Koks maistas jums skaniausias?junk food rules!
![]() ne jei iš rimto, mėgstu visokį maistą, saldymynai tai oh my dear dievinu o pastaruoju metu krekeriai ftw labai patikt pradėėėjo na vis delto žuvį nelabai mėgstu, grybų taip pat ir pan neesu labai išranki, bet yra pakankamai dalykų, kurie man neskanūsHaha močiutės virtuvė mano mėgstamiausia. : DD Mėgstu rūgštų maistą, bet nevisada. Kartais užeina dienos kada noris vien tik saldau sūraus ar aštraus. Šiaip esu gan išranki maistui. Nemėgstu grybų, virtų ir keptų svogūnų, nemėgstu spirgų, nevisada valgau ir lašinius ir visokius panašius dalykus. Mėgstamiausi patiekalai tai turbūt močiutės kūgelis, žemaičių blynai, šviežiai rauginti agurkai (!), MAKARONAI (!) šašlykai su svogūūūnais ryžiais ir pomidorų padažu.. (
). Nemėgstu vėdarų, balandėlių ( fufufufu ). Mėgstu daržoves, vaisius, uogas. Nelabai mėgstu žuvį. : )O aš tokiomis dienomis kaip šiandien, vakar (nu kai negalima mėsos) suprantu kad siaubingai mėgstu mėsą.
Bet jaučiu ne dėl to kad neišpasakytai skanu ar dar ką, bet tiesiog, aš mėgstu pavalgyti rečiau, bet stipriai - nekenčiu valgyt daug ir po truputį. O ne su mėsa taip neišeina, Jėzus Maria kiek laiko reiktų kimšt kokią žuvį ar salotytes kol pavalgysi..‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |