KairiarankiaiFainai kai abiem gali rašyt. ; )
Va, kai buvo kairiarankių diena (jau senokai) važiavom mašina ir radijo klausėmės, tai ten pasakojo toks vyras kad jį močiutė nuo vaikystės mokė kaire ranka rašyt, nes pagalvojo kad dešine ir taip išmoks. Tai kairiarankis visą gyvenimą ir liko.. ; DD Mano pusseserė yra kairiarankė. Bet kaip pastebėjau, daugelis kairiarrankų keistai rašo. Kažkaip tai iš viršaus. Nu gal ir ne iš viršaus, bet keistai : DD
Mano kita pusseserė irgi buvo kairiarankė, bet kai susilaužė kairę ranką, tai teko jai išmokti rašyti dešine ranka. Tai dabar ji moka rašyt su abiejom rankom ; D Aš esu kairiarankė. Pamenu kažkada mama ar dėdė mokino mane išmokyt rašyt dešine ranka tai buvau kažkiek išmokus, bet dabar to nepraktikuoju
![]() ![]() ![]()
Nemanau kad jei jau kairiarankis tai turi negražiai rašyt. Juk kaip dešiniarankių įvairiai rašančių yra, taip ir kairiarankiai - vieni baisiau, kiti gražiau rašo. O šiaip, žiauriai apsimoka mokėt rašyt abiem rankom, nes per pamoką dažnai paskausta vistiek, tai pakeiti ir kita rašai kol praeina skausmas. ![]() Kiek žinau kairiarankių tai jų visų raštas yra gražus :)
Rankinį žaist prieš kairiarankį man yra keista, nes kai tu dengiesi, jau automatiškai griebi už dešinės rankos, o jis tik šast, meta kaire ir pataiko ;D Tai čia gal šioks toks kairiarankių pranašumas ;D ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |