KnygosKnyga labai geras dalykas, mėgstu skaityti. Mano mėgstamiausios:
Joanne Harris "Penki ketvirčiai apelsino", "Gervuogių vynas", "šokoladas" Ian McEwan "Atpirkimas" Lorenzo Carcaterra "Pragaro virtuvės vaikėzai arba miegaliai" John Irving "Pasaulis pagal Garpą" Agathos Christie detektyvai Ir J.K.Rowling "Haris Poteris", su kuriuo užaugau ;} Šiuo metu negalėčiau pasakyti, nei koks mėgstamiausias rašytojas, nei kokia mėgstamiausia knyga, bet dabar skaitau Ernesto Hemingvėjaus knygą "Turėti ir neturėti", dar tik pradėjau- visai nieko, ziuresim, kaip bus, kai baigsiu skaityti (:
šiandien iš bibliotekos pasiėmiau "Heroinas" ir "Įdukra"
Heroiną tai esu ir spektaklį mačius... manau įdomias knygas pasiėmiau.. šiaip skaitau labai įvairiai jau kiek aš perskaičiau tai o jo joj... labai mėgstu skaityt.. o dėl autorių..tai labai patiko autorės BARBAROS PARK " Čia buvo Mikas Hartas" knyga... jausminga tokia... tai tiek..; > Aš mėgstu saityti. Bet tai turi ta knygą kurią sakitau truakti. Neesu knygų manijakė, bet nemažai skaitau.
Vienos iš mėgstamiausių knygų: "Trise prieš mafiją", "Aštuonios dienos su angelu", ir dar daug kitų. Mėgstamiausio rašytojo neturiu, bet gal tai ir gerai, nes jei skaityčiau tik vieno rašytojo knygas, jose rasčiau gana daug panašumų, o tai jau būtų nebeįdomu. ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |