Kaip elgtis...užpuolus plėšikui?
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Baime:
- Pinigai arba gyvybė! - Nu va... Dabar mane nužudysi??? Nežudyk prašau....... Labai prašau.... Aš turiu šunį... Kas jį pamaitins?? - Em... nežudysiu aš tavęs... tik atiduok pinigus... - O dieve.... o dieve.... o dieve.... - Em... alio...tik duok pinigus ir viskas.... - Aš per jaunas mirti...... - A... Hm.... Neverk taip smarkiai nuuu.... Nebijok... - Man tik 74 metai... dar visas gyvenimas prieš akis.... o jau mirti... nenoriu (beeee...) - Ai... žodžiu... Plėšikai nekantrūs. ![]()
Va šiti geriausi DD
- Pinigai arba gyvybė! - Nu va... Dabar mane nužudysi??? Nežudyk prašau....... Labai prašau.... Aš turiu šunį... Kas jį pamaitins?? - Em... nežudysiu aš tavęs... tik atiduok pinigus... - O dieve.... o dieve.... o dieve.... - Em... alio...tik duok pinigus ir viskas.... - Aš per jaunas mirti...... - A... Hm.... Neverk taip smarkiai nuuu.... Nebijok... - Man tik 74 metai... dar visas gyvenimas prieš akis.... o jau mirti... nenoriu (beeee...) - Ai... žodžiu... Plėšikai nekantrūs. Smalsumu: - Pinigai arba gyvybė! - O ką darysi su pinigais? - Em.. pirksiu ką nors... - Ką? - Dar nežinau... - Kodėl? - Nes nežinau kiek gausiu pinigų... - O kiek reik? - Kuo daugiau. - Kodėl? - Em... - Kodėl pastoviai sakai „Em...“? - Ką..? - Kodėl tavo batai žali? - Gal aš jau eisiu... - Kur eini? Plėšikai nemoka bendrauti. Chuliganizmu: - Pinigai arba gyvybė! - Kas tau yra? Ko čia šakojies?? Turi parūkyt??? Į galvą nori??? Klaustukas??? - Ai, nieko... Geros dienos... Plėšikai yra bailiai. Touché - Pinigai arba gyvybė! - Ne, tai tavo pinigai arba gyvybė! - Em... - Greitai tik! - Tai čia aš tave plėšiu! - Norėtum... Greit tik duokš pinigus. - Nu rimtai, aš tave norėjau plėšt... - Rimtai? - Nu. - A... Nu tai... em... kvailai gavos... - Nu jo... Plėšikai plėšikų neplėšia. Chucku Norrisumu: - Pinigai arba gyvybė! - Vaikai eidami miegot pažiūri po lova ar nesislepia pabaisos, o pabaisos eidamos miegot, pažiūri ar po jų lova nesislepia Chukas Norris. - WTF? - Roundhouse kick in da face! Plėšikai bijo Chuko! Bukumu: - Pinigai arba gyvybė! - Ta prasme? - Duok pinigus! - Nelabai suprantu… - Ar tu ..?? - Kaip suprast? - ... - Vistiek dar nesuprantu... Tu nori mano sumuštinio? Taip? Plėšikai... ?: - Pinigai arba gyvybė! - 16! - Kas 16? - Kas pinigai arba gyvybė? - … Plėšikai lengvai sutrikdomi. Gėjiškumu: - Pinigai arba gyvybė! - O gal išprievartauk? - Em... duok pinigus!? - Neduosiu, pirmiau pagauk Plėšikai yra homofobai. Fanatizmu: - Pinigai arba gyvybė! - Matau geras ginklas... AK47.. Aš irgi tokio ieškojau, niekur neradau... Iššauną melioną kulkų per sekundę, stabilus, taiklus... Gal gali duot palaikyt? - Ne... - Bent jau paliest...? - NE! - O... iš kur gavai? - Pas draugą... - Klausyk, gal gali duoti to draugo telefoną? Pačiulpsiu... - ? - Duok vamzdį lyžtelt... Plėšikai vengia iškrypėlių. Idiotizmu: - Pinigai arba gyvybė! - Prašau. - Kad man čia kojinę padavei... - Rimtai? Maniau, kad 100 litų. - ... Plėšikai idiotai, bet ne taip smarkiai. Geriausi : DDD Bukumu:
- Pinigai arba gyvybė! - Ta prasme? - Duok pinigus! - Nelabai suprantu… - Ar tu ..?? - Kaip suprast? - ... - Vistiek dar nesuprantu... Tu nori mano sumuštinio? Taip? Plėšikai... ?: - Pinigai arba gyvybė! - 16! - Kas 16? - Kas pinigai arba gyvybė? - … Plėšikai lengvai sutrikdomi. Idiotizmu: - Pinigai arba gyvybė! - Prašau. - Kad man čia kojinę padavei... - Rimtai? Maniau, kad 100 litų. - ... Plėšikai idiotai, bet ne taip smarkiai. < iš šitų lūžau belenkaip greičiau mane nusikaltėliai pagautų būčiau apsimokius kaip su jais elgtis ![]() Touché
- Pinigai arba gyvybė! - Ne, tai tavo pinigai arba gyvybė! - Em... - Greitai tik! - Tai čia aš tave plėšiu! - Norėtum... Greit tik duokš pinigus. - Nu rimtai, aš tave norėjau plėšt... - Rimtai? - Nu. - A... Nu tai... em... kvailai gavos... - Nu jo... Plėšikai plėšikų neplėšia. ![]() Suvalkietiškumu:
- Pinigai arba gyvybė! - Kas už tai? Plėšikai nieko neturi, ką pasiūlyt.. Chuliganizmu: - Pinigai arba gyvybė! - Kas tau yra? Ko čia šakojies?? Turi parūkyt??? Į galvą nori??? Klaustukas??? - Ai, nieko... Geros dienos... Plėšikai yra bailiai. Touché - Pinigai arba gyvybė! - Ne, tai tavo pinigai arba gyvybė! - Em... - Greitai tik! - Tai čia aš tave plėšiu! - Norėtum... Greit tik duokš pinigus. - Nu rimtai, aš tave norėjau plėšt... - Rimtai? - Nu. - A... Nu tai... em... kvailai gavos... - Nu jo... Plėšikai plėšikų neplėšia. Girtumu: - Pinigai arba gyvybė! - Brk trk.. - Eghem.. PINIGAI! - E.. e… bachūras... pskbr persdnik... - Ką? - Pskl pemef... - ?? - Paskolink litą pem... Plėšikai NIEKADA neskolina. Dainingumu: - Pinigai arba gyvybė! - Pinigaaaai pinigaaaaaaaaaaaaaaai.... - Ką čia darai?? - Kąąąą daaaaraaaai darrryyyk geeeeeeeraaaaaaaiii.... - Gal jau baigsi??? - Ou jee ou jeeeeeeeeeee, gal jau baaaaaigsiiiii??? Uu ou ou... jejeje.... Give mes some beat now! Everybodyyy danceeee nowww!! Plėšikai niekada nedainuoja. Chucku Norrisumu: - Pinigai arba gyvybė! - Vaikai eidami miegot pažiūri po lova ar nesislepia pabaisos, o pabaisos eidamos miegot, pažiūri ar po jų lova nesislepia Chukas Norris. - WTF? - Roundhouse kick in da face! Plėšikai bijo Chuko! Gėjiškumu: - Pinigai arba gyvybė! - O gal išprievartauk? - Em... duok pinigus!? - Neduosiu, pirmiau pagauk Plėšikai yra homofobai. Fanatizmu: - Pinigai arba gyvybė! - Matau geras ginklas... AK47.. Aš irgi tokio ieškojau, niekur neradau... Iššauną melioną kulkų per sekundę, stabilus, taiklus... Gal gali duot palaikyt? - Ne... - Bent jau paliest...? - NE! - O... iš kur gavai? - Pas draugą... - Klausyk, gal gali duoti to draugo telefoną? Pačiulpsiu... - ? - Duok vamzdį lyžtelt... Plėšikai vengia iškrypėlių. Blogizmu: - Pinigai arba gyvybė! - O galėsiu šį įvykį aprašyt bloge, emo eilėraščio forma? - ... Plėšikai nemėgsta blogerių. Šitie geriausi ; D
28 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Humoras ‹ Juokingi tekstai |

DD