Šis bei tas Pašnekesiai

Ką šianakt sapnavai?

Vartotojo avataras

Bubble;D~

Įsijaučiantis

BirzhOOOkaj

218.02 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 16:21

Atejvius :lol: ;DDD Ejom su klasioke per kažkokią aikštę ir pribėgo maža mergaitė, paklausė ar penktadienis 13 ka nors reiškia(td kaip supratau buvo lapkričio 13) Aš sakiau, kad ne, o mano klasiokė sakė, kad taip. Mes susiginčijome ir staiga kažkoks keistas garsas... Skrenda dangumi 4 lėkštės... Iš jų kažkaip greitai iššoko ateiviai... Žmonės taip panikavo, klykė ir stovėjo vienoje vietoje, o aš nepraradau proto ir papraščiausiai pabėgau...Kiti po to buvo žuve...labai verkiau :kill: :pray: :prašau: :love:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 16:23

Bubble;D~ rašė:Atejvius :lol: ;DDD Ejom su klasioke per kažkokią aikštę ir pribėgo maža mergaitė, paklausė ar penktadienis 13 ka nors reiškia(td kaip supratau buvo lapkričio 13) Aš sakiau, kad ne, o mano klasiokė sakė, kad taip. Mes susiginčijome ir staiga kažkoks keistas garsas... Skrenda dangumi 4 lėkštės... Iš jų kažkaip greitai iššoko ateiviai... Žmonės taip panikavo, klykė ir stovėjo vienoje vietoje, o aš nepraradau proto ir papraščiausiai pabėgau...Kiti po to buvo žuve...labai verkiau :kill: :pray: :prašau: :love:

geras : DD

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 16:30

kazkada ir as ateivius sapnavau, tas kazkada tai mazdaug pries pora savaiciu ; ]]
pradzios neprisimenu, o po to stoviu ant laiptu prie mociutes duru, buvo kazkokia svente, pro langa girdis kad jie ten kalba, svencia, o as lauke. pilnatis. atejo mociutes kaimynas su kazkokiu draugu, td uz menulio uzlindo ateiviu lekste :D pradejo kazkoki sou daryt :D taip arti tas menulis su tais ateiviais atsidure :D tai va, ir pradejo kazkokiu veliavu sou darytis :D td tos veliavos atskrido [2] jas pagavo kaimynas su tuo draugu, td ta lekste uzskrido uz menulio ir vel tapo viskas kaip anksciau, tada kaimynas su tom veliavom nuvare pas sawe namo, o as pas mociute, papasakojau seima, tie mazvaike isvadino pasake kad viska issigalvojau ir pan. apsizliumbiau ir atsibudau :D :D

Vartotojo avataras

Bubble;D~

Įsijaučiantis

BirzhOOOkaj

218.02 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 16:46

Blogiausia yra tai, kad mano maždaug kas antras sapnas išsipildo ;P :lol:
Ateiviai atakuos žemę, o aš liksiu gyva!!Vyyy!! :D Ruoškitės visi mirti xDD
Jūsų visų mirties data 2009-11-13 xP :lol:

Vartotojo avataras

iridium

Dalyvis

Kaunas

3,558.67 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 16:50

sapnavau kad valgiau... .. taip skanu buvo bet deja atsikeliau kai valgiau vista :DDD

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 17:01

Bubble;D~ rašė:Blogiausia yra tai, kad mano maždaug kas antras sapnas išsipildo ;P :lol:
Ateiviai atakuos žemę, o aš liksiu gyva!!Vyyy!! :D Ruoškitės visi mirti xDD
Jūsų visų mirties data 2009-11-13 xP :lol:

ooo taip... yahoo zinau savo mirties data :lol: :lol:

Vartotojo avataras

Bubble;D~

Įsijaučiantis

BirzhOOOkaj

218.02 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 17:03

Roxytea rašė:ooo taip... yahoo zinau savo mirties data :lol: :lol:

Ačiū reikia pasakyt. :lol:

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 17:07

prasom :D

Vartotojo avataras

Bubble;D~

Įsijaučiantis

BirzhOOOkaj

218.02 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 17:22

Roxytea rašė:prasom :D

Nėr už ką :D

Vartotojo avataras

deimanciukea14

Lankytojas

Kelmė

355.96 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 17:55

Aš tai sapnavau, kad šulej buvau... Su drauge etikos pamokoj buvom ir nusprendėm, kad mums reikia pabėgt į užsieni gyvent....Paskui atsidurėm pas Špoki kabinete (Fizikos mokytojas Vaidotas Špokauskas) bet ten kažkokiu mokiniu buvo.;DDD Tada nuėjom į mokyklos 1 aukšta. Ir už kampo girdėjos kaip Zavadskieni (mokyklos direktorė)pasibeldė taip "švelniai" į duris, kad vos duris ne išlužo... Mes pasiklausėm ka sake Rugstelienei (Lt kalbos mok... čia į jos kab. duris taip švelniai beldė ;DDD) Už kampo palaukėm ir kai išgirdom kaip ji su savo kulniukais smailiais link mūsų artėjo pradėjom bėgt... O ji su sijonu ir aukštakulniais pradėjo bėgt paskui mus ;DDDD. Pagavo mumis ir tada auklėtoja atėjo ten kažką jai pasakė ;DDD o tuo metu pamoka buvo ;DDD Paskui mes su drauge jau oro uoste atsidurėm ir į Vengrija žadėjom skris ... Nežinau kodėl į Vengrija bet tada susitikom musu klasioke kuri katik iš ten grįžo, o kas svarbiausia ji irgi etikos pamokoj buvo ;DDD Ir pabudau tada man atrodo... ;D Tai vat kokie mano sapnai per atostogas sukas ;DDD

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 18:12

Sapnavau, kad nuvažiavau į Vilnių ir geriau vyną su Bite_me :shock: :D

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 18:13

O aš valgiau baltą mišrainę su Mėlyne, rofl

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 18:38

Eilinį sykį veiksmo filmą su pagrindiniu veikėju - Sturgeliu. :|

Vartotojo avataras

madmozelė

Aktyvus dalyvis

11,250.94 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 19:58

sapnavau, jog bandžiau nusižudyti. iššokau pro langą iš 6to aukšto ir neužsimušiau. net nesusižeidžiau. ir kaip pasikeitė bendravimas su visais kai draugai ir šeima mane laikė psichiškai nestabilia. vyrd.

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2009 Spa 31, 20:12

Bubble;D~ rašė:Nėr už ką :D
uz ispranasauta mirties data :lol: nors is ties manau jog cia tas tavo sapnas kuris neissipildys :D

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių