Įvairūs Studijos, mokykla

Kalbų mokymasis internetu

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2012 Bal 04, 21:03

Sugalvojau jog būtų neprošal sukurti tokią temą apie kalbų mokymasi internetu. Ar patys mokotės kokių nors užsienio kalbų internetu ar tobulinat jų žinias? Ką manote apie kalbų mokymasi internetu?

--------------------------------------

Poizun

Lankytojas

255.50 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 13:36

Na aš specialiai nesėdžiu ir nesimokau kokios kalbos prie pc prilipęs ;D , bet per visokius video, muziką kitų kalbų ir išmokstu nemažai ;D Manau daugelis taip daro :play: Ką apie tai manau... manau , kad tai labai gerai nes aš mokykloj per anglų pamokas dabar nuobodžiauju ,neturiu ką veikt, nes viską jau žinau iš interneto :D Tikrai geras dalykas tas internetas ;D

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 14, 15:53

turkų mokausi laisvu nuo laisvalaikio laiku

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Bal 17, 11:41

Nesu bandžiusi, bet anglų ir rusų reiktų pasitobulint. Įdomu būtų pabandyti prancūzų išmokt. Vieną frazę prancūziškai esu išmokusi iš google vertėjo :D. Būna, kad mokymas internetu, bet reik susimokėt, tai tie įdomiai taip, bet manau vertinga tokie dalykėliai.

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 21, 01:39

manau,kad besimokant internetu,turi turėt labai daug noro ir iniciatyvos. o aš nelabai galėčiau, nes greit atsibostų ir numesčiau į šalį :d gal jei pačiam mokytis,tai nebent gera programa, o geros ir kainuoja. nes tu negirdi iš šalies, ar gerai tari žodžius, ar gerai rašai (aišku,klaidas gali tikrinti). žodžiu, nėra taip,kaip mokytis gyvai iš mokytojo, bet įmanoma ir geriau nei nieko. : )

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2012 Bal 23, 20:48

Reikia motyvacijos. Pvz plano ten gyvent, arba, dar geriau, meilės kokiam užsieniečiui! Galima žiūrėt užsienio šalies filmus su angliškais subtitrais, arba angliškus filmus su tos šalies subtitrais, draugų prisieškot ir bandyt su jais bendraut ta kalba,yra internete daugybė forumų, norintiems išmokti kažkokias kalbas, kur žmonės susipažįsta ir padeda vieni kitiems.

Vartotojo avataras

Euthanasia

Dalyvis

Kaunas

4,111.33 Lt

Standartinė » 2012 Bal 30, 18:17

http://www.livemocha.com/

"World’s Largest
Language Learning Community"

Čia neseniai užtikau šitą tinklalapį, tiesa pati dar neprisiregistravau. Gal kam padės. Pasidalinkit įspūdžiais kada nors.

Vartotojo avataras

gegelal

Dalyvis

Colchester

2,108.22 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 02, 21:34

As kazkada mokiausi latviu kalbos sitam tinklalapy. Gramatikos paaiskinimu visai nebuvo, tik buvo fraziu kalimas. Siaip sitas puslapis tinka tik jau pramoktai kalbai. Kai siek jau gaudaisi gramatikoj tos kalbos ir kai gali susirasinet ta kalba su tos kalbos gyventojais. Siaip man praverte sis puslapis rasant motyvacini laiska uzsienio universitetams. Anglakalbiai man istaise kai kurias klaidas.

Vartotojo avataras

Iive

Apšilinėjantis

698.00 Lt

Standartinė » 2016 Vas 12, 14:17

Mano manymu skaitmeninės mokymo priemonės padeda greičiau įsisavinti žinias ir išmokti. :-) Vien jau todėl, kad daug įdomiau taip mokintis.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių