Simulis rašė:Bijau klounų.
Ka manote apie cirka?
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Jei jiems valgyti neduotu, gainiotu ir muštu kaip kad sakote... Tai patikėkit manim žmonės nespėtu išsigelbėti.
Buvo keli tokie atvėjai kai „dresavo“ mušė ir panašiai. Tai dresuotojus vienam cirke liūtai sudraskė, kitam beždžionės sukandžiojo, dar kitam šunys užpuolė. Tie kurie liko gyvi sudarkyti nepataisomai. Na žinot, jei jums viską reikia po nosim pakišt, kad patikėtumėt, tai jau niekas jums padėt negalės. Pasakyk tu man, kaip tavo galva, cirke dramblį išmoko stovėt ant vienos kojos? Gražiais žodeliais? Cirkai naikina gyvūnų prigimtį ir paverčia juos dideliais pliušiniais žaisliukais, kad maži apsisnarglėję pypliai atitemptų į cirką savo tėvų pinigines.
Gosh...o aš maniau, kad aš naivi. Tikri cirkai gyvūnų nemuša. Juos prižiūri ir moko.
Jei nori išmokinti gyvūną atlikinėti triukus jį reikia vos gimusi auginti su žmonėmis. Patikėk aš labai domiuosi zoologija ir gyvūnų apsauga. Bet jei tu kalbi apie kilnojamus cirkus, kur juos laiko žiauriomis salygomis aš su tavim sutinku - to negalima toleruoti. Bet yra ir išimčių. Kaip „smulkieji “ gyvūnai - katės, šunys, papūgos. Juos treniruojant yrqa atsižvelkiama į jų gamtinius polinkius, kaip antai aukščio mėgimas, galimybė išmokti galbėti, atlikinėti nurodytas komandas... Aš pvz kaime savo katina esu išmokinus pora triukų atlikinėti. Tiesiog mes su juo esame labai artimi ir ženklų pagalba jis mane supranta. Viskas priklauso ne tik nuo žmogaus, bet ir nuo gyvūno. Kaip pavyzdys: Nr.1 Nr.2 Nr.3 Nr.4 Nr.5 Nr.6 Nr.7 Gal užteks? ![]() Dieve, koks man skirtumas ar jie kankina visus gyvūnus ar tik dalį jų. Esmė vistiek ta pati. O tie tavo video visai ne į temą, nes juose naminiai gyvūnai, o ne cirko. Be to jei domėtumeis gyvūnų apsauga, žinotum, kad gyvūnų teisės taipogi prieš cirkus. Matyt ne be reikalo.
32 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |