Diskusijos Grožis ir sveikata

Kontaktiniai lęšiai

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 21, 10:10

Deisiukia rašė:Aga, silikoniniai truputį brangesni, bet su jais akis geriau kvėpuoja. O keist naujais juos reik po mėnesio, nors sakė, kad jei jos labai gerai prižiūri, tai ir ilgiau tarnauja (šiaip jie pritaikyti visą dieną akyje būt, tai ryte įsidedu, o vakare išsiimu (nebent kai einu nardyt vandeny, tai prieš ėjimą į vandenį išsiimu, o atgal kartais ir nebededu)) :-)

Jo jo aš ir girdėjau kad į vandenį negalima su paprastom linzėm eit. Tai truptį lievoka, bet nieko. Buvau kelionei tokias nusipirkus kad ir maudytis būtų galima, ir miegot, bet jos tokios ilgalaikės, pusei metų ar trim mėnesiam, bet aš tik keletą savaičių panešiojau ir nebeprisimenu jau, ar geros man jos ar jau stipresnės reikalingos. Šiaip gaila truputį, 80 Litų paklojau už jas.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

magfi

Aktyvus dalyvis

13,161.03 Lt

Standartinė » 2010 Lie 22, 18:00

Aš tai su visom linzėm maudausi. Tiesiog kai neri užsimerki, o paskui netrini akių ir viskas. Svarbu neatsimerkti vandeny, nes išplauks :D

Vartotojo avataras

gerfe

Įsijaučiantis

2,454.63 Lt

Standartinė » 2010 Lie 22, 20:16

Aš irgi nešioju lęšius. Šiaip nesmagu prie ežero eiti be jų, nes mano regėjimas labai prastas, o akiniai kaip ir sulūžę (namie galiu nešioti, bet kur eiti tikrai ne), be to, negaliu nardyti užsimerkus - visada atsimerkiu.. :DDD
O šiaip lęšiai išties yra gerai. Kai buvau prie jūros, ėjau su jais, nenardžiau, tik kelis kartus bangos panardino, bet užsimerkiau, tai nieko... :DDD

Vartotojo avataras

Tukė

Aktyvus dalyvis

6,999.38 Lt

Standartinė » 2010 Lie 23, 18:51

Nešioju akinius 5 metus. Dabar juos norėčiau pakeist į lęšius, bet kyla problema ar mokėsiu įsidėt ir bijau. Patarkit ar pirkt ar ne? :roll:

Vartotojo avataras

Optimist

Dalyvis

1,866.34 Lt

Standartinė » 2010 Lie 23, 19:05

as nesioju akinius, netrukdo, nebent ateityje jeigu bus problemu isigysiu lesius: )

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 25, 22:06

Tukė rašė:Nešioju akinius 5 metus. Dabar juos norėčiau pakeist į lęšius, bet kyla problema ar mokėsiu įsidėt ir bijau. Patarkit ar pirkt ar ne? :roll:

Mano mama kaip tik, pamačius, kai lęšius dėjaus pasakė: Ai, reikėtų ir man nusipirkt, bet įsidėt nemokėsiu. Et.

Tuke, patariu tau pirkt lęšius ;) Ir patogiau, ir gražiau (mano nuomone). O "įsidėjimo meno" ( :lol: ) galima išmokt. Tik nepergyvenk, jei pirmą kartą gali tekti juos dėtis 2 valandas (kaip man buvo) :cry:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

O aš šiaip su lęšiais nardyt bijau: atrodo, užsimerksi stipriau - nusislinks kur nors, arba išvis, kaip sakėt, išplauks :cry:

Beje, dar noriu paklaust: jei tarkim maudais su lęšiais (nekalbu apie nardymą) ir koks lašiukas vandens į akį patenka, tai labai blogai čia, ar nieko? Ar jį jau iškart dezinfekuot reikia? :roll:

Vartotojo avataras

Meja

Dalyvis

Vilnius

3,439.75 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 18:15

aš irgi nešioju apie 4-5 metus jau. tiek visokių firmų, rūšių išbandžius jau, nes mano akys kažkokios jautrios, bet db dažniausiai Night&Day aqua perku ir lyg be didesnių bėdų viskas ;)
šiaip išmokt įsidėt gal pirmą savaitę sunku, po to greit labai priprantama :) verta pavargt, daug patogiau, ir maloniau matyt visą vaizdą ryškiai, o ne tiek kiek akinių rėmai leidžia ;) aišku brangiau, bet verta :)

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Lie 29, 19:44

Jau ~7 metus nešioju akinius, pripratau prie jų, pamėgau ir visai nenoriu lęšių.

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 30, 23:15

Aš vasaros pradžioj pradėjau lęšius nešiot. Vienadieniai, silikoniniai, kad priprastų akis, nes noriu nusipirkt mėnesiui per mokslo metus, nes užkniso akiniai, nebejaučiu aš jų, kartais ir miegot su jais beveik nueinu, tik kai atsigulu pajaučiu :D
Norėčiau dar su spalva kokių, tarkim kad ryškiai žalios akys atrodytų :D

Vartotojo avataras

Intec

Aktyvus dalyvis

Plungė

7,908.12 Lt

Standartinė » 2010 Lie 31, 17:24

Šūdas galiu pasakyt tie lęšiai, labai braižo tinklainę, o tai nesveika labai, jau geriau akinukus nešioju.(kaip ir darau).

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 31, 20:50

Intec, klysti.
Kadangi jie yra labai labai ploni (ypač silikoniniai) tai jie nebraižo tinklainės. Beje, akyse jie neslankioja - tik juda kartu su su akies obuoliu (tik geriau dar + naudot specialų tirpalą į akis lašint) :-) Bet aišku, kiekvienas turi savo nuomonę ir pasirinimą ;)

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 31, 21:00

Mano draugė nusipirko iš karto po vizito pas akių gydytoją lęšius pusei metų, tirpalų pora pakuočių, ždž, pinigų krūvą išleido. Ir netiko. Po 2-3 dienų iš vis nebegalėjo net prie akies jų pridėt, akys raudonos, skauda, nors lęšius tikrai patikrino- ir gera puse, ir švarūs.

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 01, 11:47

Gyvenimas žiaurus :lol:
Va todėl ir negalima nepabandžius pusei metų pirkt.

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 01, 17:46

Taip.
Būtent todėl gydytojai ir rekomenduoja pirkti mėnesinius pradžioje. :)

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 01, 20:11

Arba vienadienius ;)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę