miisu rašė:aš tai bijau petardų
Mano klasiokė irgi bijo. Žiemą, lauke klasiokai su jom žaisdavo. Tai jei tik ji išgisdavo sprogimo garsą, tai pradėdavo rėkt ir arba sustodavo ir įsikabindavo nagais į kurią nors iš mūsų arba pasileisdavo bėgt į kitą pusę. : DD Geras vaizdelis. : D
O jei į temą, tai tikriausiai labiausiai man patinka Naujieji Metai. Tai kas kad negauni dovanų, bet vistiek. Labai smagu - susirenka didelis būrys žmonių, skaičiuojam laiką iki 24h, baliavojam. : D Žodžiu man patinka. O kai Kalėdos, tai kažkaip, pavalgai, išpakuoji dovanas, ir baigiasi ta šventė, panašiai kaip vėlykos - nueini į bažnyčią, pavalgai kiaušinių ir vsio... Na, o Naujieji, tai kai pagaliau sulauki jų, tai dar ir paskui galima kažką veikti. Taip pat mes visada žaidžiam vieną žaidimą labai fainą. : D Tai po Sausio 1-osios 00,00h, einam kur nors. Jei būnam kaime, tai einam prie eglutės, fontano, į miestelio centrą, ir vaikštom po miestelį. Jei Vilniuje, tai einam į katedros aikštę... Dar ir dabar atsimenu praeituosius Naujuosius Metus, kaip po to Spragtuko greitai varėm namo, kad fejerverkus per teliką galėtumėm žiūrėt. Nu kas per teliką, kas per balkoną... : D Tada dar sustūmėm visus balkono langus į vieną pusę, ir mosikavomės bengališkom ugnelėm, kol sušalom.. : DDD