Ką vilkite?As einu i mokykla su dzinsais ir koki truputi aptemta megstuka, nes jei su neaptemtu tai kai su maisu
![]() O i lauka treningines kelnes ir megstini koki susirandu. Bet nuo sendian su dzinsais i kiema ^^ I gimtadieni panašiai, kaip ir i mokykla, gal ir net taip pat ![]() as tai i mokykla einu apsirengusi tai kas madinga
man nera svarbu tai patogu ar ne , svarbu madinga dazniausiai rengiuosi taip : sijonukas maikute , ir striuke odine (grinai kaip ta mergina is nuotraukos ) . as laaaaaaaaabai nemegstu kelniu man tik sortukai aukstu liemeniu patinka ir sijonai ![]() batai dazniausiai auktakulniai arba tokie vintage labai labai ![]()
Visada , tiek mokykloj tiek lauke nešioju džinsus, arba languotas kelnes
Viršutinė dalis tai dažniausiai būna maikutė ir megztukas su sagom nu ten ne megztukas , o toks nu žodžiu plonas medvilninis kaip džemperis su V raidės iškirpte. Batai tai arba kokie kedukai, inkariukai, kerzai. ![]() Į mokyklą tai paprastais, man patogiais ir patinkančiais drabužiais. Irgi kažkokių madų nedemonstruoju, nors klasiokės kelios mestelėjo, kad tokį savo stailą turiu. Neklausiau, ar jom patinka, nes svarbiausia, kad man patinka : D į kokias šventes, kad ir mokykloj kartais kažko įdomesnio paieškau, jau kas kasdienai gal nelabai tiktų.
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Tai ir į šhūlę visas apsirengimas: džinsai, megztukas, nu ir kedai arba batukai. ; D