Diskusijos Gyvenimas

Kaimas

Vartotojo avataras

ievuzia

®espect

Vilnius

3.00 Lt

Standartinė » 2009 Kov 25, 00:13

Dievaži, koks nuostabus dalykas yra rytas kaime. Kai nieko šalia nėra, tik medžiai, paukščiai ir puodelis šiltos arbatos. Prisiminus net virpuliukai per kūną perbėga. Nepaisant to, pritariu AQua. Negalėčiau ir aš ten gyvent. Nors mano charakteris kažkuria dalele atitinka tuos rytus praleistus kaime, mane tiesiog žudo technikos nebuvimas ir taip retai pravažiuojantys automobiliai tampantys vos ne dienos kulminacija. Iš kaimo parsivežiau tik porą vaikystės traumų. Nors ne, meluoju, ne porą. Anaiptol. Kur kas daugiau. Man matyti žudomus gyvūnus ir negalėti to sustabdyti... kažkas siaubingo. Žmonės ten taip nevertina gyvybės... Ir jiems tai atrodo normalu. Tai man kraupiausia.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2009 Bal 19, 15:41

Gyvenu Šventojoje ir jaučiuosi kaip kaime :/ Maždaug 2000 žmonių. Vasarą, aišku, labai faina. Privažiuoja daug žmonių. O kai šalta išvis nėra ką veikt, gatvėj nei vieno žmogaus nesutiksi... :/

Vartotojo avataras

Rututux

Įsijaučiantis

404.52 Lt

Standartinė » 2009 Bal 19, 16:55

Mano seneliai gyvena ne kaime o sode (mes taip vadinam, nes neturim gyvuliu). Man ten lb patinka. Gamta, grazus oras, jokiu chemiju (masinos ten vaziuoja lb retai). Nors nlb megstu atlikinet darbus. Pvz. ravet darzus, sluot kiema ir t.t. (nebent isskirtinem dienom)

Vartotojo avataras

Neeiline

Forumo gyventojas

Kaunas

37,870.39 Lt

Standartinė » 2009 Bal 19, 17:55

Gyvenu mieste.
Turiu kaima,labai patinka būti kaime,tiesa ne per dažnai ir su kompanija :]
Mano kaime gyvena nuolat apie 50 žmonių manau.

Vartotojo avataras

agnee

Dalyvis

Is Vilniaus ;}

2,258.83 Lt

Standartinė » 2009 Bal 19, 22:06

Kaimas yra, bet ten nevaziuoju,visai. Buvau kazkada keliu metu. Dar dabar pamenu, kaip atrode namas...strange..siaip kiekvienais metais vaziuoju i soda, aplink irgi draugu buna, tad ne liudna :m: o ir "prude" maudomes, vasara gyvenam, muzika pastoviai leidom per visa nama, zodziu smagus laikas kiekvienamet :D

Vartotojo avataras

sonnata192

Patyręs forumietis

6,786.96 Lt

Standartinė » 2009 Bal 19, 22:07

ir aš turiu kaimą, ten gyvena mano senelis, nuo pat vaikystes ten visos vasaros praleistos. tiek gerų prisiminimų, gaila tik kad jau draugų sumažėjo :roll: o šiap gamta labai graži, kaimelis tarp 3 ežerų, apie 100 gyventojų ;)

Vartotojo avataras

Ksė.

®espect

Vilnius.

15,621.05 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 14:34

Tikrai nea.
Negaliu.
Nebent ten pailsėti, bet gyventi neužką.;DD

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 14:42

Gyvenu kaime kuris yra Šiaulių rajone. Šiaip vasara jame būna gražu, yra tvenkinys, bet draugų nėra labai daug :(

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 16:13

Turiu kaimą netoli vilniaus. Tiesa pasakius man ten patinka :D Bet gaila kad važiuoju tik kartą per mėnesi ir tai kad ten nėra vaikų [tik 6-8, bet man užtenka] :D

Vartotojo avataras

knopke

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

18,752.74 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 21:23

kaimas nobodu nebent yra kokia upe vasara patiktu pasimaudai :D dar nuo tarzankes ;D

Vartotojo avataras

Simmi

Aktyvus dalyvis

Kaunas

43.39 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 21:34

Gyvenu beveik kaip ir uzmiesty,labai smagu,daug draugu ir visa kita,o ir triuksmo panankamai mazai buvo,kol nepradejo nauji gyventojai kraustytis ir Kauna skol neaprepe musu rajono ribu, dabar daug triuksmo,statybu darbu ir tt :) todel labai smagu,ypac vasara isvaziuot i kaima prie Klaipedos,kur ramybe ir visiskas poilsis :)

Vartotojo avataras

Karabasass

Apšilinėjantis

Kazlu Ruda

1,935.26 Lt

Standartinė » 2009 Bal 29, 18:38

Gyvenau kaime ilgai,beveik visa savo gyvenima.Tad dabar nuvarius i tas vietas kur gyvenau taip liudna pasidaro.....Kad ir sunku budavo ryte 6h keltis jog speciau i mokykla,bet vistiek mielas tas kaimas: miskai,pievos.... :|

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Geg 09, 14:48

Rūt. rašė:Čia daug kas turi kaimus.
O aš jum visiem labai pavydžiu.
Nes pati kaimo neturiu, o labai norėčiau turėti.

Aš ir jo neturiu... :piktas:
Kai maža buvau seneliai turėjo, tai padėdavau daržuose jiems, ir ežeruose maudydavausi, vištas močiutės namo nešdavau, šiltnamius badydavau su žirklėm tikras siaubas buvau.. :D
Užtat dabar jie persikėlė į miestą.. Taip norėčiau vėl kaime pabūvot ir šiltnamius subadyt [joke] :lol:

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 16:57

Mano kaime močiutė ir senelis gyvena. Jis yra netoli Molėtų, ežerų krašto, taip kad manau galiu neminėti kaip ten gražu :D . Taip pat ten yra vienintelis Lietuvoje stiklo muziejus... bet tiesą pasakius aš ten nei karto nebuvau. Močiutė ne kartą sakė, kad galime paprašyti sąvininko, ir mus įleis, bet kažkaip taip ir neprisiruošiau.
O kitas ''kaimas'' yra Ignalinoje. Na Ignalina nėra kaimas, bet aš jį taip vadinu, nes ten gyvena mano močiutė. Ten praleidžiu beveik visą vasarą. Už kelių šimtų metrų yra ežeras su paplūdimiu, kur mes kiekvieną dieną einame. Vakarais važinėjamės dviračiais. Ignalinoje yra ir biblioteka, ir tokios parduotuvės kaip ''Norfa'', ''Maxima'', ''Iki'' :lol: . Yra ir kelios rūbų parduotuvės. Draugų ten aš nelabai turiu, bet turiu sesę :love: .
Ignalinoje taip pat labai gražu, ir man šis ''kaimas'' (;D) taip pat labai patinka,ir aš labai džiaugiuosi kad šiltais pavasario savaitgaliais ir karštomis vasaromis mums nereikia kaisti bute Vilniuje ;)

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Geg 22, 17:10

Mano kaimas pas tetą. Oj kiek ten vasarų su pusesere praleistų, kiek prisiminimų... Gera prisimint, gaila tik, kad tie laikai jau nebegrįš.

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias