Kokį gyvūną laikote?Nepamenu ar rašiau savo istoriją su gyvūnais.
Mano šeima prakeikta. Turėjom: 1. šunį kažkokį, kai aš dar labai maža buvau. Kelias dienas, nes radom prie durų, o kur dingo tikrai nežinau. 2. Vėžliuką. Pabėgo. Nusivežėm į kaimą parodyt giminaičiams. Visgi kažkas įdomaus čia. Palikom lauke, nes vyresni ėjo bulvių rinkti, o mes mažesni žaisti. Jis buvo paliktas dėžėje be apačios ir viršaus. Išlindo pro apačią ir nužingsniavo kažkur. O aš tik po dviejų valandų žaidimo kambaryje prisiminiau, kad turiu gyvūnėlį lauke. Atėjau ir jo nebebuvo. Žiauriai verkiau. Bėgau pasikviesti visų iš dirvos ir ieškojom. Neberadom. 3. Dėkoratyvį pilką triušiuką. po 13 dienų numirė. Mes su Renesme labai jį gąsdindavom. Paleisdavo salione, viena vienam gale, kita kitam. Jis už sofos pas vieną parbėga. Ta išgąsdina, į kitą pusę bėga, o ten kita laukia su baisias garsais. Vargšas. Parėjau iš mokyklos, o jis taip tupi lyg niekur nieko. Pašaukiau, jis taip tai sureguodavo kažkaip, tada nieko. Stumptelėjau švelniai su pirštu, o jis kaip stovėjo taip ir apvirto. Šoke buvau. Puoliau mamai ir tečiui skambinti. 4. Katė. Palaimintoji, du metus išbuvo. Bet belekaip padūkusi. Tad mama nebeištvėrė (sudrąskė kelis kartus vieną kampą, sudrąskė mamos kostiumėlį, o jis dar naujas buvo, sudrąskydavo kempinėles. Jas rasdavo, kad ir kur bepaslėpdavome. zodziu žiauru buvo). Išvežėm pas tečiaus tetą. Ten jin pavirto į katę. Išstorėjo, pas mus džiūvena buvo. va... ir dar karvelį vieną dieną turėjau ; D pas tėtį į garažą buvo pats atėjęs tai tėtis žinodamas, kaip myliu gyvūnus, parnešė. Bet užkniso. Šikdavo sau į vandenį, jeigu paleisdavom tai į papartį įsiveldavo. Paleidau pati. Galvoju jam kančia čia narve būt, o ir man nepatiko ans. auginu kate, laikui begant zadu isigyt suni-labradora.
nu bet aisku kiekvieno nuomone skirtinga ‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |

Tuom viskas ir pasakyta.. 

Įsivaizduok tave kas į maišą pilną vandens įkištu?Šokas gi.. 
:
nu bet aisku kiekvieno nuomone skirtinga