Įvairūs Mistika

Kaip manote, ar yra bildukų?

Vartotojo avataras

:::Lord-Vega:::

Įsijaučiantis

The Underworld

4,587.60 Lt

Standartinė » 2006 Gru 04, 21:45

Netikiu, čia tik pasakos vaikams..

--------------------------------------

I'mAlive

Apšilinėjantis

somewhere

881.10 Lt

Standartinė » 2006 Gru 30, 00:00

Kai prisižiūri siaubiaku tai ne tik bildukajs imi tiket... :shock:

ugnea

Lankytojas

89.54 Lt

Standartinė » 2006 Gru 30, 12:34

tokiais dalykais tikiu bet nzn ar tai bildukai ar kas nors kito bet zinau ir esu isitikinus kad kazkas dar egzistuoja! pvz pas mane namuose irgi vyksta nerealus dalykai nzn gal galima butu juos racionaliai paaiskinti nors as tai visai nebijau tiesa sakant man netgi linksmiau buna kai girdziu kad kazkas namuose vaiksto :D

Vartotojo avataras

Apokalipse

Lankytojas

180.20 Lt

Standartinė » 2007 Sau 02, 21:37

Tai gali buti poltergeistas,o ne bildukas.Bildukas-man labai kvailai skamba.Anksciau mazus vaikus gasdindavo,jei busi negeras tave bildukas pagrobs ar panasiai.Nesamones.

Vartotojo avataras

Domasxxs

Įsijaučiantis

radviliskis

2,713.80 Lt

Standartinė » 2007 Sau 04, 22:45

Pas mane ir pora apsigyveno :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vartotojo avataras

Re_na

Lankytojas

371.50 Lt

Standartinė » 2007 Sau 09, 23:21

As teij net nezinau tiket ar netiket kad jie yra, o pati teij negaliu pasakyt kad ju nera, nes dar koks vienas uzpuls :lol: .... seijp teij kaij prisiziuriu seubeku bunant namuose vienai teij visko galiu prisigalvot 8) pas mane namuose katinas tampa bilduku po seubeku :lol:

gebby

Lankytojas

siaulia

116.30 Lt

Standartinė » 2007 Sau 26, 21:08

Pas mane namie tai tikriausiai irgi yra bet retai kada pasireiskia.
Pvz neseniai kai mama musu kambary sedejo ir tv ziurejo tai zaliuzes pacios prasiskleide :shock:
O da pas mane namuose mire mociute, o sandeliuke- pasikore senelis :(
tai vat as tai tikiu tais bildukais

c-dolly

Apšilinėjantis

tarp ZEMES ir DANGAUS...

1,488.50 Lt

Standartinė » 2007 Vas 04, 17:01

pas mano pusseserę namie yra :cry: palėpėj. Vakare girdisi kaip kažkas vaikšto :cry: o šiaip tikiu visom tom mistikom :cry:

Vartotojo avataras

PunkyAngel

Patyręs forumietis

Klaipėda

28,787.00 Lt

Standartinė » 2007 Vas 11, 20:38

;) Tikrai mes zemej ne vieni gyvenam ...Buvo man su bildukais toksai atsitikimas. Aš su savo G. drauge R> buvom pas drauge I. Zodziu pasakojam baisias istorijas ,lauke lija ,zodziu nejauki atmosfera ir staiga kazkas pradeda nezmoniskai bildet virtuvej ir tas garsas artinasi. Lyg kazkas eina lyg bega.. Aisku mes visos isigandom susispaudem i viena kamputi ir drebam...Tik staiga isdiddziai atsidaro duris ir ieina I. katinas Pūkis.. ot tada zvngem :lol: :lol: :) :haha: ....Tai wa o siaiap as bildukais netikiu.Tai tik vaizduote ..o dvasios tai TIKRAI YRA 8)

Vartotojo avataras

Area51

Patyręs forumietis

7,571.61 Lt

Standartinė » 2007 Vas 12, 15:27

As tai net nezinau,nenoriu meloti.Bet Silutes rajone "Pamario mokykloje" buvo skandalas kad buvo bilduku.As ten mokiausi,tai kaip ateini i mokykla ir yra rusis ir ten tikrai purvina,ir negrazu.Tai ten yra daug rubiniu.Viena is ju yra numeris "13" tai viena mergaite buvo toje rubinei buvo ir ten buvo parasyta laikrastyje kad ji mate kaip kedes skraide striukes,ir tada ta mergaite apalpo.....Ja ten veze i ligonine.....Vienu zodziu......As tai nzn ar jie yra......

Vartotojo avataras

BarbeUK

Lankytojas

510.50 Lt

Standartinė » 2007 Kov 04, 18:39

aisku tikiu,kazkas vistiek turi buti...

Vartotojo avataras

Ausriukas

Dalyvis

4,230.10 Lt

Standartinė » 2007 Kov 05, 12:56

As tai po siabeku tikiu viskuo netir raganom nykstukais ir pan :lol: :lol:
bet su tikru vaiduokliu man neteko susidurti tik mane jau nervina kad pas mus namuose vis visuoki daigtai dingsta nespeju piestuku pirkinet vis dingsta dingta net ir kompaktiniai diskai

ne ne juokauju 8) 8)
o jus ir patikejot :lol:

Vartotojo avataras

udodo1

Apšilinėjantis

falkirk

1,451.90 Lt

Standartinė » 2007 Kov 15, 12:52

as esu mates kaip kviecia bildukus ten su adata zvake ir panasiai ,nu tada buvai mazas tai paskiau naktim nemiegojau sapnavosi
:mad: :roll:

pumputyte

Apšilinėjantis

Kursenai Siauliu r

1,946.66 Lt

Standartinė » 2007 Bal 07, 12:58

bilduku?Yra,prisiminiau tokia juokinga istorija kai buvo kucios (o kucios sventeme pas baba)(mociute)tai va kazkas pasibelde i duris baba atidare o ten nieko ner,tai baba pradejo juoktis.....Nu ta istorija buvo tikra , bet truputi baisu buva :play:

Vartotojo avataras

Lukiss

Įsijaučiantis

siauliai

7,038.70 Lt

Standartinė » 2007 Bal 07, 15:45

Šiaip manau kad bildukų nėra...Bet kas čia žino...Aš asmeniškai bildukais, vaiduokliais ,dvasiom netikiu kol aš pats nepamatau,o dar aš nei karto nemačiau...

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių