Karolė ft. Mildžikė: PokalbiaiK: Gal giliau, o gal dar giliau?
M: Ne, atgal Milda: .. mamai nejuokinga how to be EMO. Karolė: Mamos visą laik taip. Man čia jau sena vaikystės trauma, kad joms nejuokinga. O man žvengiant diafragmą skaudą, ****. M: Kaip lynksmaaaaa... K: Nelabai. M: Labai. K: Patikėk kaip nelinksma. Taip nelinksma, kad mielai kam nors sukiščiau į subinę šakutę. K: Žinai Pinkį ir Makaulę? M: Nu. Ten Pinkis – Mira, o Makaulė tai Tomas. K: Ne, esmė buvo tokia. Kodėl Pinkis nė kiek nerožinis, jei jo vardas Pinkis? M: O je. Čia dar vienas klausimas iš serijos „Neatsakomieji“. M: Dabar šaika sambuca geria. Aš šampės gavau. K: Ooo... Sambuca Po kiek laiko: M: Nu b**t. Čia ne sambuca. Irgi anyžinė degtinė, bet ne sambuca K: Nu va. Apsimovei. M: Nu bet tik pavadinimas kitoks. O ta pati sambuca Mildžikė: Geras daiktas yra waterproof tušas. Nes jei jo neturi, turi būt bulletproof. DD Jis toks koldūniškas, kad norisi suėst. Man per gimtadienį prašau waterproof tušą ir akordų knygą. Ačiū.
KarOlė: Aš tau bulletproof liemenėlę padovanosiu, kad rusai nesunaikintu. Atkreipk dėmesį: LiemeNĖLĘ. M: 8 komentarai. 8 komentarai. K: Kur? M: Pas tave!! K: Pavydi? M: NE!!!!! K: Žiūriu panoramą, nes mūsų televizija KOL KAS nieko gero nerodo. M: Kol kas.. *žvengia* K: Nu kas? Tu čia nesistebėk, nes jei man labai reikėtų aš ir pati susirasčiau. M: Kol kas.. *vis dar žvengia* K: Aš turėjau omeny „Vytuką“. M: Aš žinau tavo „Netyčia“, „Turėjau omeny“ ir pan. M: Mano pasaulyje visko būna... K: Tavo pasaulyje iš vis niekas negyvena. M: Nia... Radži sako, kad visko būna, vadinasi visko būna. *pradėjo dainuoti Radži – Visko būna* Radži never lies. K: Mildžikė records presents: Radži never lies. ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

DD Jis toks koldūniškas, kad norisi suėst. Man per gimtadienį prašau waterproof tušą ir akordų knygą. Ačiū.