‹ Įvairūs ‹ Mistika
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2013 Lie 19, 00:14
Turit kokių nors gebėjimų?  Kinetiniu, ESP, energetinių ar net tiesiog užsiiminėjat magija (burtai, ritualai, prakeikimais)  ? Aš tai sugėbu manipuliuot ora (kitaip sakant atmokineze)  tai ir jūs pasidalinkit ką jūs sugebat 
--------------------------------------
-

zeppelinas
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 869.00 Lt
» 2013 Lie 21, 16:05
proto programavimas 
-

EnergyMix
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,344.00 Lt
» 2013 Lie 21, 21:18
Esu gabus stichiju kinezems  mokausi tik viena nes neseniai pradejau o šiaip zadu ismokt 4 (po to ziuresim kas toliau)
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2013 Lie 21, 22:23
zeppelinas rašė:proto programavimas 
ĮDomu ,gal gali papasokot savo pirmą patirti naudojant ši gebėjimą ,gal kažkas pavyko,kokia reakcija buvo ,nustebai ? 
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2013 Lie 21, 22:26
EnergyMix rašė:Esu gabus stichiju kinezems  mokausi tik viena nes neseniai pradejau o šiaip zadu ismokt 4 (po to ziuresim kas toliau)
o kokia yra ta "vieną" vienintelė kuria moki  ? ir kokie režultatai 
-

zeppelinas
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 869.00 Lt
» 2013 Lie 22, 00:32
lukas11xxf rašė:ĮDomu ,gal gali papasokot savo pirmą patirti naudojant ši gebėjimą ,gal kažkas pavyko,kokia reakcija buvo ,nustebai ? 
na pradziui pasalinau bloga nuotaika ir depresija, o po to pagerinau atminti, dar padariau vienu metu kad daugiau spontanisku samoningu sapnu susapnuodavau.
-

EnergyMix
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,344.00 Lt
» 2013 Lie 22, 13:48
kol kas tik aerokineze. Pradejau mokytis visai neseniai tai rezultatai kol kas tik pakelt ir nuleist veja  dar tvirtai sio dalyko neismokau tai vis dar tobulinu. Paskui tai nzn ka darysiu 
-

Diabolic
- Įsijaučiantis
-
- 544.00 Lt
» 2013 Lie 22, 20:08
Aš sugebu jausti dvasias, blogą energiją, kartais sugebu matyti jas, bet norėčiau atidaryti trečią akį, kad galėčiau tvirtai su jomis bendrauti, nes kai jaučiu jas norisi ir matyti. Tiesa dar moku valdyti sapnus arba susapnuoti tai ką noriu. Tai galbūt ir tiek tų mano sugebėjimų. Norėčiau išmokti ugnies liepsną valdyti, aerokinezę ir telekinezę. 
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2013 Lie 25, 16:45
Aš sugebu jausti dvasias, blogą energiją, kartais sugebu matyti jas
<gal moki su jeis kalbėt? ,man atrodo ligtai aš žinau ta gebėjimą ,man atrodo žinau kaip jis galėtų vadintis šįs gebėjimas ,jeigu sužinosiu pranešiu,kad galetum daugiau pasieškot> , bet norėčiau atidaryti trečią akį, kad galėčiau tvirtai su jomis bendrauti, nes kai jaučiu jas norisi ir matyti.
<aš irgi vieną kartą norėjau atidarynt tą trečiają akį , bet man nepavyko  ,o šaip aš norėjau su triečą akim išmokt gebėjimą Clairvoyance [Tiesa dar moku valdyti sapnus arba susapnuoti tai ką noriu. Tai galbūt ir tiek tų mano sugebėjimų.
<tai yra "Sąmoningas sapnavimas" (- Lucid dreaming] kur tu suvoki/supranti kad tu sapnuoji ir tu gali dari ka nori
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Lie 25, 16:47. Iš viso redaguota 2 kartus.
-

Diabolic
- Įsijaučiantis
-
- 544.00 Lt
» 2013 Rgp 04, 19:25
Ištikro, tai dėl kalbėjimo yra problemos, aš jas galiu jausti, kartais matyti, bet niekados nesuprantu, ką jos man nori pasakyti. Manau, kad esu per silpna kontaktuoti su dvasiom, todėl ir negaliu šnekėti, bet tuo pačiu galiu tik matyti ir jausti, tai reiškia, kad jeigu lavinčiau šitą sugebėjimą, tai galėčiau su jomis bendrauti, bet kažkodėl ne itin noriu aš lavinti šio sugebėjimo, man ne itin jauku su dvasiom. 
-

EnergyMix
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,344.00 Lt
» 2013 Rgp 04, 21:39
gal lavink vis dėlto... issivaizduok jeigu susiradtum drauga koki tai visus gazdintum 
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2013 Rgp 05, 14:19
jo ,ypač reik kai mane erzina 
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 05, 14:19. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

EnergyMix
- Aktyvus dalyvis
-
- 2,344.00 Lt
» 2013 Rgp 05, 15:03
nu isivaizduok kaip issigastu zmogus jai pamatytu kad daiktai skraido 
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2013 Rgp 05, 15:36
Diabolic rašė:Ištikro, tai dėl kalbėjimo yra problemos, aš jas galiu jausti, kartais matyti, bet niekados nesuprantu, ką jos man nori pasakyti. Manau, kad esu per silpna kontaktuoti su dvasiom, todėl ir negaliu šnekėti, bet tuo pačiu galiu tik matyti ir jausti, tai reiškia, kad jeigu lavinčiau šitą sugebėjimą, tai galėčiau su jomis bendrauti, bet kažkodėl ne itin noriu aš lavinti šio sugebėjimo, man ne itin jauku su dvasiom. 
Tu turi tobulint savo visualizacija ,kaip sakiau tas gebėjimas Clairvoyance pasižiūrek, bet matant vaiduoklis tai gali būt "Mediumship" (-gebėjimas valdyt,matyt ir susisiek su mirusais [dvasias,vaiduokliai,sielas ir demonai) jie prašo taves pagalbos ir išklausyt jų istorijos) girdėjau kad tu jeigu tobulinsi savo vaizduopte/visualizacija dvasias gali nusiust tau vaizdus,jei neatskiri ar tiesiog isivazduoji ir dvasias sunčia vaizdus? ,kai dvasias nusiunčia tau tos vaizdus proto akyje kai tu jos nekuri /neisivaizduoja Duosiu tau techinika kaip leisti dvasias duod tau vaizduas , kad galetum pamatyt Visualizuok kad tu laikai septinis balonius; raudona,oranžinė,geltona,žydra,zalia,violetine,ir tamsiai melyna ,palieisk viena po viena ,pradėk nuo raudono ir pažiūrėk kaip balionas kyla į viršu i žydra dangu kol jis visiškai pradingsta ,prieš paleidant kitą baloną Turėtų padet dar radau šita pratima kuris priskirtas prie "Mediumship" ,tikiuosi suprasi angliškai Now is a good time for an exercise in dealing with fears. We have tackled quite a few in other parts of this book/course. For now this will focus on fears when it comes to Mediumship. List your top 3 fears. Explore these in depth one at a time. In college when we were doing papers, we had a brainstorming exercise where we took our topic. In this case, one of your top fears, and put it in the center of our page with a circle around it. Coming out from that circle were all the thoughts and ideas we had on our subject, questions that came forward, etc. This process helps to bring out all of these things to be organized and sorted through. This is a great way to start to deal with misgivings/fear etc. "brainstorm" it. Spend 20-30 minutes on this exercise. Don't try to organize your thoughts during the 'brainstorming" segment... that will come later as you review the branches. Do this exercise for each of your top 3, one per day or one per week... Once you have done your first brainstorm, work on sorting through it. Answer any questions that came up, address any fears. Work through this for as long as it takes you to feel you have a good handle on what you've written. Then go to the next one. By the time you reach the end you should have a greater knowledge of yourself, your motivations, concerns, expectations, etc.
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 05, 20:10. Iš viso redaguota 3 kartus.
-
lukas11xxf
- Aktyvus dalyvis
-
- Klaipeda
- 3,892.94 Lt
» 2013 Rgp 05, 15:48
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 05, 15:55. Iš viso redaguota 2 kartus.
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|