Kaip manote, ar yra bildukų?tokiais dalykais tikiu bet nzn ar tai bildukai ar kas nors kito bet zinau ir esu isitikinus kad kazkas dar egzistuoja! pvz pas mane namuose irgi vyksta nerealus dalykai nzn gal galima butu juos racionaliai paaiskinti nors as tai visai nebijau tiesa sakant man netgi linksmiau buna kai girdziu kad kazkas namuose vaiksto
![]() Pas mane namie tai tikriausiai irgi yra bet retai kada pasireiskia.
Pvz neseniai kai mama musu kambary sedejo ir tv ziurejo tai zaliuzes pacios prasiskleide ![]() O da pas mane namuose mire mociute, o sandeliuke- pasikore senelis ![]() tai vat as tai tikiu tais bildukais ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() As tai net nezinau,nenoriu meloti.Bet Silutes rajone "Pamario mokykloje" buvo skandalas kad buvo bilduku.As ten mokiausi,tai kaip ateini i mokykla ir yra rusis ir ten tikrai purvina,ir negrazu.Tai ten yra daug rubiniu.Viena is ju yra numeris "13" tai viena mergaite buvo toje rubinei buvo ir ten buvo parasyta laikrastyje kad ji mate kaip kedes skraide striukes,ir tada ta mergaite apalpo.....Ja ten veze i ligonine.....Vienu zodziu......As tai nzn ar jie yra......
As tai po siabeku tikiu viskuo netir raganom nykstukais ir pan
![]() ![]() bet su tikru vaiduokliu man neteko susidurti tik mane jau nervina kad pas mus namuose vis visuoki daigtai dingsta nespeju piestuku pirkinet vis dingsta dingta net ir kompaktiniai diskai ne ne juokauju ![]() ![]() o jus ir patikejot ![]() bilduku?Yra,prisiminiau tokia juokinga istorija kai buvo kucios (o kucios sventeme pas baba)(mociute)tai va kazkas pasibelde i duris baba atidare o ten nieko ner,tai baba pradejo juoktis.....Nu ta istorija buvo tikra , bet truputi baisu buva
![]() ‹ Įvairūs ‹ Mistika |