Diskusijos Gyvenimas

Knygos

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 08, 21:18

Nežinau, dabar kai pagalvoju tai š.. tas "Heroinas".

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Bal 08, 22:09

Jo tu skaitei šitą knygą? :D Kas ten tokio š?Man reikia apsispręst skaityt tą knygą ar ne... :D Nežinau dar.

Vartotojo avataras

guste992

Patyręs forumietis

kaunas

32,504.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 08, 22:32

Skaičiau. Na, ten tiesiog knyga komercijai, su nešvankybėmis, ir "tikru gyvenimu". Tiesiog nepavadinčiau to menu ar įspūdinga knyga. Tiesog parašyta tam kad ją skaitytų o paskui užmirštų. anyway, gali perskaityt, nors man tai nei Brookso nei Bulgerso kuryba nelabai...

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2008 Bal 09, 16:29

Mano mėgstamiausios 2 knygos yra:
J.K. Rowling: Haris Poteris ir Mirties Relikvijos (čia pati paskutinė 7 dalis)
IR
Paslapties įpėdinis (šito autorės neprisimenu)

Vartotojo avataras

lazyness

Patyręs forumietis

Plunge

1,134.22 Lt

Standartinė » 2008 Bal 09, 20:45

Man labai patinka nuotikiniai :clap: :clap: :clap:
Bet gaila,kad neprisimenu knygu :clap: pavadinimu :oops:

Vartotojo avataras

DeBeSiuKe

Aktyvus dalyvis

740.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 10, 18:04

na as pati knygos tkrai nevengiu ir megstu paskaityt. skaičiau ,,da vinčio kodą", ir ,,Evangelija pagal Judą" siaip sitos dvi knygos man labai patiko. siaip man patinka tokie kaip ir detektyvai, kurie pamažu įtraukia į tą visą skaitymą.

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2008 Bal 10, 22:25

knygyne retkarčiais paskaitinėju "apie kūrinijos mechaniką", o namie dar kartą bandau išgyventi, pajausti "Anastasiją" ir šiaip nuramina jin nekokias minteles :D

Vartotojo avataras

Just3

Forumo gyventojas

0.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 12, 17:01

Žiauuriau skaitau ir mėgstu skaityti, jau bibliotekininkė manęs vengia. :'DD
Mėgstu įvairias knygas, ir nežinau ką be jų daryčiau, taip įsijaučiu į viską, kad atrodo, kad rašo apie mane, mane supančius žmones...
MMMMmmmMm. Jai įdomi knyga, tai per dieną perskaitau. Hheh. :Sweet:
Paskutinį kartą redagavo Just3 2008 Geg 03, 12:55. Iš viso redaguota 1 kartą.

Shokoladash

Įsijaučiantis

Vilnius

3,253.86 Lt

Standartinė » 2008 Bal 12, 18:17

Skaityti mėgstu, ir kai turiu laiko, ar kai kokia gera knyga išeina visąlaik perskaitau, o taip tai prieš miegą visąlaik skaitau. Paskutinė labai gera knyga kurią perskaičiau buvo March Albom "Penki žmonės laukiantys tavęs rojuje", taip pat patiko J.K Rowling paskutinė knyga apie Harį Poterį, "Haris Poteris ir mirties relikvijos", joje daugiausia veiksmo. Mėgstu ir psichologines knygas. :) :sweet: 8) manau jei žmogus, o ypač jaunimas, neskaito, tai rodo intelekto sustojimą, taip pat kaip ir blondinės su rožine spalva.. :roll: :D

Vartotojo avataras

Skatyte

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

17,165.95 Lt

Standartinė » 2008 Bal 12, 21:40

Man patinka skaityti knygas. Knygą dažniausiai perskaitau per kelis vakarus, bet prisiryžtu ją nunešti tik po mėnesio, nes labai tingiu eiti į biblioteką :D .
Šiaip man labai patiko J.K. Rowling knygos apie Harį Poterį, Juttos Richter "Lydekos vasara", H.K. Burnet "Mažoji princesė" ir Hortense Ullrich knygos. ;)

Vartotojo avataras

Eovyna

Aktyvus dalyvis

Mylimas Vilnius

18.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 19, 10:15

Knygas nuo vaikystes dievinu. Kartais prisimenu, kaip sakydavau bibliotekoje, kad niekada neiseisiu is vaiku skyriaus, nes suaugusiuju skyrius man visai nepatinka. :piktas: Bet tai atrodo taip tolima. :D Ant stalo dabar guli 4 bibliotekines knygos, kurias ruosiuos perskaityt, dar viena baigiu skaityt ir dar 4 knygos mano nuosavos knygos, kuriu vis dar neperskaiciau. Man nuolat truksta laiko viskam, ka noriu perskaityt. O jums?

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2008 Bal 25, 00:00

Nors esu skaičiusi vos 2 šio rašytojo knygas vistiek sakyčiau,kad man gal bene labiausiai patinka Kevin Brooks...o knyga Kevin Brooks - Kendė.Mintinai moku :D

Vartotojo avataras

Fluffi Bunni

Aktyvus dalyvis

N.Akmene

11,555.04 Lt

Standartinė » 2008 Bal 25, 11:22

As ta isvis neskaitau knygu man tai nelabai patinka nebent randu kokia gera ir nusiperku.

Vartotojo avataras

braskyte

Apšilinėjantis

Druskininkai

2,271.90 Lt

Standartinė » 2008 Bal 25, 13:03

Skaitau daug ir įvairias knygas, labai patiko Irwingo romanai "Malda už Oveną Minį" ir "Našlė vieneriems metams" :roll: Mėgstu Agatos Kristi detektyvus, nuotykių ir truputį fantastines knygas, paauglių literatūrą ir romantines knygas.. Mano skonis įvairiapusis :D :D

Vartotojo avataras

Aifa

Apšilinėjantis

1,676.20 Lt

Standartinė » 2008 Bal 25, 13:59

Knygas skaityti mėgstu, ypač patinka filosofinės, istorinės ir socialinių problemų knygos, "Heroinas", "Kelio atgal nėra", Vytautas Žeimantas "Procesas nesibaigia".

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių