Mes tai ne visa klase keisimės dovanom, bet tarpusavy kas nori. Tai tarp mūsiškės chebros rinkomės ir išėjo, jog draugui dovaną dovanot turėsiu. Tai va buvau savaitę atgal sumąsčius kaip Sofija tokią dovaną dovanot. Nupirkt gražią lėkštutę [dubenėlio daugmaž formos] ir ten iškeptų sausainiukų pridėt, o po to gražiai suvyniot. Tai žiūrėsim.
Draugės paskelbė, kad nenori dovanų, tad pasveikinsiu, apkabinsiu ir įteiksiu kiekvienai po Kalėdinį ledinuką.
Tėvams ir močiutėms iškepsiu didelį pyragą, kadangi per Kalėdas visos vistiek ateis į svečius.
Liko sumąstyt ką dar vienai draugei dovanot ;/
Galbūt irgi kažką kepsiu : DD
Kalėdinės dovanėlėsEch, per Kalėdas ir yra sunkiausia išrinkti dovanėles...
Bet man kaip tik, galvojant, ką padovanoti, tokia Kalėdinė nuotaika aplanko. :] O dovanėlių reikėtų broliui, tėveliams, močiutei ir draugėms kelioms. Tai kadangi mano brolis "kompiuteristas" manau jam reikės kokį kompiuterinį žaidimą padovanot. Tėčiui gal kokią knygą...? Nes seniau mėgdavo paskaityti, bet dabar, laiko į biblioteką nelabai turi, o namie esančios knygos perskaitytos. ^^ Mamai... Hm. Sunki užduotis, kadangi neperseniausiai nusipirko kvepalus, kuriuos norėjau dovanoti... Hmmmm. Močiutei irgi reikės galvoti. Nes neturiu dar idėjų šiuo metu. O draugėms ką nors pati galbūt padarysiu ir kokį valgomą Santa Klausą padovanosiu :]] Kadangi mama yra didelė arbatos mėgėja, tai galvoju nupirkt kokia medinę dėžutę arbatai, ją kruopščiai ir dailiai išdažyt ir nupirk įvairių rūšų jos mėgstamos arbatos. :] Sesei mezgu vilnones šiltas kojines iš jos mėgstamiausių spalvų. Tėčiui ir seneliui tai net nežinau ką dovanot, bet sugalvosiu dar. O močiutei tai kokių smilkalų ir t.t. :]
Draugei nupirkau barbę.Įpakuosiu kaip vieną dovaną.
Po kiek laiko padovanosiu gėlę lankstomą-tušinuką,DIDELIUS akinius, kokteilį-4 rankšluosčius, tigriuką pakabuką ir šokoladą ,kurį pati suvalgiau ![]() ![]() Bet nupirksiu senelį šaltį. ![]() wot. o tėvam galvoju įvairius rėmelius,didesnius,mažesnius. Kur būna įvairios nuotraukos. bet brangoki jie.. Aš darysiu taip: mes su mama turim "savo"puodelius, o tėtis ne todėl tėčiui dovanosiu gražu dideli puoduka, mama labai mėgsta kvapniasias žvakes todėl jai dovanosiu žvake su obuolių ir cinamono kvapu
![]() ![]() Geriausios dovanos visada būna tos, kurios rankų darbo. Neseniai prisiminiau mokyklos laikus kai megzdavom, tai pradėjau tėčiui megzti šaliką žiemai, pusbroliui kepurę (mažiem vaikam sudėtinga rasti tokią, kuri negriaužtų
![]() ![]() Bet kiek pamenu mokykloje vainiams labai patikdavo gauti kalendorius su olialia pupytėmis, gali tai pamėginti ![]() ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |