivea negalėčiau pasakyt nieko blogo, tiek apie dekoratyvinę kosmetiką, tiek apie kūno/veido priežiūros priemones. :} Maybelline, L'oreal ir neblogai (ne esmė, kad pastarąją būtent L'oreal ir own'ina). Pati nenaudojau, bet mama atsiliepinėjo gerais žodžiais apie Lumene kažkada.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Lie 02, 11:32

L'Orealis apskritai daug ką own'ina, tuos pačius YSL tušus, kurie skaitosi WOAH, tai po ilgų dvejonių nusprendžiau vis dėlto nepirkt SL ir neaukot ~100Lt už tai, ką galiu užsigyt už 35-55Lt, tik kitokioj pakuotėj. :D ir su daugeliu produktų taip

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Forumo gyventojas

7,062.85 Lt

Standartinė » 2011 Lie 02, 13:50

Šian nusipirkau Rimmel tušą
Vat tokį: Paveikslėlis
Nu ką žinau visai nieko toks. Turiu ir akių pieštuką Rimmel ir dar vieną tušą esu turėjus,tai nesiskundžiu ;]

Vartotojo avataras

Danni^

Patyręs forumietis

2,863.29 Lt

Standartinė » 2011 Lie 13, 11:55

Maybelline arba Loreal,daugiau kitokių neperku.

Vartotojo avataras

Megan

Įsijaučiantis

Vilnius

2,158.16 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 26, 16:53

O kur perkate kosmetiką?Patarkite, kur geras, platus pasirinkimas?(:

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę