Įvairūs Mistika

Kaip nufotografuoti vaiduoklį

Vartotojo avataras

MantuksxD

Įsijaučiantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Sau 18, 22:24

Eidami fotografuoti vaiduoklių turite žinoti, kad galite išfotografavę visą juostelę nenufotografuoti nieko, nors ten ir būtų vaiduoklių, todėl turėtumėte atkreipti dėmesį į šiuos patarimus jei norite gerų rezultatų.

1. Tinka visų rūšių tiek skaitmeniniai, tiek paprasti fotoaparatai.

2. Jei norite gerų rezultatų jums reikia naudoti 400 jautrumo juostelę, ir būtinai naudokite blykstę.

3. Diena nufotografuoti vaiduoklį labai sunku, todėl geriausia juos fotografuoti naktį.

4. Geriausia vieta vaiduoklių fotografavimui, tai seni namai, seni viešbučiai, senos kapinės, seni kino teatrai, ligoninės, istorinės miesto dalys, mokyklos, tragedijos vietos….ir t.t.

5. Kai fotografuojate vaiduoklius reikia, kad į foną įeitu ir koks medis ar antkapis, pastatas, žmogus ar dar kas nors, žodžiu nereikia fotografuoti erdves.Taip apytikriai galime nustatyti objekto dydi ir pagerinama nuotraukos kokybė.

6. Fotografuokite daug! Fotografuokite viską ir bet ką kad tik būtų su geru fonu. Tada didesnė tikimybė nufotografuoti kokią nors anomaliją.

7. Venkite blizgančių paviršių tokių kaip pvz.: blizgantis antkapis, stiklo šukės..Nes tai gali sukurti vaiduokliškų efektų. Ir NIEKADA nefotografuokite per stiklą !

8. Visada patikrinkite savo fotoaparato objektyvą, nuvalykite jį, nes fotografuojant nešvarus objektyvas gali sukurti nepageidaujamą efektą ar tiesiog pabloginti nuotraukos kokybę.

9. Neuždenkite objektyvo pirštu ar plaukais, nes tai irgi galite palaikyti vaiduokliu.

10. Atkreipkite dėmesį į oro sąlygas: lietus ar sniegas nuotraukoje gali atrodyti visai kaip vortexas ar vaiduoklis.

11. Šaltame ore fotografuojant geriau sulaikyti kvapą, nes iškvėptas šiltas oras nuotraukoje gali atrodyti kais kokia nors anomalija .

12. Kalbėkitės su vaiduokliu: kai įeisite į teritoriją kurioje norite fotografuoti tokia kaip kapinės ar pan. pavaikščiokite ten apie 15min. per tą laiką jūs turite galvoti tik apie gerą, geras mintis (vaiduokliai gali jas perskaityti). Po to laiko pradedat kalbėti:”Labas, mano vardas yra *****,aš atėjau čia tik gerais tikslais, man reikia įrodymų kad po mirties yra pomirtinis pasaulis, todėl ir norėčiau tave ar jus nufotografuoti…(tada fotografuojate kur jaučiate kad jis yra)..Ačiū.” Tada iš lėto traukiatės iš ten link savo mašinos ir paskutinį kartą atsisukę sakote: “Tik tuo atveju jei aš nenufotografavau jūsų padarysiu paskutinę nuotrauką” ir fotografuojate kokius 5 kadrus ir einate iš ten. Dėl didesnės tikimybės jį nufotografuoti galite eidami iš ten net nežiūrėdami atgal padėkite fotoaparatą sau ant peties ir paspauskite mygtuką tai labai geras būdas.

13. Niekada nekvieskite, nefotografuokite piktųjų dvasių, jei pajutote ką nors blogo, staiga pakilo vejas, pamatėte ar išgirdote ką nors keisto, tai kuo greičiau palikite tą vietą.

14. Fotografuodami pasikliaukite savo instinktais, nes tik taip galima nufotografuoti vaiduoklį.

15. Vaiduoklių gaudytojai sako, kad geriausias metų laikas fotografuoti vaiduoklius yra nuo spalio iki vasario.

šaltinis:anomalija.lt

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,916.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 13:23

Hmm, ačiū :D tada eisiu su savo fujifilm visas vietas fotkinti Klaipėdoj, kai per meet su draugėm būsiu šeštadieni :D nors ir nlb tų vietų žinom mes, bet manom,kad ir ant jono kalnelių gali kas nors būti, nes logiškai pamąsčius ten kadaise pilis buvo :D

Vartotojo avataras

MantuksxD

Įsijaučiantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 15:53

Ną aš manau kad geriau būtų vienai eiti ir fotografuoti. Nes kai eini daugiau gali ji nesirodyti

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,916.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 16:15

:/ nu nežinau gal kada nors ir viena pamėginsiu, bet kol kas neisiu viena.

Vartotojo avataras

MantuksxD

Įsijaučiantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 16:18

Na jeigu jau einat kelios tada bent pasistenkit būtį tyliai :D

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,916.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 17:56

Tai žinoma. Šitos ir pačios susivokiame ir visos pasiimsime fotikus :D tik vat reik Klaipėdoj surasti vietų, kur vaidentusi ar apleisti pastatai būtu. O tu esi prigavęs kada nors vaiduoklių? :D

Vartotojo avataras

Taujankas

Dalyvis

Kėdainiai

1,173.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 18:35

Aš esu :) ir balsą. Gyvenu šalia miško tai ten yra įdomi vieta kur balsą įrašiau ,va nąktį ten kai ėjau tai fainas jausmas.:)

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,916.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 19:49

Taujankai,o kur tu gyveni?Gal pasidalinsi nuotraukom ar tuo balsu? :D

Vartotojo avataras

Taujankas

Dalyvis

Kėdainiai

1,173.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 20:53

Pasidalinčiau jai dar trėčiau.tai buwo prieš 3metus viskas buwo senam telefone kuris mirė su visa info.gaila.

Vartotojo avataras

Taujankas

Dalyvis

Kėdainiai

1,173.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 20:56

Miške filmawau wienas tylu.po to naktį galwoju peržėsiu įrašą tik jame balsas ne žmogiškas nesuprantama kalba net nejauku pasidarė.o miške tai wienas buwau tylu.

Vartotojo avataras

Taujankas

Dalyvis

Kėdainiai

1,173.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 21:02

O foto save fotkinau ir virš galvos aiškus weidas kaip velnio sunku nupasakot.

Vartotojo avataras

MantuksxD

Įsijaučiantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 21:38

Vienam miške mano klasiokui yrgi buvo panašus įvykis čia labai senai jis atsireme į medį mes visi šnekam ir jis sako man duok telefona nes man kažkas peša plaukus aš jam daviau jis nufotkino ir pasižiūrėjąs pamačiau kaškoki veidą bet tokį baisų...

Vartotojo avataras

Taujankas

Dalyvis

Kėdainiai

1,173.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 21:49

Man teko matyti ir be foto adrenalino gera dozė:D

Vartotojo avataras

MantuksxD

Įsijaučiantis

1,324.52 Lt

Standartinė » 2012 Sau 19, 22:41

Na ir man teko mano istorija yra dvasiu kvietimo temoje

Akuyukai-chan

Dalyvis

1,916.36 Lt

Standartinė » 2012 Sau 20, 11:01

Klausykit, jeigu namie aš jaučių kartais, kad kažkas yra be manęs dar, nejaugi negalima kviestis dvasios namie? :/

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių