Šis bei tas Pašnekesiai

Ką šianakt sapnavai?

Vartotojo avataras

milmife*

Dalyvis

2,058.72 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 18:48

Ką šianakt ar kitą naktį sapnavai? Gal kokį įdomesni sapną sapnavai seniai seniai? :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

milmife*

Dalyvis

2,058.72 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 19:06

Dažnai nesapnuoju nieko, o kai sapnuoju sapnas būna nuobodus kurio aš atsikėlusi jau nebeprisiminu. ;D Beje kas trečią naktį (dažniausiai) aš "bludiju" , tai tikrai neprisimenu ką sapnavau. :D

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 21:27

vapšė nemiegojau.

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 21:29

Šiąnakt neprisimenu ką sapnavau, bet aną naktį prisimenu. Iš pradžių sapnavau, kad mane mano namuose kažkokia merga juodai apsirengus ir išsidažius, narve laikė ir grasino, kad valgyt neduos, o aš ten ant jos rėkiau, kad tegu ir neduoda. Žodžiu aš su ta merga koliojausi ir ji pasakė, kad norėjo su manim į kiną nueit ir tada aš pasakiau, kad galim nueit ;D. Baigės šis beprasmis sapnas ir prasidėjo kitas. Tipo su tėčiu važiavom mašina, jis buvo po darbo ir paklausė ar nenorėčiau į kokį koncertą nuvažiuot. Nuvažiavom į Muse koncertą. Aš ten visur bėgiojau, kad pamatyčiau Matthew ir tada žiūriu jis scenos šone atsigulęs valgo ;D. Jis pažiūrėjo į mane, o aš nubėgau pas savo sesę (iš kažkur ji irgi tam koncerte atsirado) ir pradėjau girtis, kad į mane Matthew pažiūrėjo ;D. Tas koncertas niekaip neprasidėjo todėl mane išsivedė kažkokia boba su viena merga tokia iš mano mokyklos. Ta merga tipo turėjo eit mokytis, o aš kartu ėjau. Nuėjom į kažkokį milžinišką kambarį kur jame viskas buvo labai dideli, langas ypač didelis buvo, tai aš nuėjau pro jį pažiūrėt ir pro ji matės garažai kažkokie. Tai aš tai bobai su merga pasakiau, kad negražus vaizdas pro langą matos, bet paskui tolėliau pažiūrėjau ir ten Nemunas matės ir tada jau pasakiau, kad visai gražus tas vaizdas ;D.
Žodž, kažkokią nesąmonę sumaliau. A jo, dar per sapną pagalvojau, kad pagaliau įvykdžiau vieną iš savo gyvenimo tikslų - nuvažiavau į Muse koncertą ;D

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 21:40

Okei, spanavau jog jau baigiau šūlę ir įstojau į univerą Kaune, gyvenau barake kur visi žmonės vaikščiojo su Mundės inkariukais. Tai vat.... :D

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 21:41

Rihanos koncertą lol

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 21:46

Save plika :lol: nelabai man tiko bet koks skirtumas :D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 21:55

Vakarykštis: Iš pradžių plaukiojau su tokiu Evaldu tvenkiny, po to prie tvenkinio su draugais fūlę pradėjom žaist ir galop baigės sapnas tuom, kad ėjom iš bažnyčios pas draugę į namus, kurie stebuklingai atsirado ant upės kranto ir mane ten užpuolė daug daug laukinių šunų. Iš kažkur išsitraukus kastuvą visus daužiau juos ; :)

Iš sapnų įstrigę yra kai Kseną sapnavau, buvau užvaldžius Europą, tapau Houmeriu ir nelogiškas girtas sapnas su frazėm "įrodyk raudonai" arba "o tu perskrisk tuščiu medžiu" ; :)

Vartotojo avataras

Violet Hill.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

700.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 22:08

Eilinį kartą Vilnių. kažkodėl. Moniką, jos mamą, močiutę, savo mamą, Alaną Chošnau maximoj ;D, ir nežinau. Šiaip lempa ten buvo kažkokia, tad nepasakosiu daugiau ;p ;D

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 22:12

kad važiavau mašina,

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 22:16

Rūt. rašė:oho, erotinis sapnas. :up:

Ta prasme??? As cia apie plaukus :D O tu ka paglvojei apie drabuzius? :o

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 23:11

Išplaukiau su mama valtimi į Kuršiu marias. Valtis prakiuro. Aš nugrimzdau žemyn ir ėjau dugnu iki kranto. Juodkrantėj prie molo susitikau su mama. Fu. Nekenčiu tokių sapnų.

Vartotojo avataras

madmozelė

Aktyvus dalyvis

11,250.94 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 23:15

kad mane partrenkė mašina, o aš atsikėliau nuo asfalto ir nuėjau nesužeista. antžmogis!

Vartotojo avataras

Bite_Me

Forumo gyventojas

Vilnius.

57,027.79 Lt

Standartinė » 2009 Spa 27, 23:50

Violetinę dėmę. Užknisa sapnuoti spalvas.
Hello darkness my old friend.. I've come to talk with you again.

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2009 Spa 28, 11:48

Savo draugę ;DD Žiauru. :D

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę