Įvairūs Mistika

Kas tie 21,3 gramai?

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2009 Geg 07, 16:36

O tu nesijuok, Simpsonai - filosofinė animacija. :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2009 Geg 07, 16:57

Simpsonai geras ir pamokantis filmukas ;) :D

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Geg 07, 18:19

Paulius rašė:O tu nesijuok, Simpsonai - filosofinė animacija. :)

Aš nesityčioju, aš juokiuosi :D Vis dar... juokiuosi :D

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Geg 07, 18:44

Kažkaip manęs tai neįtikino. :piktas:

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 14:07

Cia Yra Tiesa ;) ziurejau Ber Discovery lygtais. Ten Rode Zmogui Pradejo Reteti Pulsas Ir Ji Pagulde Ant Svarstykliu kurios rodo gramais :) ir sirdziai sustojus nieko .... nieko ir po ~ 20 sec. dingo 21 gramaso pradejus zmogui daryti elektrosoka sirdziai pradejus plakti grįžo tiepatys prarasti 21 gramai bet taipogi po ~20 sec

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 14:14

Aš manyčiau, kad pomirtinės dujos išeina, o ne dvasia. :lol:

Vartotojo avataras

Scoutas

Apšilinėjantis

Zarasai

967.40 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 14:23

Rūt. rašė:tada tu nesišneki.
21gramai dingsta net ne sekundžių tarpe. jie išnyksta ne palaispsniui, o visi per akimirką.
tai ka as tau rasau po 20 sec singsta :) po dvidesimt sekundziu dinksta is niekur nieko

Vartotojo avataras

Kyberiz

Patyręs forumietis

Molėtai

7,044.50 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 18:36

ram iš "Supermamų klubo forumo" rašė:Manau esate girdeje apie toki viena eksperimenta, na gan kraupu, bet ko nepadarysi vardan smalsumo, pazinimo, mokslo, kai kunas mirsta ant tiksliu svarstykliu. Eksperimentas buvo atliekamas taip: i sandaria kolba buvo uzdaryta pele ir ta kolba padeta ant tiksliu svarstykliu. Kadangi kolba sandari, joje esantis oras greitu laiku tapo nebetinkamas givybei palaikyti ir pele numire. Tuo metu, kai ji isleido paskutini kvapa, jos kunas palengvejo. Gal kas pamanet, kad tai del iskvepto oro? Nepamirskite, kad kolba sandari, isjos ir i ja niekas negali patekti, todel eksperimento metu buvo issaugotas visuotinis energijos isaugojimo desnis, kuris liudija, jog niekas is niekur negali atsirasti ir niekas niekur nedingsta. Tai va, neziurin i sandaria sistema, kunas prarado dali svorio. Si dalis jums jau girdeta. Toliau seka kita dais, ne ka maziau stulbinanti. Panasiai po pusantros - dvieju valandu, kunas pradejo sunketi, pasieke pirmine mase ir ja virsijo. Kas gi nutiko, kodel taip atsitiko? Musu kunus palaikanti gyvais energija, na sakykim lai tai buna "dvasia", ji turi savo mase, ji materiali, zinoma salyginai, nes vistik jos apsireiskimas siuo metu uzfiksuotas kaip turincio mase, todel, kai ta energija issiklaido, kune tarsi atsiranda tustuma, kuria tuoj uzpildo eteris. Suprantu, dvidesimto amziaus zmones puikiai prisimena, kad eteris, kaip tokia substancija buvo paneigtas, nors siuo metu jis vel priimtas, nes mokslas nestovi vietoje. Tai va, kadangi "dvasia" isejo, jos vieta uzeme kur kas sunkesne substancija - eteris, todel kunas pasunkejo ir jis tapo nebe gyva butybe, bet tiesiog materiali, kaip ir kiekvienas daigtas, kuri persmelkia kiauriai iki atominio lygio eteris.
Manau supratot, jog mirties nera, gyvybe, tai visatos savybe ir ji neisnyksta, bet pastoviai kinta, kaip visa, ka mes matome aplink save.

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 18:57

lengwai rašė:Nesusilaikiau nesusijuokus :D

Aų irgi.
Dar mačiau tą seriją kai jis pardavė.;DD

Vartotojo avataras

vaidile-pu

Dalyvis

Vilnius

6,566.98 Lt

Standartinė » 2009 Geg 23, 23:08

Visus savo tikėjimus susikuria pats žmogus.. Pagalvokit, kaip lengviau, ar kaltinti save, kai kažkas nepavyksta, ar sakyti: "na va, dievas man pasiuntė šitą negandą"
Visada tikint gyventi yra daug lengviau.
Tik patys žmonės pasirenka, kokia "religija" ar papročiai jam tinka.
Dažniausia tai yra perimama iš tėvų, šeimos.. tačiau aš asmeniškai, nesiajučiu krikščione, nors ir esu pakrikštyta(o norėčiau nebūti, bet juk negalėjau rinktis.) niekada neinu į bažnyčią, nesu priėjusi komonujos.. man nepriimtina istorija apie jėzų ir tokį pasaulio sukūrimą. (:
Tai nežinau, nes dvasia rišama su krikščionybe.
Bet čia labai įdomiai! (:

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Geg 24, 03:45

gyvenimas-iliuzija. :lol: 8)

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Geg 24, 18:27

vaidile-pu, na pavyzdžiui aš neplaku tikėjimo Dievu ir tikėjimo siela į vieną krūvą. Man tai visai skirtingi ir nesusiję dalykai. Pvz:. pagal šventą raštą, sielą turi tik žmonės, o pagal mokslininkų tyrinėjimus - sielą turi visos gyvos būtybės, t.y. ir gyvūnai. Tai parodo ir Kyborgas123 įdėta citata.

Vartotojo avataras

Caramellita

Aktyvus dalyvis

7,242.34 Lt

Standartinė » 2009 Geg 24, 19:05

lengwai rašė:Kiek sveria siela?

Mokslininkai tvirtina, kad mirties akimirką kiekvieno žmogaus kūno masė sumažėja 21,3 gramais. Pirmi bandymai šia tema buvo atlikti dar 1907 metais. Jų metu buvo tiriamas žmonių masės kitimas mirties metu. Buvo nustatyta, kad po mirties žmonių masė sumažėja apytiksliai 20 gramų (21,3 g.).
Tyrimuose dalyvavo mirties patale gulintys ligoniai, kurių kūno svoris buvo pastoviai stebimas. Taigi svoris buvo tikrinamas sekundžių intervalu, stebimas pulsas, kvėpavimas ir t.t. Kai žmogus mirdavo, svarstyklių parodymai iškart nukrisdavo ~ 20gramų. Tie 20 gramų dingdavo staiga (visi 20gr. vienu metu, ne palaipsniui mažėjant), kelių sekundžių bėgyje. Materialiai toks staigus materijos išnykimas neįmanomas, todėl mokslininkai atmetė tokius skeptikų paaiškinimus kaip prakaito išsiskyrimas, iškvėptas oras ir pan.
Taigi, ką apie tai manote? Ar gali būti, kad būtent tiek sveria siela? Ar apskritai tikite sielos egzistavimu?

Straipsnis labai įdomus, bet...netikiu. Kažkaip tas pats būtų pasverti orą :D

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Geg 24, 19:40

Aš manau jog siela turi ne tik žmogus bet ir gyvūnai, ir krikščioniai per daug iškelė žmogus, tipo jis yra tobuliausias kūrinys...

Vartotojo avataras

kaukuoliukas

Dalyvis

824.80 Lt

Standartinė » 2009 Geg 30, 16:53

Aš tai nelabai tikiu, galbūt mokslininkai dar neviską ištyrė, gal ką praleido, nes aš nelabai tikiu Dievu ir visom kitom nesmonėm ;)

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias