Įvairūs Gyvūnai

Jūsų augintinių blogosios savybės

Vartotojo avataras

DeimŪūkas ;*

Įsijaučiantis

41.03 Lt

Standartinė » 2010 Bir 23, 18:37

Fretkos-Turiu dvi . Vienas ramus ir visa diena miega,po to ryte megsta kandziotis ir neleidzia miegot. O kitas ziauriai pasiutes ir kandziojas labai skaudziai .

--------------------------------------

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2010 Bir 24, 22:07

Kad man atrodo fretka ir šeškas yra tas pats tik,kad fretka nelietuviškas žodis ferret.Aš vieną turiu ir užtenka : DDD

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 21, 16:13

Mano šou labai loja ant aplinkinių. Tu sudrausminsi jį, bet jis los ant kito žmogaus po kelių žingsnių.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 17:07. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

DeimŪūkas ;*

Įsijaučiantis

41.03 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 22, 19:14

MeezYyY rašė:Kad man atrodo fretka ir šeškas yra tas pats tik,kad fretka nelietuviškas žodis ferret.Aš vieną turiu ir užtenka : DDD

Ne . Fretka ,tai naminis seskas . O laukinis seskas nuo fretkos isties skiriasi . ;)

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 14:25

Pati blogiausia savybė mano šuneko tai turbūt ta kad ji yra tinginė ir mes visada paliekam kiemo duris atidarytas kai išeinam, o kadangi ji antram aukšte miega, tai tingi nusileisti į pirmą aukšta išeit į lauką ir nusimyžt..tai vietoj to ji daro viską ant kilimo :annoy: Ačiū Dievui ne visada ir po truputį pradeda išmokt pakentėt kol grįšiu ir tada išvesiu į lauką :lol:

Vartotojo avataras

lukaa

Apšilinėjantis

Kaunas

250.79 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 20:39

Mano katinas megsta dingt savaitei...Ji isleidziam i lauka, jis zino kur namai, grizta, ir laukia prie laiptines, kaimynai, kurie mano katina pazista, ileidzia i laiptine. Bet karta i menesi jis dingsta ir negrizta. Nusprendem, kad pas ji atminties sutrikimai :D bet dabar jau dvi savaites, kaip negrizta, ir niekas jo nemate...kad nebutu po ratais papuoles ar dar kur.. :(

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 21:02

Mano katinas: Ričis. Nervina, kai atrodo pradeda trintis į kojas, jau toks meilumas tai kad ajajaj. O kitą dieną bandau paglostyt, tai pyksta : DD

Mano pirmas šuo: Mėta. Kartais kai ją kviečiu vardu, tai ji neateina. Arba nervina kai lauke prisilaksto ant purvo, tai visada įpratusi tuoj pas mane bėgt ir šokti, ir kelnes išpurvint ; DD Arba labai mėgsta po purvą voliotis ; DDD Tai dažnai tenka maudyt. : DD

Mano antras šuo: Gilė. Nu bet aktyvi tai tiesiog... Hyper aktyvi : DD Tiesiog mane pamato tai iškart duodasi ratais, pradeda kelnes tampyt : DD arba kai glostai kai šoka tiesiai į nosį : DD tai vos man vieną kart nosies nesulaužė : DD

P.S. mano abidvi sargės labai sargios : DD Pamato žmogų tai kad lot pradeda : D
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2010 Rgp 25, 21:07. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 26, 14:15

DeimŪūkas ;* rašė:Ne . Fretka ,tai naminis seskas . O laukinis seskas nuo fretkos isties skiriasi . ;)

Žodis ferret lenkų ir čekų kalbose pavirto į žodį "fretka", o vėliau imtas vartoti ir Lietuvoje, nors šio žodžio galūnė akivaizdžiai nelietuviška, todėl nenustebkite neradę žodžio "fretka" lietuvių kalbos žodyne. Pagal prasmę žodžiai "fretka" ir "naminis šeškas" skirti apibūdinti tą patį gyvūną, tačiau gerbkime lietuvių kalbą, vadinkime savo augintinius taip kaip juos nuo seno vadino mūsų protėviai ir neklaidinkime žmonių ieškančių atsakymo į klausimą "kuo skiriasi šeškas nuo fretkos?".

Stomatologai pyksta, kai juos vadina dantistais, o šeškai – kai juos vadina fretkom.

Klysti : DD

Vartotojo avataras

Milkyfriday

®espect

Vilnius

14,581.76 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 27, 20:18

mano šuo ant visko loja.. :|

Vartotojo avataras

Ignaas

Įsijaučiantis

kaunas.

1,529.97 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 27, 22:09

Mano suns blogosios savybes-daro gamtinius reikalus,bet kur ir bet kada. :lol:

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 02, 23:03

Dar blogas dalykas maniškės, kad vis kimba prie žmonių :annoy:

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 03, 21:10

Maniškės blogiausias įprotis yra iš visų prašyti maisto, ypač saldumynų

Vartotojo avataras

faustinaan

Dalyvis

Rosario

564.31 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 03, 21:16

lukaa rašė:Mano katinas megsta dingt savaitei...Ji isleidziam i lauka, jis zino kur namai, grizta, ir laukia prie laiptines, kaimynai, kurie mano katina pazista, ileidzia i laiptine. Bet karta i menesi jis dingsta ir negrizta. Nusprendem, kad pas ji atminties sutrikimai :D bet dabar jau dvi savaites, kaip negrizta, ir niekas jo nemate...kad nebutu po ratais papuoles ar dar kur.. :(

Uzjauciu ir puikiai suprantu nes ir mano kyska kazkur dingo ir jau 2 savaites kai negrizta :( :(

Vartotojo avataras

Monna

Įsijaučiantis

Panevėžio raj.

183.13 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 04, 14:33

Na kadangi auginu 2 kalytes vienam "lauke" tai, abiejų blogiausios savybės - nekentimas vienos kitos, ir puolimas, draskymasis... O išskirt beproto sunku. Nežinau ką daryt tokiais atvejais, niekas praktiškai nepadeda, tai perleidžiu, kad išskirtu kitiem šeimos nariams...

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 04, 14:47

Auginu jorkšyrą. Viską, ką randa ne vietoj - kojines, bigudukus, kempines, šlepetes ir pan. - neša pas mane į lovą. :/

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių