Įvairūs Studijos, mokykla

Kai gauni blogą pažymį, kaip reaguoja tėvai?

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 21, 19:57

Manieji nesidomi beveik išvis kokius aš tuos pažymius gaunu. Lygiai taip pat kaip ir praeitais šiais metais irgi rankose mano pažymių knygelės neturėję.

Nors, aišku, būna dar kartais, kad užklausia: "Nu, tai pažymių knyg. vėl pas auklėtoja? O gal visgi parodysi jau šįkart?", aš: "Pas auklėtoja..". Nes absoliučiai visuomet be jokių menkiausių išimčių būna tik taip, kad užsimano jos tik tuomet, kai aš jos iš tikrųjų neturiu tuo metu. px, nebe maža esu.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

modelxx

Apšilinėjantis

Vilnius

818.84 Lt

Standartinė » 2010 Geg 21, 21:56

mano taip nepyksta :D

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Geg 21, 22:05

ant manęs turbūt gyvenime nėra baręsi tėvai už blogus pažymius,bent jau 7-9 klasėse. visgi čia mano reikalas,kaip aš mokausi,o mokausi pakankamai gerai,tai problemų ir šiaip nekiltų.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Geg 22, 13:16

mano tėvai reaguoja nebent į gerus pažymius,ankščiau kai gaudavau fizikos 9-10, nupirkdavo pringles : D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 22, 13:18

tėvas klausinėja ar dar baigsiu 11ą kaip nors

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

569.34 Lt

Standartinė » 2010 Geg 22, 22:32

miisu rašė:mano tėvai reaguoja nebent į gerus pažymius,ankščiau kai gaudavau fizikos 9-10, nupirkdavo pringles : D

arba aš kai baigdavau trimestrą be 8 padovanodavo/nupirkdavo ką nors;D

o šiaip nepyksta ant manęs, tik šiaip,kartais sako,kad pagal tokį besimokymą tai dar per gerai gavau : D bet kadangi aš šiaip gerai mokausi... Ir nesuprantu,kaip galima pykti,kai vaikui kažkas nepasiseka. tai tada pasiaiškint tą temą/smth. reikia,o ne pykt...Žinoma,kai matai,kad specialiai nesistengia ar pan. tai čia jau kitas reikalas,bet šiaip tai ne ne ne.

Vartotojo avataras

artika

Aktyvus dalyvis

839.67 Lt

Standartinė » 2010 Geg 23, 10:36

anksčiau tai pasakydavo, kad blogai, išsitaisyk, nei rėkė nei ką, o db gavau iš lietuvių kalbos 2, tai norėjau kažkur išeisi, tai neleido, tipo bausmė 2 sav. :D kitą dieną paklausiau, ar galiu eiti į miestą, leido. :D 1 diena bauda buvo.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

17.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 25, 15:09

Nesidomi pažymiais mano, bet kai pareinu namo gavus gerą pažymį ir pasakau tėvam tai apsidžiaugia ir sako, kad galėčiau tokius pažymius visada gauti :D

miau
Tai labai gerai, kad bausmė buvo tik viena diena. Pasisekė ;D

Vartotojo avataras

DizzY.

Forumo gyventojas

Kaunas

31,917.65 Lt

Standartinė » 2010 Geg 25, 21:08

Kad nedaug prastų turiu. Gal tik du prastus pažimius šiais metais turiu. O tai ant manęs neėkia. Sako: Pirmai nemokėjai, bet dabar mokėsi. Ir viskas. O taip tai jie man už gerus pažimius nuperka visko. Pvz neseniai tv nupirko.

Man tai atrodo kad jie galvoja, kad gerai mokinuos, tai ir gerą darba gausiu. O tada bus daug pinigų. Ir tipo jie man pirkdavo viską, o tai tada jau aš turėsiu jiems pinigų duot. Nu nežinau man čia tokia keista mintis kilo. :D

Vartotojo avataras

eime23

Įsijaučiantis

Klaipėda

24.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 25, 21:15

Jeigu gaunu blogą pažimį tai sako kitą kartą gauk geresnį ir viskas... :D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 14, 19:47

nieko man tėvai nesako.
:3
*nusišypso su pasididžiavimu*

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 14, 19:48

nieko man tėvai nesako.
:3
*nusišypso su pasididžiavimu*

Vartotojo avataras

Inf

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

6,359.30 Lt

Standartinė » 2010 Bir 14, 21:37

už blogus pažymius (t.y. 6 ir mažiau) visą gyvenimą pyko. Ne rėkė, o sakydavo, kad gėda jiem dėl to, kad aš nesimokau.
už 7 būdavo maždaug "tu ką, geriau nebegali?"
už 8 : "tai ko ne 9"
už 9 : "tai klaidų pridirbai, kad 10 negavai?"
už 10 : "..."
Niekada nieko nesakydavo. Nebent, tipo, gerai, kad gavai, ko dar nori.
Niekada nieko nepirko už tai, kad gerai mokiaus. Tai buvo taip natūralu jiems, kad kokios dar dovanos už pažymius gali būt, jie niekad nesuprato :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 15, 11:46

Hm, tos dovanos tai nesąmonė bent man atrodo, nes taip išeina kad labiau apsimoka mokytis blogai. : DD Nes gerai besimokantis pluša, dirba, gauna daugiau. O blogai besimokantis netyčia gauna didesnį pažymį ir kažką gauna. ; D Man tai juokinga, kai pvz klasiokas giriasi kad iš užklasinio 8 gavo, ir tėvas 10lt davė (kaip sunku perskaityt 3 knygas, ir tai 10 nesugebėjo gaut ; D cha cha). Nu tai aš milionierė seniai būčiau. : D

O jei dar dėl pažymių, tai mane labai nervina, kad pvz mano matematikos mokytoja beveik niekam nerašo 10. Turi būti viskas idealu, kad parašytų 10, nes kažkada viską gerai buvau parašius, bet vienam klausime du atvejai buvo, kurią dalį skaičiaus blablabla ir kiek procentų. Ir aš vieno nepastebėjau, ir 9 parašė. Nu ir visada kai gaunu 9 mama sako, '' tai neblogai''. Aha, klasėj dažniausiai būna 2-4 devintukai tiktai, o inai ''neblogai'' sako. Tai siutas paima. : DDD

Vartotojo avataras

Eweliniuks

Įsijaučiantis

Šiauliai

100.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 16, 18:28

Kadangi aš nesimokau ir dažniausiai nedarau namų darbų, kai gaunu 8 ar 7 pasako: "Sunku buvo atsiversti vadovėlį?". O šiaip tai nepyksta. Šiais metais 2 gavau, bet ne dėl savo kaltės, tai tik pažiūrėjo ir nuėjo.

O čia kaip jūs apie dovanas už pažymius kalbėjot, tai mano geras mokymasis prisideda prie pliusų, kodėl turėtų man pirkti ką nors.

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių