Kalbų mokymasis internetu
9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Na aš specialiai nesėdžiu ir nesimokau kokios kalbos prie pc prilipęs
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nesu bandžiusi, bet anglų ir rusų reiktų pasitobulint. Įdomu būtų pabandyti prancūzų išmokt. Vieną frazę prancūziškai esu išmokusi iš google vertėjo
![]() manau,kad besimokant internetu,turi turėt labai daug noro ir iniciatyvos. o aš nelabai galėčiau, nes greit atsibostų ir numesčiau į šalį :d gal jei pačiam mokytis,tai nebent gera programa, o geros ir kainuoja. nes tu negirdi iš šalies, ar gerai tari žodžius, ar gerai rašai (aišku,klaidas gali tikrinti). žodžiu, nėra taip,kaip mokytis gyvai iš mokytojo, bet įmanoma ir geriau nei nieko. : )
Reikia motyvacijos. Pvz plano ten gyvent, arba, dar geriau, meilės kokiam užsieniečiui! Galima žiūrėt užsienio šalies filmus su angliškais subtitrais, arba angliškus filmus su tos šalies subtitrais, draugų prisieškot ir bandyt su jais bendraut ta kalba,yra internete daugybė forumų, norintiems išmokti kažkokias kalbas, kur žmonės susipažįsta ir padeda vieni kitiems.
http://www.livemocha.com/
"World’s Largest Language Learning Community" Čia neseniai užtikau šitą tinklalapį, tiesa pati dar neprisiregistravau. Gal kam padės. Pasidalinkit įspūdžiais kada nors. As kazkada mokiausi latviu kalbos sitam tinklalapy. Gramatikos paaiskinimu visai nebuvo, tik buvo fraziu kalimas. Siaip sitas puslapis tinka tik jau pramoktai kalbai. Kai siek jau gaudaisi gramatikoj tos kalbos ir kai gali susirasinet ta kalba su tos kalbos gyventojais. Siaip man praverte sis puslapis rasant motyvacini laiska uzsienio universitetams. Anglakalbiai man istaise kai kurias klaidas.
Mano manymu skaitmeninės mokymo priemonės padeda greičiau įsisavinti žinias ir išmokti.
![]()
9 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |