‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Tomytoo
- Apšilinėjantis
-
- Gargždai.
- 1,386.56 Lt
» 2009 Bir 02, 23:08
Keliauju, dažnai oj daug kur buvau, lb tingiu vardint, labiausiai gal patiko Latvijoj apvarinėt žmones  Lietuviškai. Šiemet varau į palangą. Nu davai.
--------------------------------------
-

aurimas
- Įsijaučiantis
-
- Tytuvenai
- 5,514.36 Lt
» 2009 Bir 03, 00:36
Šiaip keliauti mėgstu, tuomet nuo visko atitrūksti, paiilsi, jokie rūpeščiai ir panašiai... Šiaip kur buvęs nevardinsiu nes manau visa europą esu jau aplankęs, jei viskas gerai šiais metais ir skandinavijos šalis aplankysiu. O labiausiai norėčiau motociklu keliauti amerikoje, tiksliau galbūt texase, ten taip viskas beribiška... 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Bir 09, 17:26
Smilgius rašė:Visom keturiom pritariu šitai nuomonei. Mes su tėvais irgi vasarą važiuojam į keliones nuosava mašina ir miegam campinguose. Visu pirma tai taip žymiai pigiau,o visu antra tai žymiai įdomiau. Visad stengiamės susirasti tokių vietų į kurias LT ekskursijos neveža,pakeliui viską apžiūrim,kada norim sustojam ir t.t. O už tuos pačius 2000lt,kur kažkas mokės už stovyklą Italijoj, galima laisvai nuvažiuot į tą pačią Italiją,tik kur kas ilgesniam laikui ir daug daugiau pamatant 
o aš tau irgi pritariu. mes jau tris metus iš eilės taip keliaujam, ir labai smagu su tom palapinėm  mes septyniese vienoj mašinoj važiavom, ir labai fainai, tik tai kad pirmus du metus palapinės atskiros buvo, tai ir valgyt vienam prieagy maža vieto buvo. o pasktiniais metais nusipirkom žiauriai gera palapinę. inai šešiavietė, bet 7 žmonėm vietos sočiai. didžiulis prieangis, galima atsistot, ir net kelioninei tai viryklėlei vieta yra 
-

Rok!s
- Patyręs forumietis
-
- Kowno - Žoliakalnis(GreenHill)
- 941.00 Lt
» 2009 Bir 09, 17:37
Jo,mes irgi su didele palapine keliaujam. Ir staliuką su kedėm vežamės,ir kelioninę viryklėlę. Tik tiek kad keliaujam dažniausia keturiese. Kartą esam varę ir penkiese, bet jau mažokai vietos ir ne taip patogu
Va vienas rytas Vokietijos kempinge:

-

Kornė
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 2,250.00 Lt
» 2009 Bir 09, 17:47
Taiip krūtai kur nors į užsienį važiuoti su savo mašina. Variau porą kartų, bet miegojom išsinuomavę butus. Gana normalu tuose butuose. Dar norėčiau, bet niekas nesiruošia iš šeimos važiuoti.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Bir 09, 17:49
vo, pas mus ir panaši.
aš atsimenu, vienam čekijos kempinge pradėjom statytpalapkę, ir žmonės rinktis aplinkui pradėjo. o kai baigėm statyt, tai plot pradėjo
ir dar ne vienam kempinge į mus kreivai pažiūrėjo kai mes pasakėm kad 7 žmonės su viena mašina ir viena palapine 
-

Aurimas.
- Forumo gyventojas
-
- 987.00 Lt
» 2009 Bir 09, 18:10
tai bet turbūt jau didelė palapinė kas 7 žmonės telpa? nes kaip mūsų palapinė kurią turim, tai dviese vos sutelpam  D
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Bir 09, 18:15
tai aišku didelė, kiek pamenu 20 kvadratų 
-

Bite_Me
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius.
- 57,027.79 Lt
» 2009 Bir 09, 18:56
Nebuvau užsienyje. Ir netrykštu noru ten keliauti. Kratymąsis, suirutė, bambėjimas.. Vienintėlė vieta, kur norėčiau - Sankt Peterburgas. Pamatyti tikrą gyvenimą, netraukia viešbučiai ir turistų lankytinos vietos.
Lietuvėlė.. Vajė, net sunku paminėti vietą kurioje nebuvau. Na, neskaitant mažų miestėliūkščių, juos tikrai ne visus aplankius. (: Su kuprine ant pečių ir po Lietuvą - geriausia atrakcija. Kas ir šviečias man greitu laiku.
-

Fobija.
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas.
- 4,233.51 Lt
» 2009 Bir 09, 19:14
Buvau Lietuvoj,Latvijoj ir Egipte.Mazai..Bet spesiu dar manau pakeliaut. ;}
Na..Kitais metais planuoju i Italija,Prancuzija. Vis daugiau aplankyta bus ;}
-

gabriele_
- Apšilinėjantis
-
- 1,360.38 Lt
» 2009 Bir 11, 13:09
Buvau latvijoje,kretoje,egipte,tunise. Laabai norėčiau vėl į egiptą.
-

Ramintta`
- Patyręs forumietis
-
- Kaunas (:
- 2,474.77 Lt
» 2009 Bir 11, 14:01
Mano aplankytos šalys - Anglija, Graikija[Rodas], Portugalija[Madeira], Slovakija, Slovėnija, Čekija, Lenkija, Latvija, Kroatija, Bosnija ir Herzegovina, Vegrija, Austrija, Vokietija, Pietų Afrikos Respublika. Noriu į Italiją, Prancūziją, Ameriką. O šią vasarą turbūt arba niekur nevažiuosim su šeima, arba dar kartą į Kroatiją. :]
-
Shady
- Įsijaučiantis
-
- 2,778.96 Lt
» 2009 Bir 13, 20:27
Latvija, Lenkija, Jungtinė Karalystė, Portugalija, Islandija Ir Madagaskaras (Greitai sarašą papildys Švedija, Suomija ir Estija) 
-

Neeiline
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 37,870.39 Lt
» 2009 Rgs 15, 21:45
Gal kas žinot kiek kainuoja bilietas traukiniu iš vilniaus į Kauną?
-

miisu
- ®espect
-
- 15,767.38 Lt
» 2009 Rgs 15, 21:54
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|