Diskusijos Įdomios nuorodos Įvairūs testukai

Kokiai stichijai priklausai?

Vartotojo avataras

myynde

Įsijaučiantis

KAUNAS

2,794.40 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 16, 10:16

Zemes tichija :clap:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

V1ci0us

Lankytojas

7,769.00 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 28, 11:07

ledo, skaitydamas aprasyma radau ir daly tiesos, ziema man visados patikdavo...

Vartotojo avataras

1hit-1down

Apšilinėjantis

vilnius

2,749.40 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 28, 17:26

Priklausai ledo stichijai. Tu mėgsti vienatvę, ramybę ir mieliau renkiesi poilsį skaitant knygą savo kambaryje, negu dalyvavimą triukšmingame vakarėlyje. Visuomet kovoji už tiesą bei teisingumą, todėl nedvejodamas gini aplinkinius žmones, su kuriais, tavo manymu, nesąžiningai elgiamasi. Nors ir esi ramaus charakterio, tačiau turi stiprius principus, kurių įsikibęs laikaisi visą gyvenimą. Tavo unikali asmenybė kelia susižavėjimą aplinkiniams.

Nors viskas beveik atvisksciai nemegstu skaityti knygos, vienatves, ramybes. IR megstu Party :D

Vartotojo avataras

Nightmare

Apšilinėjantis

943.90 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 28, 19:06

Oro stichija.

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2007 Rgs 28, 22:00

Priklausai ledo stichijai :boogie:

Sutinku su siuo sprendimu :lick:

Vartotojo avataras

monty

Dalyvis

vilnius

1,664.90 Lt

Standartinė » 2007 Spa 07, 16:31

Man čia panašu į W.T.C.H žurnalą xD aš valdau zemęęę,yaaha.

Vartotojo avataras

Pandute

Dalyvis

Vln

6,132.10 Lt

Standartinė » 2007 Spa 08, 21:36

Priklausai oro stichijai. Einu paskraidyti :D

Vartotojo avataras

ginklius

Apšilinėjantis

Kaunas

993.40 Lt

Standartinė » 2007 Spa 08, 21:38

Man oro gavos :D ai man tai neswarbu nes ant kai kuriu klausimu tiesiog nebuwo tinkamo atsakymo...

Vartotojo avataras

ievu_x

Lankytojas

sun_city

901.17 Lt

Standartinė » 2007 Spa 12, 17:17

Priklausai ledo stichijai. Tu mėgsti vienatvę, ramybę ir mieliau renkiesi poilsį skaitant knygą savo kambaryje, negu dalyvavimą triukšmingame vakarėlyje. Visuomet kovoji už tiesą bei teisingumą, todėl nedvejodamas gini aplinkinius žmones, su kuriais, tavo manymu, nesąžiningai elgiamasi. Nors ir esi ramaus charakterio, tačiau turi stiprius principus, kurių įsikibęs laikaisi visą gyvenimą. Tavo unikali asmenybė kelia susižavėjimą aplinkiniams.
... bet ne wisaj tiesa parasyta as jau geriau y tusa nei knyga paskaityt :lol:

Vartotojo avataras

Plaštakė

Dalyvis

2,191.68 Lt

Standartinė » 2007 Spa 26, 16:51

Priklausai ugnies stichijai. Tu esi geranoriškas ir aistringas, todėl labai rūpiniesi artimais žmonėmis. Priklausai tai grupei žmonių, kurie tęs artimą draugystę net su tuo asmeniu, su kuriuo skiria milžiniškas atstumas. Tavo karštas temperamentas kartais gali kelti problemas, tačiau tu nemoki pykti ilgą laiką. Beje, ši stichija yra artimiausiai susijusi su meile bei romantiškais santykiais...

Jacinta

Lankytojas

Klaipeda

219.90 Lt

Standartinė » 2007 Spa 31, 12:46

As ledas. :lol:

Zyrnius

Dalyvis

Kaunas

4,031.75 Lt

Standartinė » 2007 Spa 31, 23:50

Oras ^^

Vartotojo avataras

augstule

Apšilinėjantis

1,974.40 Lt

Standartinė » 2007 Lap 01, 13:27

Vandens...
Priklausai vandens stichijai. Tu esi žingeidus ir įžvalgus, todėl labai dažnai duodi gerus patarimus. Tavo eisena yra grakšti, o elgesio manieros - elegantiškos, todėl visuomet atrodai nepriekaištingai ir išsiskiriančiai iš kitų. Kartais būni pernelyg emocingas, o tavo emocijų spektras svyruoja nuo liūdesio iki pykčio, o po kelių minučių jau būni pakilios nuotaikos. Puikus būdas pažaboti tokį nuotaikų svyravimą yra klausytis ramios muzikos, su kuria yra susijusi tavo stichija.

Vartotojo avataras

Monikute@

Dalyvis

Kaunas

6,955.80 Lt

Standartinė » 2007 Lap 04, 17:37

Priklausau vandens stichijai. as esu žingeidus ir įžvalgus, todėl labai dažnai duodi gerus patarimus. mano eisena yra grakšti, o elgesio manieros - elegantiškos, todėl visuomet atrodau nepriekaištingai ir išsiskiriančiai iš kitų. Kartais būnu pernelyg emocinga, o mano emocijų spektras svyruoja nuo liūdesio iki pykčio, o po kelių minučių as būnu pakilios nuotaikos. Puikus būdas pažaboti tokį nuotaikų svyravimą yra klausytis ramios muzikos, su kuria yra susijusi tavo stichija.

:D ;)

Vartotojo avataras

*Kotry*

Aktyvus dalyvis

9,708.18 Lt

Standartinė » 2007 Lap 04, 17:52

Priklausai ugnies stichijai. Tu esi geranoriškas ir aistringas, todėl labai rūpiniesi artimais žmonėmis. Priklausai tai grupei žmonių, kurie tęs artimą draugystę net su tuo asmeniu, su kuriuo skiria milžiniškas atstumas. Tavo karštas temperamentas kartais gali kelti problemas, tačiau tu nemoki pykti ilgą laiką. Beje, ši stichija yra artimiausiai susijusi su meile bei romantiškais santykiais...
Nu kas tiesa tas tiesa. Bet čia tai grynų gryniausia tiesa. :shock: [/i]

Diskusijos Įdomios nuorodos Įvairūs testukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių