Šis bei tas Pašnekesiai

Ką šianakt sapnavai?

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Bal 26, 13:17

sapnavau, kad sedėdama pirmam suole bilogijos kabinete, ant stalo pasidėjusi galvą miegojau. galima sakyti pirmą pamoką šnd ir miegojau :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2010 Bal 27, 19:41

ką tik sapnavau, kad buvau prie jūros ir po to važiavau į Šiaulius ir Panavėžį pas kažkokius draugus. gaila mama prižadino. taip sladžiai miegojai. :)))

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 18:09

Sapnavau Ryan Phillipe :D Jis tam sapne toks pusnuogis visur bėgiojo, tik su šortais :DD Aš stovėjau prie vaistinės kažkokios ir jis nuo kalno su riedlente važiavo, o aš tada švilpt pradėjau (nu tipo rarwr :DDD) ir jis ant subinės nukrito :DDD.

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 18:28

Nesveiką sapną sapnavau:DDD. Padarė 3 fizikos pamokas.. :annoy: :annoy: Per pirmą užsirašėm teoriją, viskas kaip ir normaliai... Per antrą pamoką atėjo rusų mokytoja, pradėjo kažką aiškint, tai fizikė užmigo, po to ir visa klasė išlūžinėjo:DDD... Tai trečios fizikos ir nebebuvo:DDD.

Kad geriau suprast, tai fizikos mokytoja mūsų žiauri, per pamokas bijom žodį pratart... o rusų mokytoja, nemoka aiškint normaliai, tai per jos pamokas nebūna ką veikti ir miegas ima:DD.

Vartotojo avataras

Neleidžiu

Patyręs forumietis

Šilutė.

1,536.65 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 22:01

Čia tai kietai.; d

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 22:06

Sapnavau, kad ėjau į restoraną su tėvais ir ten pavalgėm, tėvai kažkur mane paliko ir sėdėjau pati viena. Po to atėjo toks vienas žmogus, koks nesakysiu, nes jo nepažįstu;D ir atsisėdo prie mano staliuko. Atėjo padavėja, ji stovi, o tas žmogus pradeda rėkti ant manęs. Padavėja žiūri, aš sėdžiu, o tas žmogus rėkia ant manęs. ;D Po to ten tokie keli neaiškūs (sunku prisimint kas tiksliai) veiksmai buvo, tas žmogus išėjo, o aš pradėjau verkti. Nu taip graudžiai ir ramiai verkti, lyg kažkas labai liūdno būtų nutikę.
Nu toks debiliškas sapnas;D

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Geg 08, 16:47

Anime.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Geg 08, 19:06

Totalią nesąmonę.
Vakar, prieš einant miegoti, kilo noras eilinį sykį twilight pažiūrėti. Prie manęs prisijungė ir sesė, kuri pažiūrėjusi filmą taip ir užmigo mano lovoje. Lova didelė, tai miegojom kartu. Kai aš užmigau, pradėjau sapnuoti, kad vaikštau prie upės su cullenu, ateina tada mano draugė (sužadėtinė mylimoji) ir pasako, kad tarp mūsų viskas baigta. Po to atėjo draugas ir pradėjo varyt ant culleno, ko jis tamposi su manim. Tada mane pažadino dar didesnė nesąmonė, negu šis sapnas. Sesė matyt irgi sapnavo vampyrus ir miegodama įkando man į ranką. xDD Aš iš miegų prabudus klykt pradėjau, nes nesupratau kas vyksta. Paskui vėl užmigom ir sapnavau antrą sapną. Atvažiavo pas mus kažkokie šeimos draugai ir atsivežė tris papūgas. O jos pasirodo yra toookios pačios, kaip ir manoji. Kažkas paskui jas visas paleido ir jos pradėjo skraidyti po kambarius. Tada tėtis pasakė, kad jeigu norime atskirti, kuri papūga yra gera, o kurios dirbtinės (?!), reikia jas apipurkšti vandeniu. Paėmė pilstuvėlį ir aplaisčius liko tik viena papūga. Ji paskui nulipo į spintelę, kurioj guli vaistai, prisivalgė paracetamolio ir padvėsė.

Vartotojo avataras

Mėlynė.

Patyręs forumietis

Šiauliai

21,041.32 Lt

Standartinė » 2010 Geg 09, 17:01

kad benzino kaina buvo 5,10 :o

Vartotojo avataras

andriussss

Dalyvis

Gilioj Žemaitijoj

2,082.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 09, 20:40

Kazkaip nieka nors 15 valandu miegojau.

Vartotojo avataras

Gabe*

Dalyvis

Kaunas

7,612.33 Lt

Standartinė » 2010 Geg 09, 21:00

Jau kelintą kartą sapnuoju , kad vairuoju raudoną automobilį, šįkart nepamenu koks buvo, bet kabrioletas:D
Įtariu, kad bmw, panašus vidus, dar plius vakar eidamos su drauge iš lithuanian open 2010, kalbėjom apie bmw kabrioletus, tai matyt pasamonėj užstrigo:D
Ir visad spaudžiu tik greičio pedalą, bet iki dugno visiškai, ir lekiu taip profesionaliai manevruodama, nors sapne vairuoju pirmą kartą ir tokia baimė jaučias, kad kur neįvažiuočiau ar dar kas, nors visad pasiekiu tikslą be jokių nelaimių.
Čia matyt pranašiški sapnai, kad turėsiu raudoną automobilį ir vairuosiu kaip, kad mano tėvas- kaip kamikadzė:DD

Vartotojo avataras

Fregatta*

Forumo gyventojas

Zarasai

822.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 14, 13:42

Vasarotoją Lizavetą. ; D

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2010 Geg 15, 17:52

sapanvau,kad zarasų miesto turguj atsidarė atrakcionai,ir mane apgavo.x D

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Geg 15, 18:20

Skaičiau žurnalą ir dariau asmenybės testą.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 16, 14:21

žodžiu db sunkiai paminsiu, bet sapnavau vieną paną nuogą, bet tik su diržu buvo, po to čiulpė kažkam.
amm, tada tikrai pamenu dar apsakojau du sapnus kokius, o db jau nebepamenu bleeee. nu gal susapnuosiu ką dar durno ;d

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių