Šis bei tas Pašnekesiai

Ką šianakt sapnavai?

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2009 Lap 18, 19:35

Lietuvių kalbos mokytoją, Skalvijos kinoteatrą, Krabatą [filmo herojų] ir kad buvau su klasiokais kažkokiam spa salone :whata:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 21, 15:57

.., čia girtam tik tokie sapnai jaučiu parėjo, net du per naktį ; DD
pirmas, važiuoju kažkur, šalia žavi pana, susiglaudę, šilta, aplink toks apšvietimas kai saulėlydis būna, bučiuojamės, jėga.
tada ktia dalis to pačio sapno, kažkoks bx atsiranda ir sako "aš jos vyras/bahuras" - o aš kažkaip "ai, vistiek bendrausiu su ja", pasirodo tas bx iš amerikos kažkur atskrido, o turbūt kol nebuvo jo mes su ta pana susidraugavom : DDD čia tipo likau ant ledo turbūt : D

antras.
kažkur per rajonus vaikštom su draugeliu, užeinam į barą, 12nakties~, viskas kažkaip išmėtyta, barmenė, kažkokia boba mane iš galo griebia už pakarpos ir kažką aiškina ko aš ten kažkur žiūriu, tada išeinam į lauką, stovi kokį 20 raudonais apsirengusių forsų, grįžtu atgal pamyžt, tada jau ttipo eit namo, išeinam vėl, ir pamatom kai dahuja forsų jau iš kairės ir dešinės, tipo razborai bus, tada vėl gryžtam į barą, išėjus jau nk nėr; D

Vartotojo avataras

milmife*

Dalyvis

2,058.72 Lt

Standartinė » 2009 Lap 25, 22:22

sapnavau, kad vaikščiojau su dviem mažais šuniukais, o vėliau rinkau ir skaičiavau blusas nuo savęs. : D

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lap 25, 23:36

Kad ieškojau elektrinės gitaros kubo ;DD

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 23:48

"Dormeo" čiužinius.
Milijoną čiužinių.
Turėjau vieną iš jų pirkt.
Nekenčiu reklamos...

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 23:56

paskutinis sapnas kuri sapnavau tai buvo vakar ir sapnavau kad prasidejo gimdymas, atejo ta priemeja, sako ko tu juokies, tu stumk..sakau: as myzt labai noriu, bet kudikio galva, uzkisus mano myzaskyle...ir juokiaus toliau...

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Lap 27, 00:49

AAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa :mrgreen: prisiminiau kai žiūrėjom gimdymo fotkes. Ir ta ft kur atsistojus ir prasižergus. Žodž, čia tikriausiai ateitį susapnavai ;)

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Lap 28, 13:38

Sapnavau, jog buvau močiutės namuose, kaime ir atėjo kažkokie kaimynai. Aš nuėjau pažiūrėt kas tokie atėjo ir eidama pamačiau kaip nešasi mažą kačiuką...jo koja buvo iškepta, visa riebaluota ir tie riebalai dar putojo, koja persmeigta mediniu pagaliuku :| tas kačiukas cypia, o aš išsižiojus stoviu. Nuėjau prie stalo, kur sedėjo tie kurie norėjo jį suėst, tai kai jau nuėjau kačiuką jie jau buvo pasmaugę :| Aš pasiėmiau tą kačiuką ir pradėjau bėgt, o jie mane vyjos. Tikriausiai suėst norejo :|

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

569.34 Lt

Standartinė » 2009 Lap 28, 16:58

sapnavau kaip su tokia Evelina nuvarom į NY ir tada suprantam,kad pinigų nebeturim (tik gaila,atsibudau tai supratus) ;dd šiaip buvo nerealu,net turėjau i <3 NY maikoną,omgomg.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2009 Lap 28, 17:09

nesąmonę visišką.

draugė šventė savo gimtadienį ne savo, o mano močiutės namuose.
buvo tie patys svečiai ir viena mažytė lova.
ir nakčiai atėjus mes ale bandėm sugult visi keturiese ar tai net šešiese ant tos viengulės lovos...
tada iš kažkur atsirado mano sesė su savo drauge ir Dominyka (sesė) pradėjo man daužyt į nugarą.
aš pasakiau kad aprimtų ir vėl nusisukau į švenčiančius gimtadienį.
tada Dominyka vėl trenkė man į stuburą, žodžiu tada aš atsisėdau ant grindų ir pradėjau žliumbti kad sesė mane muša :lol:
na sesė dar kartą trenkė ir tada iš kažkur atsirado mano fizikos mokytoja (štai ką reiškia iki išnaktų mokytis fiziką). Ir mokytoja pasakė, kad mano sesė man trenkė dvylikos niutonų jėga ir kad po savaitės aš mirsiu dėl šio smūgio.
draugė, kuri šventė gimtadienį pasakė "nu nieko, dar savaitę turim"
kitų reakcijos nepamenu. po to visi jie miegojo lovoje, o aš ant kėdės kažkokios (tiesą pasakius, per realų gimtadienį taip ir buvo :lol: ).

nu žodžiu, o tai draugei gimtadienio proga aš sapne padovanojau kerzus. :kill:

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Lap 28, 21:53

Po beveik metų nelankymo, vėl nuėjau į tenisą (aišku tuo pačiu laiku, ten pat ir pan.) ir radau savo buvusią grupę. Visi mane prisiminė, dar kažkas man skolą atidavė. (:D) Trenerė labai apsidžiaugė, kad taip gerai žaidžiu, nors žaidžiau tragiškai (sapne). :DDD
Daugiau neprisimenu.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Lap 28, 22:00

sėdau į tėvo mašiną, kažkur į dainavą variau kažkokios mergos pasiimt žodžiu ;D

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Gru 01, 13:03

Keturis žmogus, su kuriais labai seniai bendravau. Vienas ypatingai man ir dabar kažkuo reikalingas. Gal dėl to ir prisišaukiau. Vakare kažkiek galvą pakraipiau, apmąsčius nei aiškią, nei neaiškią situaciją. Kad leistų kas nors žmones trint iš smegeninės paprastai. Bet aš taip, aišku, nedaryčiau.

Vartotojo avataras

winwere

Aktyvus dalyvis

7,223.99 Lt

Standartinė » 2009 Gru 01, 15:23

Sapnavau, jog buvau America's got talent teiseja :D

Vartotojo avataras

Kvaksia

®espect

7,334.39 Lt

Standartinė » 2009 Gru 01, 16:01

Sapnavau ligoninę..