Ką šianakt sapnavai?Kad pas mane į darbą isibrovė 4 gėjai-satanistai su pentagramom ant pėdu...po to vietoj to kad mužtusi pradėjom mėtytis smarkiai vištų kulšelėm, ir kai jos baigės, aš sakau: GANA, pakalbam, kodėl jus taip darot?
![]() ![]() Ėjau į būrelį, nusprendžiau važiuot mikriuku, laukiu mikriuko, tada suprantu, kad laukiu kitoj gatvės pusėj, o mano mikriukas atvažiuoja jau. Bėgu per kelią, čiut nepartrenkia mašina, prie mikriuko susitinku mamą. Išlipu visai kitoj stotelėj, mama kažkur dingo, bėgu iki buvusios Alytaus autobusų stoties, kuris mikriukas važiuoja link mano namų, nes staiga sutemo, į būrelį neeisiu pasako 21, bėgu visai į kitą miesto pusę kur tas mikriukas važiuoja, rangu nupjautą stulpą ant kurio kažkada būvo auto stotelės ženklas, taipogi pamatau skautų šeimą, vyrą ir žmoną su vaiku, paklausiu kur važiuoja tas mikriukas, parodo į stotelę dar už kilometro, skautai nueina, aš apimtas nevilties skambinu tėvams ir tuo metu pabundu su telefonu rankoj.
Žiauriai ilgas sapnas buvo :/ Aišku daug detalių nepaminėjau, per daug neišsiplėsčiau, bet tiek užteks manau ![]() Sapnavau,kad aš buvau kažkokia pana (iš pats baisiausias filmas//scary movie) kažkokios dvasios mane vaikėsi. Po to reikėjo atspėt jų vardus ar kažką pan. ėjau į kažkokią biblioteką skaičiau kažkokius š.... Po to viena dvasia apsėdo mano bendraklasę ir ji mirė O_o ... Ždž nesamonė x D
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |