Kam jūs aukotumėt 50,000?Atsiprašau,kad dabar gal ir įžeisiu kelis žmones....bet matau,kad dauguma rašote,kad aukotumėte gyvūnams...Iš dalies esu šokiruota...O kur aukojimas vaikų namams?Invalidams ir kitomis ligomis sergantiems žmonėms?Kur žmonės...o kur gyvūnai...
Aukočiau viršuje išdėstytiems personažams. Nu atsiprašau, paaukot tai gali jiems nors ir tūkstančius, bet pvz vaikų namam, užaugę tie vaikai gi išeina į pasaulį ir ką tu žinai gal kuris nors tas vaikas išsiauklės taip, kad bus koks manjakas Ir taip p y s t tave ir nukepa, į subinę tie paaukoti pinigai jiems. Nes paskui kai atsidėkos apiplėšimu bus dar geriau.
Mano tokia nuomonė. O ką gyvūnai? nieko nepadarys, man asmeniškai GYVŪNAI SVARBIAU už kažkokius vaikų namus. Nebent va tiems invalidams arba sergantiems žmonėms.
Į kokią dar subinę? Vaikų amžius ten didelis, nors ir yra visokių vaikėzų ten jie nekalti,kad juos motinos paliko dėl savo nuodėmių. O žudo ir gerai išauklėti,puikias profesijas turintis žmonės, kas yra keista, bet taip yra.
Kiekvienas gali pašikti, kaip ir šuo gali įkąsti.Nemanai taip? ‹ Diskusijos ‹ Ekonomika, pinigai ir kt. |