Diskusijos Gyvenimas

Jūsų požiūris į valkatas?

Vartotojo avataras

Sturgelis

®espect

Somewhere under the Sun

5,294.77 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 17, 18:23

Pirmiau jų šiaip nemėgau, bet po vasaros tai net purto kai koks prieina. Kaip tyčia, aš juos visus traukiu. Tai serenadą pradeda dainuot, tai rėkia, kad myli ir seka iš paskos. Per praktiką išvis prikibo, kai interviu ėmiau iš gatvės muzikančių. Kai paprašiau netrukdyt dirbt pradėjo jis rėkt ant manęs rusiškai ir šiaip, kad jis nors ir kūdas, bet stiprus. Žodžiu, nepatinka man jie. Labai.
Nors yra ir normalių žmonių, kuriems tiesiog nepasisekė gyvenime. Bet kaip juos atskirt iš visų valkatų būrio?

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

null

Aktyvus dalyvis

5,203.00 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 22, 18:24

pas mane svetainėj ant sofos gyvena benamis. pinigų neprašinėja šiaip sau, bet siūlosi žmonėm nunešt pirkinius iš parduotuvės iki mašinos, nupjaut veją ar pan. eit neturi kur, valgo gal kas antra diena, į darbą normalų niekas nepriima, dėl jo finansinės situacijos. laisvalaikiu eina į biblioteką skaityti. negeria. yra toks geras draugas, koks draugas gali būti. šypsosi myli ir dalinasi paskutiniu kąsniu.

Vartotojo avataras

Kaboom.

Įsijaučiantis

897.88 Lt

Standartinė » 2011 Spa 30, 09:18

Nemėgtu. Manau kad tai jų pačių kaltė, kad gyvenime nieko nepasiekė, prasigėrė (tikriausiai), o paskui pinigų prašo.. niekada jiem neduodu( nebent kartais grojantiems duodu, nes tai rodo kad žmogus bent kažka gyvenime nuveikė) nes žinau, kad jie už tuos pinigus tik bambali alaus nusipirks.. :roll:

Vartotojo avataras

Bubble_ghost

Dalyvis

2,024.24 Lt

Standartinė » 2011 Spa 30, 10:10

Nemalonūs jie, verčia pasitraukt. Bet nejaučiu jiems neapykantos, gal tik gailestį. Jie juk ne savo noru tokie tapo. Nereikia smerkt žmonių, niekada niekada. Ir prasigeria žmonės tikrai to nenorėdami. Namus taip pat praranda nenorėdami. O priklausomybės nuo alkoholio nelengva išsigydyti, ypač kai neturi jokio palaikymo ir gyveni gatvėje, manau. Lengva čia visiems (taip pat ir man) kalbėt, kai sėdi prie pc su puodeliu arbatos. :roll:

Vartotojo avataras

Estera2121

Patyręs forumietis

986.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 10:01

Nemėgstu.

Vartotojo avataras

candella.

®espect

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 02, 11:15

Norėčiau pamatyt tokį, kuris mėgsta. Logiška, kad nemėgstat. Tai ir klausia plačiau.

Mane erzina, kai viešajam transporte jie atsisėda/atsistoja šalia ir smirda. Arba kai iš konteinerių ištraukia šiukšles ir išmėto šalia. Bet jie tokie patys žmonės kaip ir aš, kad ir kaip ten bebūtų.

Vartotojo avataras

VaikasDievo

Dalyvis

1,783.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 03, 13:28

Geras požiūris į valkatas. toks kaip ir į visus žmones, kam kalbėti apie juos? Geriau apie save klausti, kaip vienas pasielgtų tavo vietoje, kaip kitas taip ieškodamas išminties.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 00:13

Jei matau, kad benamis nera prasigeres ir ne narkomanas visada nuperku koki sumustini jam, bet pinigu neduodu

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,531.23 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 11:44

Valkatos? O kas kaltas, kad valkatauja? Pats žmogus yra kaltas. Žinoma, pasitaiko atvėjų, kai apvogiau, arba tiesiog nėra galimybių užsidirbti. Bet ar klysčiau sakydamas, kad kai kurie benamiai mėgaujas žmonių gerumu ir už tuos pinigus nusiperka gert? Va Vilniuje mačiau valgyka, pamiršau kaip vadinas, bet ten sunkiai pragyvenantiems žmonėms skirta. Puiku, visuose miestuose to reiktu ir sumažėtu gatvėse valkataujančių žmonių :-) bet manau visiems sveika būtų taip pagyventi savaitėlę, tada nieks nebesakytų "mama, šitas keksas su razinom, aš jų nemėgstu!" ir t.t.

Vartotojo avataras

julyte.

Apšilinėjantis

1,097.71 Lt

Standartinė » 2012 Sau 12, 19:25

Man gaila ju visu. Ar tai girtuoklis, narkomanas ir t.tt ar zmogus kuriam tikrai buvo didele beda del ko jis dabar elgetauja. Nes man gaila, kad tie girtuokliai, narkomanai ir t.tt nemoka dziaugtis gyvenimu, kad ir koks jis bebutu. O liudniausia buna, kai jie bando pasidziaugti savaip.. Na, bet vis dėlto, kad ir kaip butu gaila neduodu pinigu kokiam narkomanui ar alkoholikui, nes jis vistiek juos isleis ant dozes ar alaus butelio. Ir isvis pinigu neduodu. Tiesiog nuperku sumustini ir paduodu. Nenori - neima.

Vartotojo avataras

Misteris J.

Dalyvis

Los Angeles - London

2,403.81 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 15:42

Estera2121 rašė:Nemėgstu.

Vartotojo avataras

caramelli

Aktyvus dalyvis

Šilutė

510.14 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 19:07

Man taip pat jų gaila, bet dažniausiai, kai pamatai, kad jie geria, elgiasi baisiai, tai tas gailestis išnyksta...

Vartotojo avataras

Misteris J.

Dalyvis

Los Angeles - London

2,403.81 Lt

Standartinė » 2012 Vas 04, 19:48

Sutinku su caramelli :up:

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Vas 05, 12:57

caramelli rašė:Man taip pat jų gaila, bet dažniausiai, kai pamatai, kad jie geria, elgiasi baisiai, tai tas gailestis išnyksta...

Neseniai teko matyti benami, kokiu retai sutiksi - palyginti svaru, neprasigerusi, sedinti gatveje ir skaitanti knyga. Pinigu daug neturejau, tai daviau jam viena spurga, vis maistas. Deja tai labai isimtinas atvejis, kai benamis yra neprasigeres ir ne narkomanas

Vartotojo avataras

Mylimukė

Įsijaučiantis

Šiauliai.

890.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 17:58

Praeitais metais pas mus į namus atėjo moteris su vaiku išmaldos prašyti. Su mama vos ne pusę maišo jiems maisto prikrovėm. Tai paskui pro langą matėm kaip viską po laiptinės laiptais išmetė...

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių