KaimasAš netgi gyvenu kaime ;O
Ir...susidaro įspūdis,kad visai nieko, tik jaunimo mažoka. Bet visada galima pašokti iki arti esančio miesto. O atsipalaidavimui nėra nieko geriau,kaip nueiti vakare prie ežero pašerti gulbių. Ir gamta...tokia,kad visi draugai susižavi,pas mane atvažiavę. Tik bobutės piktos čia gyvena, va kur minusas numeris vienas. Aš nors ir skaitausi Klaipėdiete, bet gyvenu truputį už Klaipėdos, ale Slengių kaime. ; D
Anoks ten kaimas, bet vistiek, nėra jaunimo, susisiekimas nekoks. Dar dažnai savaitgaliais būnu pusbrolio sodyboj Plateliuose, bet ten toli gražu neužnešą į kaimą, tik interneto nėra. Miesčionė aš, reik man triukšmo, žmonių (mm). : D Kaimą turiu tai tokį tikrą. Te tas kaimas yr koki 2 km. nuo miestelio tai draugus pasiekiu nebent su dviračiu, o šiaip ten yra pusbroliai ir daug šunų tai gerai ir be draugų. O kaimas tai toks senoviškas, medinė trobelė, tvartas... Neseniai pasistatėm autobusą, įsirengėm vidų, yra elektra , vanduo , toletas tėtės dėka. Beveik visą vasarą ten praleidom.
![]()
O, ten mano tos močiutės iš Ignalinos sesuo vasarom gyvena. :} O ten tavo seneliai gyvena, ar kaip? Nu kiek žinau tai ''porų'' ten nėra, tiktai po vieną visi, ar ne taip? Nu tai žodžiu papasakok ką nors. :} Beje ten gi bitininkas gyvena, taip? ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Turiu ir draugių su kuriom einam per kaimą vakare ir durniuojam