Kaip matote esu vardu Kamilė : ) Man 14 metų, gyvenu Panevėžyje ;p Esu neaukšto ūgio (158cm)
Heh, esu linksmas žmogus, bet tik su žmonėmis kurie man tikrai arti širdies, prie nepažįstamų esu labai nedrąsi, bet dažniausiai gan greit įsidrąsinu. jei netyčia susidarėt nuomonę, kad man daugelis žmonių nepatinka, tai klystat, bet nemėgstu paniūrusių, vadovaujančių žmonių : ) Su visais kitais būnu draugiška, išskyrus tokius atvejus kai būnu pikta
Turiu daugybe pomėgių ir ties vienu niekuomet neapsistoju. Dažniausiai užsiėmu renkdarbiais, tokiais kaip mezgimas, dekupažas. Mėgstu pjaustyti iš medžio : ) Didžiausia aistrą jaučiu motociklams
Dažnokai esu pavadinama moksliuke ar knygų žiurke... bet anaiptol taip nėra : ) į mokslus nededu jokių pastangų, jie tiesiog sekasi.
Neįsivaizduoju savo gyvenimo be muzikos. ji visada kur nors aplink mane skamba. Ar grotuve, telefone ar galų gale galvoje. Yeah, klausau labai labai įvairių stilių muzikos pradedant tiesiog vadinamais taškalais baigiant metalu : ) Bet vis dėlto esu linkus klausyti tos rimtesnės muzikos. Šiuo metu labiausiai "veža" Slipknot, My Chemical Romance, Nickelback, Blessthefall.
Mėgstamiausia daina: My Chemical Romance - Teenagers
Jei kas įdomu, klauskit, visada atsakysiu : ))
O čia aš:

Šiam kertui užteks ^^