Jūsų požiūris į valkatas?As daznai eidamas laisves aleja arba prie baznyciu matau ismaldos prasancius zmones, viena moteris man pasakojo, kad eina elgiatauti, kad anukui nupirktu kompiuteri, mat elgetaudama per diena gali uzdirbti apie 300-500 lt, priklausomai nuo vietos, dar laikrastyje skaiciau, kad kita elgiatavo, nes norejo gero teliko kur ritasi pasaulis? a?
-------------------------------------- Rekomenduojam :) --> Visokie bomžai ir t.t..
Turi vieną privalumą, visąlaik nuperka rūkyt ir gert. Daugiau nieko gero negaliu pasakyt. Dėl to elgiatavimo tai abejoju ar tie žmonės iš tiesų nusipirko tą kompiuterį ar teliką. Man buvo toks nutikimas, mažytė eidama pas dantistą įmečiau vargetai pitaką. Grįždama atgal mačiau kaip jis vis dar sėdi toj pačioj vietoj tik su alaus bambaliu. Haa. Vos susilaikiau nepriėjus ir jam neįspyrus. Tie vadinami ''bomžai'' kelia šleikštulį. Rankas,kojas turi eitų dirbti,o ne alų ant kampo gertų. Dar drysta prašyti išmaldos ir teigti,kad reikia maisto ir t.t. Nesu davus nė cento ir neduosiu,nes žinau,kad už tai nusipirks dar vieną butelį.
Man labai gaila neįgalių žmonių kurie turi negalia ir prašo išmaldos. Nepatogiai jaučiuosi praeidama pro jos. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

as ir elgetausiu, nes noooriu naujo pc