Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Įdomios nuorodos  ~  Kokiai stichijai priklausai?

myynde
Parašytas: 2007 09 16, 9:16 am Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 18 Pranešimai: 90

Zemes tichija Clap

Linksmas.net
Parašytas: Įdomios nuorodos > Kokiai stichijai priklausai?
Reklamukas

2794.40 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
V1ci0us
Parašytas: 2007 09 28, 10:07 am Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 14 Pranešimai: 185

7769.00 Lt

ledo, skaitydamas aprasyma radau ir daly tiesos, ziema man visados patikdavo...

1hit-1down
Parašytas: 2007 09 28, 4:26 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 14 Pranešimai: 109

2749.40 Lt

Priklausai ledo stichijai. Tu mėgsti vienatvę, ramybę ir mieliau renkiesi poilsį skaitant knygą savo kambaryje, negu dalyvavimą triukšmingame vakarėlyje. Visuomet kovoji už tiesą bei teisingumą, todėl nedvejodamas gini aplinkinius žmones, su kuriais, tavo manymu, nesąžiningai elgiamasi. Nors ir esi ramaus charakterio, tačiau turi stiprius principus, kurių įsikibęs laikaisi visą gyvenimą. Tavo unikali asmenybė kelia susižavėjimą aplinkiniams.

Nors viskas beveik atvisksciai nemegstu skaityti knygos, vienatves, ramybes. IR megstu Party Very Happy

Nightmare
Parašytas: 2007 09 28, 6:06 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 18 Pranešimai: 42

943.90 Lt

Oro stichija.

Zmogiux
Parašytas: 2007 09 28, 9:00 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1306

32200.01 Lt

Priklausai ledo stichijai Boogie

Sutinku su siuo sprendimu Lyžt

monty
Parašytas: 2007 10 07, 3:31 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Pranešimai: 220

1664.90 Lt

Man čia panašu į W.T.C.H žurnalą Happy aš valdau zemęęę,yaaha.

Pandute
Parašytas: 2007 10 08, 8:36 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 13 Pranešimai: 228

6132.10 Lt

Priklausai oro stichijai. Einu paskraidyti Very Happy

ginklius
Parašytas: 2007 10 08, 8:38 pm Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 14 Pranešimai: 30

993.40 Lt

Man oro gavos Very Happy ai man tai neswarbu nes ant kai kuriu klausimu tiesiog nebuwo tinkamo atsakymo...

ievu_x
Parašytas: 2007 10 12, 4:17 pm Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 16 Pranešimai: 22

792.02 Lt

Priklausai ledo stichijai. Tu mėgsti vienatvę, ramybę ir mieliau renkiesi poilsį skaitant knygą savo kambaryje, negu dalyvavimą triukšmingame vakarėlyje. Visuomet kovoji už tiesą bei teisingumą, todėl nedvejodamas gini aplinkinius žmones, su kuriais, tavo manymu, nesąžiningai elgiamasi. Nors ir esi ramaus charakterio, tačiau turi stiprius principus, kurių įsikibęs laikaisi visą gyvenimą. Tavo unikali asmenybė kelia susižavėjimą aplinkiniams.
... bet ne wisaj tiesa parasyta as jau geriau y tusa nei knyga paskaityt Laughing

iceGirl
Parašytas: 2007 10 26, 3:51 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 15 Pranešimai: 93

1982.90 Lt

Priklausai ugnies stichijai. Tu esi geranoriškas ir aistringas, todėl labai rūpiniesi artimais žmonėmis. Priklausai tai grupei žmonių, kurie tęs artimą draugystę net su tuo asmeniu, su kuriuo skiria milžiniškas atstumas. Tavo karštas temperamentas kartais gali kelti problemas, tačiau tu nemoki pykti ilgą laiką. Beje, ši stichija yra artimiausiai susijusi su meile bei romantiškais santykiais...

Jacinta
Parašytas: 2007 10 31, 11:46 am Atsakyti su citata
Lankytojas Pranešimai: 9

219.90 Lt

As ledas. Laughing

Zyrnius
Parašytas: 2007 10 31, 10:50 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 17 Pranešimai: 112

2426.20 Lt

Oras ^^

augstule
Parašytas: 2007 11 01, 12:27 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 13 Pranešimai: 67

1974.40 Lt

Vandens...
Priklausai vandens stichijai. Tu esi žingeidus ir įžvalgus, todėl labai dažnai duodi gerus patarimus. Tavo eisena yra grakšti, o elgesio manieros - elegantiškos, todėl visuomet atrodai nepriekaištingai ir išsiskiriančiai iš kitų. Kartais būni pernelyg emocingas, o tavo emocijų spektras svyruoja nuo liūdesio iki pykčio, o po kelių minučių jau būni pakilios nuotaikos. Puikus būdas pažaboti tokį nuotaikų svyravimą yra klausytis ramios muzikos, su kuria yra susijusi tavo stichija.

katyte42
Parašytas: 2007 11 04, 4:37 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 12 Pranešimai: 45

1473.50 Lt

Priklausau vandens stichijai. as esu žingeidus ir įžvalgus, todėl labai dažnai duodi gerus patarimus. mano eisena yra grakšti, o elgesio manieros - elegantiškos, todėl visuomet atrodau nepriekaištingai ir išsiskiriančiai iš kitų. Kartais būnu pernelyg emocinga, o mano emocijų spektras svyruoja nuo liūdesio iki pykčio, o po kelių minučių as būnu pakilios nuotaikos. Puikus būdas pažaboti tokį nuotaikų svyravimą yra klausytis ramios muzikos, su kuria yra susijusi tavo stichija.

Very Happy Wink

xmergioote
Parašytas: 2007 11 04, 4:52 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1398

26935.15 Lt

Priklausai ugnies stichijai. Tu esi geranoriškas ir aistringas, todėl labai rūpiniesi artimais žmonėmis. Priklausai tai grupei žmonių, kurie tęs artimą draugystę net su tuo asmeniu, su kuriuo skiria milžiniškas atstumas. Tavo karštas temperamentas kartais gali kelti problemas, tačiau tu nemoki pykti ilgą laiką. Beje, ši stichija yra artimiausiai susijusi su meile bei romantiškais santykiais...
Nu kas tiesa tas tiesa. Bet čia tai grynų gryniausia tiesa. Shocked [/i]

Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 413
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

Hey.lt