‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
-

Sayonara
- Patyręs forumietis
-
- 29,981.26 Lt
» 2009 Gru 08, 08:24
Gali būti, kad susibraižė.
Mano regėjimas labai nusilpęs ir jaučiu dėl to labai didelį diskomfortą. Žiauru kai nematai mokykloj kas surašyta lentoj net sėdėdamas pirmam suole
Todėl buvo planuojama įsigyti linzes, nes akinių nenoriu.
Kažkas mano mamai papasakojo, kad linzės yra negerai, jos gali labiau pakenkti akims, ypač augančio organizmo, kitaip sakant vaiko akims.
Tad vakar užsiregistravau pas akių daktarę ir laukiu nesulaukiu kada gausiu akinius ir galėsiu ramiai gyventi viską gerai matydama 
--------------------------------------
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
-

Uoga.*
- Aktyvus dalyvis
-
- 6,454.03 Lt
» 2009 Gru 08, 17:43
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Gru 08, 18:22
magfi rašė:Aš jau daugiau nei metus nešioju linzes. Ir jau kokią savaitę skaudą dešinę akį. Galvojau gal su akim kažkas blogai. Atrodo kad kažkas įkritę, pvz koks smėlis ir truputį braižo, toks nemalonus jausmas. Vakar pabandžiau tą dešinįjį lęšį įsidėt į kairę akį, žodžiu apkeičiau pusėm. Tai kairę pradėjo skaudėt. Pasirodo ne su akim problema, o su lęšiu. Atrodo, kad purvinas būtų, plaunu kuo švariau, bet vistiek. Galioti jie dar turi du mėnesius. Gal kam yra taip buvę? Ką daryt?
Nu tai gali būt kad arba susiraižė kaip jau kažkas parašė, arba galėjo gal įplyšt truputį. Nors nežinau. Gal pabandyk porą dienų pertruką padaryt ir su akiniais pavaikščiok, gal ir linzėm ''pailsėt'' reikia. : DDD
metaforaa
Arba tavo tėvai žiauriai nusistatę prieš linzes, arba tau ne 14 metų. Nes nemanau kad tėvai sakytų kad tu dar per maža.
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2009 Gru 08, 21:24
Panos - Už 3mėn man 15metų.Tipo sako kad akys aceit nesusiformavusios,gali pakenkti ir pan.O žodžiu turiu ir drgų ir pažįstamų kurie mano amžiaus ir laimingii nešioja tas lindzes.Mamai užsiminu sako arba ne,arba tipo reik pakalbėt su akių daktaru ką sakys.Mhm o mano akių daktaras iš Kauno tai žodžiu atvažiuoja į trgę jis kažkada.Tai žodžiu per metus tik 1sykį nueinu pasitikrint akių.Tai lieka laukti,.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Gru 08, 21:29
šiaip jei nemoki įsidėt, {čia ne konkrečiai apie tave kalbu, tik naudoju 2 asmenį} Ir grūdi belekaip, tai gal kažkas ir nelabai gerai akiai, ir ypač jei netvarkingai laikai. O šiaip, tai kiek žinau, bent kaip mano akulistė sako, kad linzės mežesniem tik dėl tos tvarkos ir pavojingos, o daugiau tai nelabai. O aš pradėjau nešiot tai gal jau nuo 10 metų. Pirma įdėdavo mama, nes aš nemokėdavau, o paskaui išmokau. Nu aišku aš ne kiekvieną dieną nešiodavau, o tik įkonsertus ir t. t., ir šiaip kai sužinojo akulistė kad norim linzes pirkt, tai tik davė knygutę kaip reik taisyklingai tą linzę kišt, tipo apie tas lėkštutes ir bliūdukus ir viskas, nepasakė kad negalima ar kažko panašaus.
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2009 Gru 08, 21:37
Nu jo tau gerai,tikrai reikės pakalbėt su mama,papasakosiu ir tavo istorija kad tu nešioji nuo 10metų ir tau leidžia daktarė ir pan.Nu žodžiu.O įsidėt gal ir mokėsiu,mano brolio pana nešioja ir ne kartą esu mačius kaip dedasi.Nu neatrodė baisiai ir sudėtingai.
-

Sk8'ere
- Aktyvus dalyvis
-
- Viekšniai
- 15,352.14 Lt
» 2009 Gru 08, 21:40
Pukuse rašė:šiaip jei nemoki įsidėt, {čia ne konkrečiai apie tave kalbu, tik naudoju 2 asmenį} Ir grūdi belekaip, tai gal kažkas ir nelabai gerai akiai, ir ypač jei netvarkingai laikai. O šiaip, tai kiek žinau, bent kaip mano akulistė sako, kad linzės mežesniem tik dėl tos tvarkos ir pavojingos, o daugiau tai nelabai. O aš pradėjau nešiot tai gal jau nuo 10 metų. Pirma įdėdavo mama, nes aš nemokėdavau, o paskaui išmokau. Nu aišku aš ne kiekvieną dieną nešiodavau, o tik įkonsertus ir t. t., ir šiaip kai sužinojo akulistė kad norim linzes pirkt, tai tik davė knygutę kaip reik taisyklingai tą linzę kišt, tipo apie tas lėkštutes ir bliūdukus ir viskas, nepasakė kad negalima ar kažko panašaus.
Kail lūžau : DDD
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2009 Gru 08, 21:47
Kas kam galvoj.
-

magfi
- Aktyvus dalyvis
-
- 13,161.03 Lt
» 2009 Gru 08, 21:55
Įsidėt ir išsiimt, tai vieni juokai. Turbūt tiek pat kiek akinius užsidėt  . Nu gal ne, bet jei sugalvoji akinius pasivalyt dar prieš dedant, tai linzes greiciau įsidedi 
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2009 Gru 08, 21:57
Nu taip taip,bet visa problema ne įsidėjime,o kad man neleidžia jų dėtis išvis.!
-

magfi
- Aktyvus dalyvis
-
- 13,161.03 Lt
» 2009 Gru 08, 22:01
Nu nepavydžiu. Greičiau varyk pas gydytoją. Bet yra visokių gydytojų, mano viena draugė irgi norėtų lęšių, bet jos mama nenori, o dar kai nuėjo pas gydytoją, tai iš vis... gydytoja neleido, pripasakojo visokių nesąmonių, kad tipo tik nuo 18m ir mama tada iš vis nebeėjo į kalbas.
-

Ev.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 40.00 Lt
» 2009 Gru 08, 22:26
Ai aš tai mamai pasakiau kad noriu, tai nieko nesakė, tai po švenčių nusipirksiu. :}
-

metaforaa
- Forumo gyventojas
-
- Tauragė.
- 1,591.74 Lt
» 2009 Gru 09, 11:55
magfi rašė:Nu nepavydžiu. Greičiau varyk pas gydytoją. Bet yra visokių gydytojų, mano viena draugė irgi norėtų lęšių, bet jos mama nenori, o dar kai nuėjo pas gydytoją, tai iš vis... gydytoja neleido, pripasakojo visokių nesąmonių, kad tipo tik nuo 18m ir mama tada iš vis nebeėjo į kalbas.
Va taip ir yra kaip tu sakai. Pripasakoj nesamonių ir mama tiki.
-

Miglė1992
- Dalyvis
-
- 4,289.62 Lt
» 2010 Geg 21, 22:05
Nešioju lęšius maždaug metus  Galiu tik viena pasakyt :pagarba tiem,kurie sukūrė tokį stebuklą;D 
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata
|
|
|