Kontaktiniai lęšiaiLabai vilioja, kada nors pabandymui butinai nusipirksiu kokius juodos gal spalvos x}}
o šiaip.... mano akys chameleonines. Kada buna sviesiai rudos, bet buna taip ryskiai zaliai sviecia tai viena kart klasioke galvojo kad as su lesiais, net nereik man ju DNešiou jau 2,5 mėn. Labai patogu. Ankščiau labai nemalonu būdavo eit ir žmogaus esančio toliau veido nematyt. Akinius tik namie nešiojau, labai nenorėjau į viešumą su jais lyst. Ir vuolia dabar viską matau, ir labai gerai jaučiuosi. O tų kuriems nepatogu, nesuprantu....
šiaip lęšiai yra patogu, tik bent jau man nevisada pavyksta juos įsidėti. Nes mano ilgos blakstienos, ir tada užkliūna ir užsiverčia atgal. Tai pirma vis bandydavau, bandydavau, o dabar jau atsibodo - grūdu belekaip, ir atitraukinėju tik tada kai pasiekia akį. Kartais kai truputį šoneliukan pastumi, tai taip skauda akį, bet praeina.. : :)
Mano irgi ilgos. Kai dedu užsiverčia, tai kita puse užsidedu, tada mokykloj tenka persidėjinėti
O šiaip, tu bandei kai praplėti akį ją plėst laikant ne už vokų, o už blakstienų?? Tiesiog prispaudi blakstienas ir nekliūna lęšis už jų. Nu vnž nemoku paaiškint ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

D