Ką šianakt sapnavai?Sapnavau du sapnus.
Pirmas. Bėgioju po kažkokius griuvėsių, plytų labirintus , o mane vejasi du bernai. Ir aš įbėgau į tokį kolidorių ir bandžiau pasislėpti, bet jie mane rado ir užspietė į kampą. Ir tariasi jie kaip mane žudyti. Ir vienas sako, kad tipo mėtom peilius į ją, po 60 peilių jau turės būt mirus ( ; D) Ir vienas paėmė peilį ir metė man į petį. Pataikė, skaudėjo. Aš ten apsižliumiau ir pradėjau klykt, kad tegu geriau man galvą nukerta. Tada pabudau. Antras. Vėlai vakare išėjau į prekybos centrą esantį toli nuo mano namų. Turėjau 3 litus ir būtinai reikėjo ką nors už juos nusipirkt. Pasiėmiau tokią mažą užrašų knygelę, bet man pasakė , kad ji kainuoja 16 litų, todėl aš jos nepirkau. Išėjus pamačiau, kad jau labia tamsu, todėl pradėjau bėgt į namus, nes buvau žadėjus grįžt iki sutemstant. Ten bėgu ir gatvėj matau , kad policininkas reguliuoja eismą, priėjau prie jo ir pamačiau, kad jis klounas. Bėgau toliau ir bėgant pro Maximą man kelią pastojo 4 žmonės. Dvi mergos ir du transvestitai. ( ; D) Visi su spalvotai perukais, išsigandau ir ėmiau bėkt į tokį skesgatvį ten stovėjo suknelių nomos punktas ir laidojimo namai. Pabudau. Nežinau kodėl bet sapnų labai ilgai nepamirštu ir prisimenu net gi labai detaliai. ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |