Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Ka jūsų tėvai mano apie jūsų klausomą muziką?

Vartotojo avataras

BriGy

Patyręs forumietis

Vilnius

14,792.97 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 16:47

pripratę, nieko nesako, bet kartais ateina ir sako : įjunk tą fainą dainą, pasitūsinsim. :? :? :?

--------------------------------------

Darviz

Lankytojas

176.62 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 18:50

Tevams nepatinka kokia klausau muzika. Man nepatinka ju

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 21:51

Darviz rašė:Tevams nepatinka kokia klausau muzika. Man nepatinka ju

Same here...

Vartotojo avataras

Jey.

Dalyvis

Vilnius

7,173.66 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 23:06

Reakcija: gal išjungsi tą savo nesąmonę? arba - mp3 neturi? įsivaryk ten ir klausyk.
ždž, nepatinka jiem hard rockas ;/

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 31, 23:24

Mama pajunk tą ir tą...
Tėtis kur šitą atsisiųst rast?
Brolis šaunuolė sesė, taip ir toliau gyvenk
Močiutė ką čia klausai? Povilaiti man staigiai įjungi arba ventukus... Žodžiu prastai būna su ja ;\
Turiu pas ją kokių žvagulių klausyt ir tylėt...

Vartotojo avataras

Etcetera

Moderatorė

Vilnius.

8,985.19 Lt

Standartinė » 2010 Sau 01, 12:55

Aš tai nesuprantu, kas per įprotis gali būti nurodinėti ką klausyti. :> čia tas pats, lyg aš dabar kažkam liepčiau BŪTINAI nešioti rožinį sijoną. ;\ juk čia žmonių pasirinkimas ką klauso ir ką daro.

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 01, 13:10

Nepatinka mano klausoma muzika ( beveik visa ) visiems šeimos nariams. Nu ir man p.x.
Va tas 'patildyk', tai yra šdl, seniau kiekvieną dieną girdėdavau, dabar visi priprato.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2010 Sau 01, 14:10

kai išgirsta sako: geri bumčikai :D
o šiaip beveik nesidomi.

Vartotojo avataras

jokius

Aktyvus dalyvis

10,395.15 Lt

Standartinė » 2010 Sau 01, 15:18

Aj man tai viskas normaliai nes namuose jei kažkas yra tai ausines užsidedu. O su tėvu mašinoj, tai atsinešiau albumų, tai ten kokį funką, soulą, ar breiko muziką tai visai smagiai klausom tik truputį repo nemėgsta, nes mat monotoniškas, bet šiaip normaliai. Aj dar kartais jo roko paklausom, Scoprionu kokių ar Black sabath :D Tai kaip ir viskas normaliai. :play:

Vartotojo avataras

Fu*k

Aktyvus dalyvis

Gal dar nuo durū raktą duot?

10,555.28 Lt

Standartinė » 2010 Sau 01, 17:58

kai tevai bua namie po darbu aš butinai užleidžiu "bumčikus" [ jie tai vadina kokius remix'us , black eyed peas - bom boom pow ar dar ka nors.
o tie "bumčikai buna užleisti ant viso garso pvž. : yutubei ar iš kokio disko. :d šei nelabai mano tėvai domisi muzika , tiesiog po to klausinėja o kas dainavo.? , o dar ten ta viena gera buvo. - o tai labiausiai nervina.

Vartotojo avataras

ieva.lt

Aktyvus dalyvis

Zarasai

920.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 01, 22:02

Mama niekad nieko nesako :D ,primeta,kad ir jai patinka,nors iš tikro labai mėgsta paklausyt Dambrausko :D ,o aš tada jai sakau:ir dar sakai,kad tau rokas patinka :D
Tėtis amžiais prikaišioja,vos tik jam pasakai,kad perjungtų kokią nors rusišką daina(sakyčiau rusiškos dainos mano tėvų tikra aistra :D ):O tau tai nieks neįtinka,tik tavo bum bum bum :D .
Na,su sese viskas normaliai,klausom mes galima sakyt tą patį,tai ir nesipykstam.
O dėl kelionių,tai grynas siaubas.Tėtis turi nusipirkęs tokią siaubingą Stalionio kasetę,tai vos tik kur nors važiuojam,tai būtinai groja to gaidžio dainos :annoy: .Siaubingiausia tai,kad aš jau visas jas atmintinai moku,ir man nuo to dar blogiau.Gerai,kad kartais Hiperbolės dar kasetę užleidžia,tai visi kartu dainuojam mes tas gražias,senovines,bet bent jau kažko panašaus į normalią muziką dainas :sweet: :drink:

Wosh

Įsijaučiantis

1,308.27 Lt

Standartinė » 2010 Sau 06, 23:58

Heh, faina tema. :)
Turiu džiaugtis, nes mano tėvai yra gana tolerantiški ir šiuo atžvilgiu jie prieš mano klausomą muziką neturi nieko prieš. Tėtį net pripratinau važiuojant mašina klausyti Damian Marley (chuckle).
Su mama buvo sunkiau. Kadangi ji nieko nesakydavo, bet iš veido matydavau, kad jai mano muzika tikrai ne prie širdies.. Turiu galvoje d'n'b, dubstep ir pan. Tai kai šeima namie ar slampinėja aplinkui džiuginu juos regiu. Jis tikrai neužkliūna! :)
Dabar visų šeimos narių muzikos stiliai daug maš suderinti, ir problemų dėl to nekyla. Tik va dėl sesutės neramu, kaip bus.. : D
Paskutinį kartą redagavo Wosh 2010 Bir 04, 17:51. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 20:06

Hm.. Nėra problemų su tėvais dėl muzikos. Jeigu jiems reikia gerų dainų-aš žinau kokių,mat..hm. Kaip čia pasakius. Aš lyg ir suprantu kiekvieno kurį gerai pažįstu muzikos skonį. Veik visad žinau kokia daina tam žmogui patiks ir kokia ne. So nėėr problemų jei reikia taarkim važiuojant į kelionę klausyt kartu su jeis kokios muzikos. Parenku kad patiktų ir jiems ir man.
Na o šiaip.. geresnės muzikos ko gero klauso tėtis. Jam žiaauriai patinka Scorpions,mėgsta kelias metallicos dainas,Guns n Roses.. Man tinka!

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Sau 08, 20:42

klauso abudu, noriai, sutampa muzikiniai skoniai maždaug. ^^

Vartotojo avataras

Radville.

Aktyvus dalyvis

Birzaj;D

425.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 09, 13:17

mamai iš vis neįdomu, o tėtis klausia pavadinimų ir pats kai kurių klausos. :D

Linksmai.lt projektai Lyrics.Linksmai.lt (Muzika)

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (4304) buvo 2026 Geg 22, 00:32

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių