Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Įdomios nuorodos  ~  Kokiai stichijai priklausai?

Skatyte
Parašytas: 2008 03 23, 6:59 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 15 Pranešimai: 466

Aš priklausau vandens stichijai Smile

Linksmas.net
Parašytas: Įdomios nuorodos > Kokiai stichijai priklausai?
Reklamukas

7870.50 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
Reivė
Parašytas: 2008 03 23, 9:16 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1465

34430.90 Lt

Priklausai ugnies stichijai. Tu esi geranoriškas ir aistringas, todėl labai rūpiniesi artimais žmonėmis. Priklausai tai grupei žmonių, kurie tęs artimą draugystę net su tuo asmeniu, su kuriuo skiria milžiniškas atstumas. Tavo karštas temperamentas kartais gali kelti problemas, tačiau tu nemoki pykti ilgą laiką. Beje, ši stichija yra artimiausiai susijusi su meile bei romantiškais santykiais...
Šeip man beveik viskas tinka...
Smile

Paskutinį kartą redagavo Reivė, 2008 05 30, 10:49 pm. Redaguota 1 kartą

Shokoladash
Parašytas: 2008 04 02, 9:04 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 18 Pranešimai: 97

2939.40 Lt

Mano ugnis.. man patiko Smile Laimingas

Sokoledas
Parašytas: 2008 04 03, 2:52 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 12 Pranešimai: 542

16034.00 Lt

As žemės stichijai Twisted Evil

Devill4ever
Parašytas: 2008 04 22, 8:58 am Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Pranešimai: 13

592.50 Lt

Priklausai ugnies stichijai. Tu esi geranoriškas ir aistringas, todėl labai rūpiniesi artimais žmonėmis. Priklausai tai grupei žmonių, kurie tęs artimą draugystę net su tuo asmeniu, su kuriuo skiria milžiniškas atstumas. Tavo karštas temperamentas kartais gali kelti problemas, tačiau tu nemoki pykti ilgą laiką. Beje, ši stichija yra artimiausiai susijusi su meile bei romantiškais santykiais...

Uo čia... Razz Bedantis

Rouge
Parašytas: 2008 04 22, 12:04 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 13 Pranešimai: 136

5246.40 Lt

man raso kad ugnis,bet tikrai negali but as tureciau but vanduo pagal gimima ir zenkla Piktas Twisted Evil

Gretutte
Parašytas: 2008 04 22, 12:48 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 846

22435.20 Lt

Aš tai pat ugnies stichijai priklausau. Smile

KaWi
Parašytas: 2008 04 22, 2:07 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 10 Pranešimai: 653

11144.50 Lt

Priklausai ledo stichijai. Tu mėgsti vienatvę, ramybę ir mieliau renkiesi poilsį skaitant knygą savo kambaryje, negu dalyvavimą triukšmingame vakarėlyje. Visuomet kovoji už tiesą bei teisingumą, todėl nedvejodamas gini aplinkinius žmones, su kuriais, tavo manymu, nesąžiningai elgiamasi. Nors ir esi ramaus charakterio, tačiau turi stiprius principus, kurių įsikibęs laikaisi visą gyvenimą. Tavo unikali asmenybė kelia susižavėjimą
bet viskas atvirksciai negu cia parasyta apie mane Rolling Eyes

Avrile
Parašytas: 2008 04 22, 5:23 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Pranešimai: 74

222.60 Lt

Priklausai oro stichijai. Tu esi optimistas, besistengiantis visuomet įžvelgti tik gerąsias gyvenimo puses. Dėl šios savybės turi daugybę draugų, kurie žavisi tavo bendravimą mėgstančia asmenybe. Taipogi vertini saviraišką, todėl turbūt mėgautumeisi rašymu ar tapymu, galbūt net abejais šiais dalykais. Tu nekenti būti susaistytas įsipareigojimų, ir stengiesi panašiais dalykais neapsunkinti sau gyvenimą. Tu mėgsti linksmintis ir sugebi praskaidrinti kiekvieno žmogaus dieną savo nepakartojama šypsena.
nu nelabai as tokia...

naisietis
Parašytas: 2008 04 30, 8:21 pm Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 15 Pranešimai: 25

489.00 Lt

as tai priklausau oro stikijai Very Happy

Dannanna
Parašytas: 2008 05 01, 7:08 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 12 Pranešimai: 80

1566.40 Lt

Priklausai oro stichijai. Tu esi optimistas, besistengiantis visuomet įžvelgti tik gerąsias gyvenimo puses. Dėl šios savybės turi daugybę draugų, kurie žavisi tavo bendravimą mėgstančia asmenybe. Taipogi vertini saviraišką, todėl turbūt mėgautumeisi rašymu ar tapymu, galbūt net abejais šiais dalykais. Tu nekenti būti susaistytas įsipareigojimų, ir stengiesi panašiais dalykais neapsunkinti sau gyvenimą. Tu mėgsti linksmintis ir sugebi praskaidrinti kiekvieno žmogaus dieną savo nepakartojama šypsena.

YeLLoWCaRD
Parašytas: 2008 05 02, 12:06 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 263

3752.70 Lt

Oras Very Happy

Mercury_girl
Parašytas: 2008 05 03, 11:08 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 11 Pranešimai: 332

6189.90 Lt

Priklausai oro stichijai. Tu esi optimistas, besistengiantis visuomet įžvelgti tik gerąsias gyvenimo puses. Dėl šios savybės turi daugybę draugų, kurie žavisi tavo bendravimą mėgstančia asmenybe. Taipogi vertini saviraišką, todėl turbūt mėgautumeisi rašymu ar tapymu, galbūt net abejais šiais dalykais. Tu nekenti būti susaistytas įsipareigojimų, ir stengiesi panašiais dalykais neapsunkinti sau gyvenimą. Tu mėgsti linksmintis ir sugebi praskaidrinti kiekvieno žmogaus dieną savo nepakartojama šypsena. Aš oro, nors norėjau būt vandens... Aš vienąsyk vaikystėj prisišaukiau lietų, kai buvom ant karuselės, supomės ir dainavom dainą apie lietų. Tai ir pradėjo lyt. Very Happy

Simaa
Parašytas: 2008 05 03, 4:54 pm Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 20 Pranešimai: 18

443.20 Lt

As oras bet aprasyme niekas neatitiko Very Happy

KramtY
Parašytas: 2008 05 04, 2:04 am Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 13 Pranešimai: 176

5567.40 Lt

Priklausau oro stichijai.. Laughing Ir puse dalyku iš aprašymo yra tiesa.. Very Happy

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 811
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Hey.lt