Knygosmegstu romanus, detektyvus
fantastines knygos man nesiskaito..
Dan Brown knygos knygu zanras man yra nuostabus. nors yra tik kelios, bet visos man patiko (kadangi paskutine knyga kuria skaiciau buvo jo as ji pamenu )
o megstamas knygas galima vardint ir vardint.. kelios paskutines buvo "palieski liepsna" ir "angelai ir demonai" šiaip skaityt megtu, tik laiko nera daug.
Visi tik sneka apie knygas kaip SA VINCIO KODAS, ANGELAI IR DEMONAI arba SKAITMENINE TVIRTOVE taciau neprisiruosiu ju pasiimt is biblliotekos. O skaityt patinka romanus daugiausiai. Labai gera knyga yra PALAUZTI SPARNAI. Tai apie beviltiska merginos isimylejimo atveji,kai ji tiesiog netenka VISKO del nelaimingos meiles. Taip pat pamenu kad gera knyga buvo : JUK ZINAI, KAD MYLI MANE.
T[u]ie katrie neskaito, gailekites. Tikrai daug ka prarandat.[/u][/i][/b] Arno Aleksanderis "Vang Ho" Kiek mačiau šią knygą galima nusipirkt ir Norfoj. DAš tai radau pas mamą spintoj ,senu viršeliu tokią dar. Alexa Henning von Lange "Iš kur aš" "Tai skaudus suaugusios moters grįžimas į vaikystę, vietas, kur buvo laiminga visa šeima, kol jūra pasiglemžė motiną ir brolį. Kai reikės visiems gyventi likusį gyvenimą?.. "Mėlynas ežeras šiandien žalias" neatsimenu autorĖs. Apie nėščią merginą, ir jos nėštumo laikotarpį, vaikelio gimimą. Taip pat bibliotekoje bandžiau skaityt Putino "Altorių šešėly".Perskaičiau 15 ar 30 puslapių ,gerai neatsimenu...Kažkaip per sunki man ji pasirodė...[Aš dar tik devintokė būsiu.] Bet žinau , kad teks ją perskaityt taigi manau aš ją pasiimsiu ir bandysiu skaityt. Šiap seniau išvis nemėgau skaitymo nes nepaslingdavau...
O kažkaip čia nesenai susidomėjau ir pradėjau skaityt netgi su gimtadienių paprašiau knygos "Haris poteris ir mirties relikvijos" tai dabar iš vis ant jos užsivedžiau jau baigiu skaityt Šiap man patinka labiau fantastinės knygos. Rašytoju neišskiriu. Šiandien nusipirkau ,,naujieną'' federico moccia knygą trys metrai virš dangaus....Lb Lb patiko tiesiog išreiškiamas paauglystė,pripompuojami raumenukai
,meilė,keiksmažodžiai,rūkalai,motoroleriai,gerimas.....Viskas rašoma su žargonais tad atgyvina pasakojimą....Be to dar nedaskaičiau , bet vadina paaugliškuoju Romeo ir Džiulijietą...
Na jei patinka jau tie TIKRI romanai paskaityk knygų iš serijos ,,Svajonių romanai'' tikrai būna labai romantiškų dalykėlių dėl kurių galima sutirpt...Na o šioj serijoj nedaug knygų tad pasirink kuri tau patiktų visos labai fajnos ... ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

fantastines knygos man nesiskaito..
)

. O megstamiausiuju tai neturiu.