Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Gyvenimas  ~  Koks būna jūsų rytas?

Ledinuku_feja
Parašytas: 2008 01 31, 6:56 pm Atsakyti su citata
Svečias

Atsikeliu anksčiau negu suskamba mano žadintuvas, greitai į vonią Smile tuomet apsirengiu įdedu valgyt savo augintiniams Love , susišukuoju, pasidažau lūpas vazelinu, kad nenušaltų, Apsirengiu striuke, kuprinę ant peties ir į mokyklą.O šiaip savaitgaliais keliuosi tokiu pačiu metu kaip ir šiokedieniais.Nematau prasmės miegot iki 3h ar 1h.Mes ir taip pramiegam beveik puse savo gyvenimo Very Happy

Linksmas.net
Parašytas: Gyvenimas > Koks būna jūsų rytas?
Reklamukas

1.00 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
dddainius
Parašytas: 2008 01 31, 6:58 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Pranešimai: 45

1535.10 Lt

1.dusas
2.pusryciai
3.kava

Čilė
Parašytas: 2008 02 19, 10:55 am Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 15 Pranešimai: 34

982.60 Lt

Mano rytas:

Visada turiu keltis 7h, bet kai aš amžiais nueinu miegoti vėlai, tai sunku keltis.
Tada.. Nusistatau iš vakaro žadintuvą 5h (telefone) ir kai suskamba nuspaudžiu, kad skambėtų kas 9 min. Taip lengviau keltis.
Nusiprausiu, nueinu į tualetą, pavalgau ir žingsniuoju į pragaringą mokyklą Very Happy

Deimoskea
Parašytas: 2008 03 21, 8:12 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 15 Pranešimai: 71

1306.70 Lt

Išlipu kaire koja,nes taip jau išeina. Tada einu link spintos. Viską išverčiu. Pasiimu ką nors apsirengt ir varau į vonią. Vat. o iš vonios jau išeinu kaip normalus žmogus. Ryte valgau kartais. Kažkaip nesinori.

SmileXD
Parašytas: 2008 03 23, 10:59 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 14 Pranešimai: 115

2579.50 Lt

labiausiai megstu islipusi is lovos grizti i ja ir eiti ciucia liulia Surprised

Foggy.
Parašytas: 2008 03 24, 2:21 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 17 Pranešimai: 844

17263.50 Lt

Na, išsiridenu iš lovos. Dušas. Džiovintuvas. Drabužiai. Kava.

Akordas
Parašytas: 2008 03 24, 2:43 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Pranešimai: 36

571.40 Lt

Atsikeliu pries 6... atsikelias paziuriu pro langa kaip visada saules nera nes uztoja radioktyvios debesis... paskui isliupinu i slepkes ir lipu i apacia ten pasiemu visiskai genetiskai modefikuoto pieno o ant jo parasyta "Naturalus piena" kuri veliau isipiliu i kava po to einu ziureti teliko kaip visad pradzioje buna tele shopo reklamos tada isijungiu MTV ir laukiu kol man uzleis man vone tada... Po to kai pasauke as visada sumurmu "Lyg as kurcias" ir einu prautis prausiuosi kiek galima greiciau ir tekinas is duso varau detis pamokas ir po 5 minuciu isvarom as visada turiu laukti mikriuko kuris amziai 10 minuciu veluoja... Po to nuvarau i sule sulei pradzioje viskas gerai iki pamoku po to prasideda tokia pat prasta diena...

Scence
Parašytas: 2008 03 24, 3:34 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 15 Pranešimai: 194

3531.50 Lt

Gerai...
Mano rytas prasideda maždaug 8h ryto. Anksti, nes dažniausiai diena susiplanuoju ka nors įdomaus nuveikt:)
Žadintuvas suskamba ryte... Aš toliau dar pamiegu iki 9h.
Paskubomis atsikeliu ir skubu po dušu. Paskui pasiemu ką nors užkąst ir paskubomis apsirengiu. Taip viską susiruošus lekiu laukan:)

braskyte
Parašytas: 2008 03 28, 4:48 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 17 Pranešimai: 53

2271.90 Lt

Darbo dienom:
6:30h priploju žadintuvą ir miegu, kol pažadina tėvai Sunglasses Tada nusiprausiu, apsirengiu ir papusryčiauju... Jei nepamirštu, pašeriu žiurkėnę (dažniausiai nepamirštu Laughing ). Kadangi į mokyklą nuveža tėtis, dar 15min. pamiegu mašinoj Wink Razz
Laisvadieniais:
Miegu kiek noriu, keliuosi lėtai, valgau ilgai ir be proto mėgstu pratingėti iki pietų ( jei anksčiau atsikeliu) Very Happy

Dija
Parašytas: 2008 03 28, 10:18 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 16 Pranešimai: 206

4845.85 Lt

kad man taip gerai būtų.. Smile
ech, aš tai visad vėluoju.suskamba žadintuvas 7 valandą, išjungiu ir miegu toliau. 07:30 sesė atėjus į mano kambarį ima bambėt,kad ir vėl pavėluosim į pirmą pamoką.pašoku iš lovos ir lekiu į vonią, po to apsirengiu ir kiek spėju išsidažau. Cool gerai,kad tėvas nuveža kas rytą.

applePIE
Parašytas: 2008 03 29, 7:42 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Pranešimai: 51

485.60 Lt

06.45h suskamba žadintuvas. Dar 5 minutes paguliu, atsikeliu , nueinu i vonią, nusiprausiu, apsirengiu, pasidažau, susišukuoju. Mažau 07.05h einu valgyt ( beje įrodyta, kad žmonės nevalgantys pusryčių greičiau priauga svorio, būna ne tokie energingi, lėčiau susikaupia Smile ) Po pusryčių išsivalau dantis, susidedu knygas, ir 07.35h tėtis veža į mokyklą arba išeinu su drauge. Savaitgaliais miegu iki11 ar 12 h Smile

kara
Parašytas: 2008 03 31, 6:24 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 1236

18968.60 Lt

6.55 suskamba žadintuvas jį išjungiu ir snūduriuodama išlipu iš lovos.
7.00 prausiuosi
7.07 rengiuosi
7.25pasidažau akis pieštuku,susišukuoju
7.35 velkuosi striukę,batus ir einu i stotelę.
7.43 važiuoju perpildytu autobusu

o po to mokykloj per pirmą pamoką zirziu kad noriu namo

Very Happy

KramtY
Parašytas: 2008 04 18, 10:01 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 13 Pranešimai: 176

5567.40 Lt

Nuskamba žadintuvas. tada dar 10 minučių paguliu užmerkus akis. Very Happy kartais tai net užmiegu. tada išlipu iš lovos svyruodama. Very Happy susirandu drabužius, apsirengiu ir keliauju į vonia nusipraust. Very Happy tada kanors užvalgau ir likusi laiką prasėdžiu prie pc.. o tada į mokyklą žygiuoju. Very Happy

DeBeSiuKe
Parašytas: 2008 04 20, 2:32 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 15 Pranešimai: 169

6488.10 Lt

is pat pradziu skamba telefone zadintuvas... tada dar migodama einu į vonią praustis. greit nusiprausiu ir einu apsirupint savo mazuoju grauziku. paskui einu į virtuve pavalgyt (dazniausiai valgau sumustinius su kakava) na tada einu i mokykla. per pirmas dvi pamokas as dar sapnuoju, o tik per trecia isijungia smegeninė ir pradedu mąstyt Laughing

guste992
Parašytas: 2008 04 20, 2:37 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 1093

33178.50 Lt

Sunkus, piktas, su užtinusiom akim nuo miego trūkumo, pykčiu ant žadintuvo, tuščio skrandžiu ir prasta nuotaika. O paskui pakeliui į mokyklą sutinku draugus ir visos blogybės kaip ranka nubraukiamos. Smile

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 36
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5, 6  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Hey.lt