Įvairūs Mistika

Jūsų gebėjimai

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 08, 21:01

Sveiki, esu naujokė šiame forume. Bet , taip pat norėčiau pasisakytij. Na, kokie gi tie mano gebėjimai? Na, esu lyg ir šiokia tokia ragana, atlieku įvairius ritualus, daugiausiai gydymo ar apsaugos. Domiuosi demonais ir dvasiomis, tik daugiausia teoriškai, o ne praktiškai. Taip pat praktikuoju psi energijos kamuolius, moku sukti psi ratą. Neseniai sužinojau apie kitas kinezės rūšis, taigi pradėjau praktikuoti aerokinezę. Turiu pastebėjimą, gal greičiau spėjimą, jog kažkiek valdau atmokinezę. Vienu žodžiu, Visą gyvenimą jaučiau, jog esu kitokia Jaučiau savo viduje galią, tik net dabar manau, jog visko neatradau. Nežinau kaip kitiems, bet aš esu kažkokia neįprasta viduje. nepažįstu kol kas žmonių panašių į save. Taigi, bandau save pažinti viena. Jei kas turės kokių klausimų, ar norės pabendrauti ir apie mane sužinoti daugiau, taip pat pasidalinti savo nuomone ir pan. prašom rašyti asmeninę žinutę, ar tiesiog į šį forumą.
Ačiū uždėmesį ;) tikiuosi buvo įdomu skaityti. :lol:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2013 Gru 09, 00:31

hello my friend!! tiksiuosi tau čia patiks. Ispėju čia yra ganėtinai daug vaiku kurie nevisada žino ka šneka. Ir aš labai taves prašau neskatink Luko su Energy nusišnekėt, ^^ no offence. Ačiū
Paskutinį kartą redagavo wolfing 2013 Gru 09, 00:33. Iš viso redaguota 2 kartus.

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Gru 09, 01:39

non taken :D saip prisipazistu, mes tikrai atrodom kaip vaikai :) lol

Izabelė

Dalyvis

770.00 Lt

Standartinė » 2013 Gru 09, 09:30

Ačiū už pasveikinimą :D iš tikrųjų, tikiuosi ir man patiks šiame forume, nes tai gal net geriausias aktyvus mano rastas forumas. Duok patarimų Wolfing, kaip jų neskatint, jei nesunku :P

Vartotojo avataras

ShadowOfDragon

Dalyvis

1,251.34 Lt

Standartinė » 2013 Gru 10, 17:59

atsiprasau bet EnergyMix cia mano mazasis broliukas XD jis megsta nusisneket as pamaciau ir paaudziau... Nesijaudinkite prasau,, neberasines nesamoniu. O del kineziu tai as pats moku kurti psi ball, ir kaip brolis visai normaliai varau su aerokineze :) dar pranesu kad neseniai pradejau uzsiimt pyrokineze, tai tokie ir mano gebejimai.

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Gru 10, 22:33

Izabelė rašė:Turiu pastebėjimą, gal greičiau spėjimą, jog kažkiek valdau atmokinezę.

užtat gerai kad ne vienintelis sugebu atmoK iš forumo :roll: ,tai ką tu daugmaž moki; manipuluot debesys,keisti orą? :) beja sveika atvykusi :sweeet:

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 02:50

Neterškit žmogui proto maži pikti goblinai. Jei oro pokyčius, kad ir labai minimalius galėtų valdyti beveik kiekvienas žmogus tai tokia velniava užvirtų! Penki .. = uragnas. Spalvinga metafora, nepriimkit už gryna pinigą. Dauguma kinezių, psi kamuoliai - visa tai tėra saviitaiga. Jei tiki, kad sukūrei nematoma kamuolį - tu jį pajusi. Jei pamatysi slenkantį debesį - galvosi tai tavo darbas. Deja, taip nėra. Žmogus gali lavinti savo kūną ir protą ir pasiekti daug, bet kai kurie dalykai tiesiog nėra mums pavaldūs.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 07:02

dar pasakyk,kad Kalėdų senelis neegzistuoja..

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 12:40

Kaledu senelis neegzistuoja? O.o
o jei rimtj tai visi renkasi kuo jie nori tiketi. Skeptikai atvirai laukiami sitam forume, nes be ju nebutu diskusiju normaliu . Supraskit kaip norit

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 13:47

Taip, visi renkasi kuo tikėti, bet net jeigu nuoširdžiai tikėsi vienu ar kitu dalyku, jis nebūtinai yra tikras. Iš viso, diskusija veda link rimto guru seminaro ir neduok Dieve, kuris neegzistuoja, aš nepamatysiu kamehames išlekiančios iš kieno nors kūno ertmės!

Deividas270

Aktyvus dalyvis

2,853.82 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 15:15

Nieks be luko ir enegymix nekalba apie hamehames. :D mes tik diskutuojam apie mistika :)

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 15:48

nuo kada kalbu apie hamehames (nebent ant pajuoku :D ),o šaip žiūrių rimtai į psionics,tai hamehame jos tikrai neegzistuoja,šaip šą temą sukuriau kaip tik kas iš psionics yra,o jei norit tikrai pažiūret ar turit atmoK ,sukurkit debesi tuoj vietui kuroi norit
Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Gru 11, 15:53. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

ShadowOfDragon

Dalyvis

1,251.34 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 17:30

aikit jus sau su savo hamehamemis... as pats net neturiu nuomones apie visa sita kaip debesies kurimas ir pns, tiesiog reikia pabandyti, na ir jeigu pamatysi plaukianti debeseli tai tikrai ne tavo darbas... jai tu tiesiog sukurtum debesi is nieko tai butu kas kita (man tik spelioti ar tai imanoma...)

lukas11xxf

Aktyvus dalyvis

Klaipeda

3,892.94 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 17:49

iš apsoluciau iš nieko tikrai nesukursi ,skaičiau kad iš psi kamuolio gali debesį sukurt :D ,o tu debesį tikrai nereik jų judint ,jie patis jūda ,tai nerą prežasties jos judint kai tuo momentų jie juda

Vartotojo avataras

ShadowOfDragon

Dalyvis

1,251.34 Lt

Standartinė » 2013 Gru 11, 19:01

nu jo galvoji kad nezinau kad debesys patys juda... as nieko nezinau apie atmokineze, tik esu girdejas apie ka ji, ir tik visai neseniai suzinojau kad debesi imanoma sukurti.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių