Ką šianakt sapnavai?Sapnavau kad važiuoju traukiniu su kažkokiais Rumunų komunistais kurie nori nužudyti Hari Poterį : :) Tada, kad draugė kiaušinį bando sudaužyt, bet jai niekaip nepavyksta, ir dar sapnavau kad žiūrim televizoriu, o ten Valinskas kažkokią laidą veda : DDD
Kelis.
Pirmam atėjus į mokyklą sužinojau apie draugo mirtį netoli Vokietijos. Jis tenai ir važiuos birželį. ;/ Antram kažkas davė per galvą kai ėjau į maximą ( ![]() Tada atsibudau, bet apie ketvirtą vėl užmigau ir sapnavau pusbrolį. Jis atėjo pas mane per gimtadienį ir pasveikindamas apkabino, taip stipriai.. Atsikėliau su ašarom, taip jo pasiilgau. Mano sapnai be galo keisti
![]() ![]() Visai neseniai sapnavau R.Pattison (nors nepatinka man jis nė kiek) jis buvo mano namuose. aš prieinu prie jo ir sakau; -Can i take picture with you? Jis: No Aš: Why? Jis kažką suvėlė apie akis, kad jam akį skauda. -Aš: Liar.! tada nubėgau laiptais žemyn ir kiekvienam svečiui ir šeimos nariui pasakojau, kad Pattison'as nenori su manim nusifotkint ![]() ![]() ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |