Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Studijos, mokykla  ~  Kai gauni blogą pažymį, kaip reaguoja tėvai?

Dragon-fly
Parašytas: 2008 08 02, 12:32 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 17 Pranešimai: 338

na aš mokausi sau , bet tėvams rūpi pažymiai Very Happy
tai būna grįžtu pasakau, iš ko gavau tą pažymi, jeigu kokia chemija, tai sako,kad dzin Very Happy

Linksmas.net
Parašytas: Studijos, mokykla > Kai gauni blogą pažymį, kaip reaguoja tėvai?
Reklamukas

11613.72 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
Dija
Parašytas: 2008 08 02, 8:16 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 17 Pranešimai: 1226

18320.03 Lt

newisai_protinga rašo:
Mano mama sako "o tai tau" Very Happy

O, kad mano mama šitaip Laughing
Mano tai: "Viskas, daugiau jokio kompiuterio!" arba "Tu tai tikrai neišlaikysi tų egzaminų,pamatysi, tau tik pasvajot apie universitetus" ir t.t. Tą paskutinę frazę tai dažnai man kartoja.
Nors ir retai kada užsimenu kokį pažymį gavau, o mano pažymių knygelės tėvai išvis nėra turėję rankose. Apseis. Smile

Buldozeriukas;p
Parašytas: 2008 08 10, 7:27 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 69 Pranešimai: 1090

21364.97 Lt

Ai mano tėvai šiuo klausimu tai tokie neutralūs {:
Ai būna kartais, kad taip truputį papyksta, papyksta, bet greit nusiramina ir
nebekreipia dėmesio ; D
O šiaip, kaip jau sakiau, tai nereguoja, taip kaip mano mokytojos, kai įrašo pažymį : D

murd.
Parašytas: 2008 10 13, 6:21 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 8 Pranešimai: 172

2898.61 Lt

Man atrodo lyg tai aš jai mokinčiaus. Tėvui pažymių nerodau, bet tai... Kai mama užšaukia: KETURI?! Išgirsta, bet nieko nesako. Very Happy Nežinau, taip mokslai pasunkėjo ir taip važiuot pradėjau (žemyn). Ir ne tik aš, o visa klasė. Nežinau nežinau. Žodžiu. Gryštant prie pažymių... Šaukia, ir net labai. Juk sau mokintuos, damn... Ir ne jai čia aiškint ką daryt... O jei prie matiekos pamato blogą pažymį, nieko nesako, nes žino, kaip man ji nesiseka. Very Happy Ir šiaip tik bara, o kai mėnesis visas gerais pažųmiais aprašytas tai net gero žodelio pagaili krč. Ai. Lai eina kur nesulenda...

whatever
Parašytas: 2008 10 13, 6:25 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 16 Pranešimai: 682

10732.55 Lt

kaip ir nieko. o ką jie bepasakytų.savo šaukimu juk nieko nepakeistų.
jie beveik nežiūri į pažymius,į trimestrus ir metinį dėmesio daugiau sutelkia Mr. Green

AQua.
Parašytas: 2008 10 14, 8:06 am Atsakyti su citata
®espect Amžius: 17 Pranešimai: 982

17916.50 Lt

vaiva rašo:
mokykitės, vaikai, mokykitės! supratau pagaliau, kad neapsigimus su gera galva (tai ne tik, kad turi 10 iš matematikos. tai organizaciniai sugebėjimai, lyderio savybės, naujos idėjos ir panašiai), vienintelis būdas tikrai daug pasiekt, tai nuoseklus mokumąsis. padarius 2000 lygčių, tikrai gaudysiesi, kaip daryt 2001ąją ir geri egzamino balai garantuoti. tai ne tik su matematika. gerai pabaigus, gerai įstosi, gerai įstosi, gerai pamokys, gerai pamokys, sukursi savo darbą, arba gausi gerą darbą + darbadviai kvaili, jiem pamojavus su čustresniu diplomu iškart gausi pliusų, kitų kandidatų atžvilgiu. gaila supratau per vėlai.

Visi savo laiku nori patinginiauti..

Dėl pažymių.. pyksta, nes nesakau kokius gaunu:] 2 metus neturiu pažymių knygelės, tai pamatys tik atestatą :]

Fruite
Parašytas: 2008 10 14, 12:59 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 1066

12863.79 Lt

aišku, nebūna laimingi kai parodau prastą pažymį, bet aš ir nevisada parodau jį jei galima išsisukt. o vat kaip mėgstu girtis gerais pažymiais Svajingas

Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 1111
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

Hey.lt