|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

BauGA
- Dalyvis
-
- Utena
- 8,737.98 Lt
» 2009 Bir 27, 11:27
Gyvenu kaime. Ir tuo dziaugiuosi  Netoli yra ezeras, grazi gamta...Turiu uztektinai draugu  Tik jau nemanykit, kad kaimieciai visiskai atsilike  Na, aisku yra ir tokiu... Taip pat vasara daznai vaziuojam pailseti i senelio sodyba Rokiskio raj. Taip sakant i vienkiemi  Va ten tai smagumelis, kai suvaziuoja visi gimines 
--------------------------------------
-

fashionista_*
- Aktyvus dalyvis
-
- 4,469.21 Lt
» 2009 Lie 04, 11:53
Turiu kaimą, kažkur už Alytaus, kadangi ten vienkiemis tai draugų nelabai ir yra
Bet būnam ten su puske, tai draugų ir nereikia.
O šiaip ten nebuvau likus su navkvyne, bet jaučiu smagu ten miegot, kai jauti kad 10 kilometrų spinduliu nieko nėra iš žmonių 
-

grazuolia
- Apšilinėjantis
-
- Už jūrų marių.
- 1,521.62 Lt
» 2009 Lie 05, 22:28
Aš daug vasarų esu praleidusi kaime ir žadu dar jų praleist, kol galėsiu  Na nežinau, kaime yra smagu. Gali pailsėti nuo miesto triukšmo, nuo nesibaigiančių susitikimų, nuo laiko stokos. Ten laikas lyg sustoja. Ten yra tyla. Ten yra ramybė. Ten gera.
Žinoma labai ilgai būt atsibosta, bet pabuvus trumpą laiką tai išeina į gerą. Bent jau man atsistato nervai ir nuotaika. 
-

Baniuka.
- ®espect
-
- 2,680.63 Lt
» 2009 Lie 05, 22:40
važiuosiu čiūju greit kaiman.; D 200 km man važiuot,visai normaliai. 
-

*GlamorouS.
- Apšilinėjantis
-
- 1,875.78 Lt
» 2009 Lie 05, 23:52
gyvenu pati pusyne, gamtoje, taciau uz keliu km - kaunas. kaimo neturiu, bet kazkaip jo ir nereikia, j norisi vis delto kazkur isvykti renkuosi koia sodyba su ezeru.
-
maskimara
- Apšilinėjantis
-
- Vilnius
- 1,387.22 Lt
» 2009 Lie 06, 01:53
//
Paskutinį kartą redagavo maskimara 2011 Gru 24, 02:09. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2009 Lie 06, 20:53
Mano vienas kaimas prie druskininkų kitas prie ignalinos.
Mėgstu būti kaime.
Aišku visalaik gyvenant kaime, tai nežinau kaip ten būtų.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lie 06, 23:17
Pukuse rašė:Mano kaime močiutė ir senelis gyvena. Jis yra netoli Molėtų, ežerų krašto, taip kad manau galiu neminėti kaip ten gražu  . Taip pat ten yra vienintelis Lietuvoje stiklo muziejus... bet tiesą pasakius aš ten nei karto nebuvau. Močiutė ne kartą sakė, kad galime paprašyti sąvininko, ir mus įleis, bet kažkaip taip ir neprisiruošiau. O kitas ''kaimas'' yra Ignalinoje. Na Ignalina nėra kaimas, bet aš jį taip vadinu, nes ten gyvena mano močiutė. Ten praleidžiu beveik visą vasarą. Už kelių šimtų metrų yra ežeras su paplūdimiu, kur mes kiekvieną dieną einame. Vakarais važinėjamės dviračiais. Ignalinoje yra ir biblioteka, ir tokios parduotuvės kaip ''Norfa'', ''Maxima'', ''Iki''  . Yra ir kelios rūbų parduotuvės. Draugų ten aš nelabai turiu, bet turiu sesę  . Ignalinoje taip pat labai gražu, ir man šis ''kaimas'' taip pat labai patinka,ir aš labai džiaugiuosi kad šiltais pavasario savaitgaliais ir karštomis vasaromis mums nereikia kaisti bute Vilniuje 
Beje man toj Ignalinoj jau nebe taip patinka, nes ką tik sužinojau, kad ten yra gyvačių. jau keturi kaimynai aplink matė jas. tai keletą pridaužė, bet nežinia kiek dar liko. ir net neįsivaizduoju kaip tą gyvatę užmušt. trenksi su pagaliu nepataikysi dar tai kai kirs į koją... Brr... 
-

raSSSaa
- Forumo gyventojas
-
- Alytus
- 4,593.27 Lt
» 2009 Lie 26, 00:00
Na, aš mėgstu būti kaime, ten ir oras geresnis, ir gamta, ir visa kita. Su broliu į vištas akmenis dar mėtydavom, budavo labai linksmas. 
-
Brigitukass
- Apšilinėjantis
-
- Raseiniai
- 1,130.32 Lt
» 2009 Gru 12, 12:16
Gyvenu kaime. Man labai patinka ir esu laiminga. Mieste taip pat norėčiau gyventi. Močiutė mieste gyvena,tad aš ir miesto ir kaimo vaikas.
O gyventi tai Kaune labai norėčiau. Nežinau,man labai patinka tas miestas.
-

Red_lollipop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 12,696.72 Lt
» 2009 Gru 12, 12:21
Akviluš* rašė:Mano vienas kaimas prie druskininkų kitas prie ignalinos. Mėgstu būti kaime. :love:
Aišku visalaik gyvenant kaime, tai nežinau kaip ten būtų.
Mano irgi prie Ignalinos. :)
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Gru 12, 13:02
O, o mano pačioj Ignalinoj. : D Bet aš ten negyvenu, tik mano močiutė gyvena. O kur tiksliau taviškis randasi?
-

candella.
- Forumo gyventojas
-
- empty streets.
- 23,956.77 Lt
» 2009 Gru 12, 13:27
kaimą turiu, 40 km už Kauno, Kėdainių rajonas, Vincentava. smagu ten tik vasarą, nes žiemą šalta ir nėra ką veikti. mažesnė turėjau draugų, paskui visi išsilakstė, dabar atradau ten vieną kaunietę, mano metų, kuri visas vasaras kaime prie pat manojo praleidžia, tai va vėl smagiau vasarom ten būt. :}
-

Red_lollipop
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 12,696.72 Lt
» 2009 Gru 12, 14:16
Pukuse rašė:O, o mano pačioj Ignalinoj. : D Bet aš ten negyvenu, tik mano močiutė gyvena. O kur tiksliau taviškis randasi?
Tiksliau, jis yra neprivažiuojant Ignalinos.
Mielagėnų kaimas.
Ooi, kokios geros vasaros ten būdavo..

-

Baniuka.
- ®espect
-
- 2,680.63 Lt
» 2009 Gru 12, 14:25
Thisisnotme rašė:Mano kaimas prie Trakų:} taip,iš tiesų patinka ten, Kaime dangus būna toks nepaprastai gražus!
kurioj vietoj tiksliai? :> mano irgi prie Trakų.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|