KaimasKažkaip anksčiau manęs vasarą į kaimą neišvešdavo , kažkaip man ten baugu buvo ir pnš . Dabar ten važiuoju su mielu noru , tik , kad tas 'kaimas' kaip jūs sakote virsta nebe kaimu . Man kaimas asocijuojasi su nameliu , kuriame ramu , senoviniai ir visokie anų laikų daiktai . O dabar ir kompai tuose 'kaimuose' yra ir panašiai . O gi taip norisi atsipūsti nuo to mieto .
galėtum ten nuvažiuoti bent jau iš mandagumo.; ) pabūt su tėčiu, paveikt ką nors su juo. Tai kad nedaug dabar su juo bendrauju, o ir jis lyg ir bendraut nesiveržia.
Ankščiau atvažiuodavo aplankyt kas 2 savaites, dabar apsilanko kas 3 mėnesius ar net rečiau.. O sąlygas tam tikrai turi. O ką ten ir veikt su juo, jis visą laiką užsiėmęs savo gyvuliais ir pan., o aš tokių dalykų kaip melžt karves ar ravėt lysves tiesiog neapkenčiu. Taigi dažniausiai kai nuvažiuodavau pas jį, sėdėdavau name ir skaitydavau knygą ar žiūrėdavau TV. Gyvenu mieste, kaimo niekada neturėjau. Bet ir netrūksta man jo. Kai norisi pabūti gamtoj, nuvažiuoju prie Kauno marių, Neries ar Nemuno. Netoli mano namų yra tuščių laukų, kur namai dar nepastatyti. Tai smagu pasivaikščioti žvyrkeliu, kur aplink laukai (vienam net karvės kartais ganos
nors gyvenu netoli centro), krūmai... As taip pat gyvenu kaime
na tiesa sakant nuo tikrojo kaimo(t.y. nuo pagrindines kaimo gatves) gyvenu tarp tokiu dideliu kalnu( beveik dauboja) netoli namo yra didelis ezeras ir dar vienas mazas ezeriukas ir upelis kuriame visada saltas vanduo nes iteka saltinis. Nuo namo mazdaug puse kilometro teka sraunioji Dubysa ten su broliais ir pusbroliais esam isirengia maudymosi zona su pavesinem ir viskuo kitu... lepant i viena is kalnu yra pastatyta kataliku koplytele kurioje senais laikais buvo apsireiskusi Marija ir yra akmuo su Kristaus pedos zyme. Na as gyvenu tiesiog pasakiskoje vietoje... pusynas ir aplinkui vandens telkiniai tiek vasara tiek ziema yra daug uzsiemimu... ziema ant uzsalusio ezero zaidziame ledo riduli, slidinejame nuo kalnu, o vaizdas tai pasakiskas, nera nieko graziau uz apsniktas pusis ir egles... ![]() Buvau šias dvi dienas kaime, tai vos ištvėriau tiesą sakant. (Ne mano kaimas)
Kai nėra elementarių patogumų (dušas ar kažkas panašaus, tūlikas NE LAUKE) tai sunku. Nors kaime ir neturi būti patogumų, bet supratau, kad aš visgi miestietė kažkokia. : DD Taip namo norėjau. ;x Vasarą beveik kiekvieną savaitgalį tenka važiuoti į kaimą.
Važiuoju ne savo noru - šimtai darbų šaukia. Kartais kaime būna smagu, o kartais taip pavargstu, kad mirtis. Džiaugiuosi vien tuo, kad pagaliau įsirengėm dušą ir tualetą viduje, pasidarėm remontą - tualeto lauke ir prausimosi bliūde aš bijojau. ;dd ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

nors gyvenu netoli centro), krūmai...
na tiesa sakant nuo tikrojo kaimo(t.y. nuo pagrindines kaimo gatves) gyvenu tarp tokiu dideliu kalnu( beveik dauboja)
netoli namo yra didelis ezeras ir dar vienas mazas ezeriukas ir upelis kuriame visada saltas vanduo
nes iteka saltinis. Nuo namo mazdaug puse kilometro teka sraunioji Dubysa
ten su broliais ir pusbroliais esam isirengia maudymosi zona su pavesinem ir viskuo kitu...