O man kaip tik su akiniais(man reikėdavo prie teliko ir pc) labiau akys nusilpdavo.
Dabar su lęšiais labai gerai.Atsikeliu ryte,įsidedu,prieš eidama miegot išsiėmu.
Nu bet jei iki kokios 11pm būnu su lęšiais tada jau akys vargti pradeda...
Kontaktiniai lęšiaiNu šiaip aš irgi nei prie PC, nei prie TV su lęšiais nebūnu, nes vos grįžtu namo iš kart dedu akinukus. Vistiek gyvenu nuosavame name, toliau nuo miesto. Niekas daugiau iš šeimos narių manęs nemato, o jei draugės ateinu, tai jau žinau tai iš anksto ir įsidedu lęšius
![]() Dažniausiai būnu su akinukais, bet ir kontaktinių lęšių irgi neapleidžiu
dažniausiai praverčia, kai reikia eiti į kirpyklą, o ir šiaip įsidedu lęšius, priklauso nuo nuotaikos ![]() Aš irgi nešioju lęšius. Pradėjau po to kai nuvažiavau slidinėti. nes buvo žymiai patogiau, galima užsidėti slidinėjimo akinius.
O paskui pamačiau, kad visai nieko ir atrodau, tai ir nešioju dabar.
Pripratau prie jų gan greit. Dabar net negalėčiau iseit niekur be lęšiu ilgesniam laikui. Du metus nešioju lęšius. Pirmą savaitę įsidėt/išsiimt buvo tragedija. Pusvalandį anksčiau keldavau, kad prieš mokyklą dar lęšius įsidėčiau. O dabar labai greitai ir lengvai. Ir išsiiminėju visai ne taip, kaip rodė ta moterėlė kuri mokino. Jau taip ji ten įmantriai...
Paprastai perku Johnsons. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

dažniausiai praverčia, kai reikia eiti į kirpyklą, o ir šiaip įsidedu lęšius, priklauso nuo nuotaikos